icon

Ako by ste reagovali keby vás vaša sestra nepozvala na synove narodeniny a ostatných súrodencov a rodičov zavolala v predstihu?

renusik
17. júl 2022

Ako by ste reagovali keby vasa sestra vas nepozvala na synove narodeniny a ostatnych surodencov a rodicov zavolala v predstihu a vam sa pokusala dat vediet hodinu pred oslavou len aby sa nepovedalo?

Strana
z2
renusik
autor
18. júl 2022

Ja jej nemam v plane ani nic hovorit ani to snou riesit preto som sa potrebovala aspon tu vyventilovat ...

zorkahorka
19. júl 2022

A to vas treba pozyvat na synivcove narodky? Nebolo to o tom,ze im len pripomenula,kedy bude oslava? Vychadza mi ale z toho,ze nemate dobre vztahy. Mimochofom, ja tiez niekedy zavudnem vsetkym pripomenut termin

korylan
24. júl 2022

@renusik poznáme takéto situácie. Robí to chlapov brat,pol hodinu pred oslavov. A to len kvôli ich rodicom, aby nevyzeral ako hajzel,čo nepozval brata. Už ho ani my nepozyvame. Je to faloš.

renusik
autor
24. júl 2022

@korylan presne toto mi moj manzel hovoril.ze toto je ten dovod ze len koli rodivom aby nevyzerala ako krava....asi nieco natom bude

vanilka83
31. mar 2023

@renusik a co tak na rovinu sa opýtať sestry aký má s tebou problém?lebo to my tu vážne nevieme nemáme vestecku guľu aj mňa by to samozrejme nasralo ,ale jednoducho by som sa spýtala jej a nie tu...a keď máš byť naštvaná preto na oslave tak by som tam radšej nešla ved na co aj pretvarovať sa celý čas?a na rovinu sestre povedz, ze prečo vola len keď niečo potrebuje

janka1011
31. mar 2023

@renusik no ale ak toto spravila, zrejme má nejaký dôvod, prečo ťa tam nechce. Zjavne nemáte spolu dobrý vzťah a dôvod už musís vedieť ty. Ale ako už bolo spomenuté, išla by som kvôli synovcovi na max.hodinku a potom bežala preč s tým, že už sme mali naplánovaný iný program, keďže zavolali na poslednú chviľu.

66simonka66
31. mar 2023

Ja by som sa svojej sestry rovno keď zavolala opýtala aký problém so mnou má, keď sa nechce stretávať a ešte nás ani nepozvala. Na základe jej odpovede by som sa rozhodla či tam pôjdem alebo nie. My máme ale so súrodencami veľmi dobre vzťahy, pohádame sa ale hneď sa urobíme, my sme také povahy, čo na srdci to na jazyku.

jana_eyre_2
25. jún 2023

Bola si taká nasratá ako tu aj na svoju rodinu? Lebo frustrovaná si zo situácie ale vybijas si zlosť tu na nesprávnych ľuďoch..

Strana
z2