Ako bojovať s problémami, keď na vás všetko padá?
Ja už neviem, ako ďalej. Nabaľujú sa mi problémy v každom smere - vo vzťahu, v pracovnej oblasti, finančné problémy, a proste každý deň niečo. Dôležité veci, ale aj milión drobností a ja už proste nevládzem.
Kazdu jednu povinnost, cokolvek co to je, neodkladat, spravit, vybavit, odfajknut ako vybavene a riesit dalsiu vec a nenechavat nieco na zajtra, lebo takto sa kopi vsetko a hlava ide prasknut. Do vztahu a prace nevidim a financii tiez nie, drzim palce. Mysli hlavne pozitivne!!!!!!!
@flavia1
@lienkashoppingqueen Ďakujem žienky. 🌹
Keď som chodila do školy mala som starosti.
Vyplakať sa pomohlo na chvíľku aj zabadavanie si.
Nakoniec mi pomohlo dať to do rúk Bohu. Pomodliť sa aby mi odpustil ak som sa voči niekomu previnila. A začala som problém riešiť
Ano, ked uz mam chvile, ked uz naozaj mam pocit, ze nezvladnem nic naviac, tak prosim Boha... Avsak nie je to u mna viera ako ludia veriaci a chodiaci do kostola. Je to moj nazov pre nieco vyssie, co viem, ze je a chce pre nas pekny a pokojny zivot. Ver mi, ze aj v tej najvacsej sr... ke mi prisla do zivota pomoc alebo nieco pekne a isla som dalej. Z tychto tazkych chvil si vela beriem, som zakazdym silnejšia, mudrejsia a akoby viac chapem zivot a toto poznanie ucim moje deti. Nevzdavaj sa, ked tak iba na chvilu, potom sa vzchop, ries a chod za svojou predstavou p zivote aky chces. Neboj sa zmeny. To je velmi dolezite. Verim, ze vsetko zvladnes. Ked budes potrebovat napis kludne ak spravu❤️

Ahoj, prva moznost je vynadavat sa, vyplakat sa a nabrat silu ist dalej, riesit to a verit zivotu. Mozno to znie drsne, ale ver mi, viem, o co pisem a len to ma drzi, aby som sa nezblaznila. Druha moznost, bud prepadnes dlhodobej lutosti a nezvladnes to. Drzim ti palce.