Ako by ste reagovali?
Priateľ ma popýtal že ma vezme ku kamarátke nech mi urobí gélové nechty. Ja sa o svoje starám v rámci možností vždy nalakované beriem doplnky lebo sa mi stiepia a dlhé nedorastu. Urazilo ma to akoby som sa mu nepáčila taká aka som. Aj napriek tomu ze mám choré nechty vždy su upravené a stredne dlhé. Ako by ste reagovali? Je to hlúposť ale citim sa z toho divne
@lindusss2016 zas na takomto sa vobec pari nemusia zhodnut. Toto je kazdej zeny osobna vec ci chce umele nechty ci nie sak sa bude riadit sebou nie manzelom. Este co jej potom bude diktovat ? Ci sa moze malovat a co si mà obliect? Moj nema rad umele ani normalne 😁on si mysli zeby som ich mala mat ako on ostrihane az po tu živu cast. Ale ked potrebuje poskrabkat chrbat je urcite rad ze ho nepocuvam. Mne sa zas nepaci ked vidim ze chlap mà dlhe nechty je to take ženske . Ja mam pekne prirodzene nechty ale keby mi toto ponukol tak sa neurazim zasmiala by som sa ze nie dik netreba.
@miadi nevravim, ze sa par musi zhodnut na nechtoch konkretne. Skor som to myslela tak, ze kazda z nas predsa mame svoj styl a je super, ked sa presne to paci aj muzovi a nesnazi sa na nas nieco zmenit.
Tak mu povedz, ze gelove Ti pokazia tie tvoje a je
@lindusss2016 To máš inak pravdu, môj manžel. Mi vždy povie načo s prosím ta maľuje? Aký to má význam ved bud prirodzena a nie kilo omietky. Si davaj, tak ja sa občas ale aj doma. Maľujem ale mala som. O do ie že vôbec sim s nemalovala a veľa ľudí mi povedali ze som opeknela tak ktovie kde je pravda
@lauriema ja som bola naposledy namalovana hadam v zime 😁 a necitim sa neupravena ani menej zena, moj muz je spokojny 😊
,,mojko jedine v prípade že si dáš gelaky spraviť aj ty, červené so žltou by ti pristali, kedy to máme ten termín? Ideš prvý nech viem akú má kočka robotu. Potom môžme spolu po roku liečiť zničené nechty a dúfam že každý mesiac platíš ty 😁!,,
Mám geláky a nie sú ani dlhé ani krikľvé. Majú prírodnú farbu aj tvar, akurát sú spoľahlivo rovnako pekné cca 2-3 týždne. Nemusím furt publikovať a kontrolovať. Iba čistiť, to hej.
No mna by sa partner za prvé spýtal, či chcem alebo mi minimálne povedal,že kľudne si daj aj chceš,ale ak to bolo len tak z brucha,že pod vezmem ta,no áno tiež by som sa divne citila. Kamoška chce dat asi zarobit. Ale zas ak si niekedy spominala,ze by si to rada skusila,moj ma extra pamat,že ved si raz hovorila, ze... :D

@avril299 by ma zaujimalo jak s tymi nechtami zaviaze snurky na topankach a jak zapne gombicku 😂