Ako by ste reagovali?
Ako by ste reagovali keby vám váš partner s ktorým mate dve deti a žijete sním 3 roky, povie že aj by chcel inú keby sa nájde nejaká ktorá by ho chcela??? Vždy som si hovorila že sa pri ňom necítim nijak výnimočne ani nevidím že by sa nejak extra snažil v našom vzťahu. Ale toto? Tak toto ženy ma ponizilo ako ženu a zničilo mi to aj to posledné sebavedomie ktoré som mala ako matka. Vlastne to znamená že som iba taka z núdze cnosť, prvá čo sa chytila. Ako sa teraz k tomu mužovi mám správať? Čo robiť? Véd to je strašne toto zistiť už po dvoch deťoch. Je mi do plaču.
@elizabet173 na druhej strane, je to krute, ale keby vsetky zeny mali pouzivat mozog, a uvazovat s kym budu mat deti, tak by sa nerodila mozno ani tretina z deti, co sa teraz rodi.
Nemozu vsetky zeny kalkulovat, rozmyslat, inak by sme ako ludstvo vyhynuli...
@zmrzlinka2021 planéta je preľudnená, to problém nebude, problémom je to, že sa svojím nerozvážnym konaním tie ženy dostávajú do veľmi ťažkých situácií, nemajú bývanie, nemajú peniaze, nemajú kam ísť. A deti žijú v nezdravom ovzduší. Sama musíš uznať, že mať v trojročnom vzťahu tri deti, ak to nie sú dvojčatá, je rýchlovka. Koľko mesiacov mali čas a priestor sa spoznávať? A nie je to len o mesiacoch, iné je, ak bývajú kúsok od seba, poznajú sa roky, padli si do oka, stretávajú s takmer denne v akýchkoľvek situáciách a je rozdiel keď sa počas piatich mesiacov stretli osem krát na káve, v kine, alebo boli na výlete. Ja sa práve desím zmýšľania žien v niektorých témach, priateľ pije, gambluje, vypisuje si s inými a dohaduje stretnutia, má dlhy a exekúcie, ale snažíme sa o dieťa. Keby to neodskákali tie deti, boli by mi srdečne jedno, čo bude s nimi.
@elizabet173
ja s tebou suhlasim, lenze ked som sa nad tym zamyslela, pretoze mam aj vo svojom okoli take zeny, a take vztahy, pochopila som, ze proste je to evolucna "nevyhnutnost" vypnut mozog a dat sa dokopy s debilom, aby si mala dieta a aby si nebola sama.
Realne, ked si to vezmes, ak by vsetky zeny na svete mali teraz uvazovat, s kym do toho ist a uprednostnit rozum pred srdcom, tuzbami, emociami, mozno by deti z tych, co ich chcu mat, mala kazda 10ta zena...
Je velmi tazke si najst partnera, ktory stoji za to, mozes sa o neho opriet a mate spolu harmonicky vztah na cely zivot.
Vela zien prilisnym "rozmyslanim" riskuje, ze ostanu na ocot - nikdy sa nevydaju a hlavne, nikdy nebudu mat deti. A prave silny materinsky pud a extremny strach, ze skoncia "na ocot" im proste natolko zatemni mysel, ze sa daju dokopy aj s totalnym debilom, mnohe doslova so psychopatom a maju s nim dieta, a v dnesne dobe, ked chlapi nechcu previat ziadne zavazky, tak aj bez manzelstva.
Pre vacsinu zien zivot osamote a bez deti je nieco nepredstavitelne. Vacsina zien je silne viazana k tomu starat sa o niekoho, byt ta "maminka", vypekat, vyvarat, nie chodit na milion kurzov a cestovat, aby zabili cas a nemysleli na to, ze su same. Proste ten materinsky pud im zatemni mysel, rovnako ako tuzba po sexe u chlapa.
@zmrzlinka2021 napísala si to veľmi pekne. No nič tým ženám dychtivým po materstve predsa nebráni sa pred plodením aspoň trochu zabezpečiť a výberu partnera dať potrebný čas. Nie je predsa cieľom mať dieťa v 22 rokoch, prípadne ešte skôr, keď nie je ani stredná škola dokončená. Myslím, že tu veľmi chýba výchova k partnerstvu, rodičovstvu od takých 12-14 rokov povinná až do maturity. Decká sa učia plno nezmyslov, ktoré nikdy v živote nebudú potrebovať, ale s týmto sa s stretnú takmer všetci.

@babajaga problém je v tom, že ona ho vôbec nespoznala, spoznáva ho až teraz, keď má s ním dve deti