icon

Ako by ste reagovali na neosobné prianie od mamy?

19. mar 2020

Baby prosím ako mám reagovať , dnes mám narodeniny ,písala mi moja mamina , že všetko najlepšie ti praje a podpísala meno a priezvisko a meno a priezvisko ocina ( na Facebook nástenku ) 😷😷😷 chladnejšie to už ani nejde , ešte aj cudzím na Facebooku píše na narodeniny krajšie .... toto začala robiť odkedy som sa vydala a mám dobre vzťahy z mm rodinou , akoby žiarlila a akoby stále vyhadzovala na oči , že už nemám ich priezvisko a už pre mna nič neznamenajú , ale to je téma na dlho ... len ako jej teraz odpovedať ? Úplne by som ju najradšej schladila , ale to bude zas plakať a zas budem ja zlá , od rana mi je s toho na nič , akoby to bolo nevyhnutne v tejto aj tak zlej dobe 😞

Strana
z2
danicaz
19. mar 2020

Nuž,ja ťa chápem... Žijem s našimi v jednej obci, a vlastnú vnučku nepoznajú, ani nereagovali na jej narodenie. Som zlá,lebo som si dovolila povedať im pravdu...ale to je už naša vec... Aj takéto sa stáva v živote. bohužiaľ... Osobne si neviem predstaviť,čo by museli by vyviesť moje deti,aby som sa s nimi nebavila.ach jó

danicaz
19. mar 2020

PS : všetko najlepšie, stráv krásne chvíle s tými, ktorí o to stoja ,a kto ťa má rád,rada 😘

tykat
19. mar 2020

Ja by som dala lajk a vybavene 😀

Hod za hlavu...ja mam kolegynu co si s rodicmi pisu siahodlhe maily, kde podrobne pitvaju co kto kedy komu akym tonom povedal a ako to myslel. Kludne aj mesiac ma teraz rozpisany mail na to co sa stalo cez vianoce. A ked jej mama nahodou posle mail s tym co jej vycita ze urobila na dusicky tak ona este rychlo dopisuje a posle ho cez velku noc. Akoze 🤪 ja by som na toto nemala nervy.
Na taketo maily ktore maju ocividne nejake "hlbsie poslanie" a chcu cloveka psychicky dodzubat odpovedam zasadne hned a strucne. "OK, beriem na vedomie".Mala som taku inu kolegynu ktora si vzdy vsetko potrebovala vyjasnit, kazde slovo...tak pisala pracovne taketo unavne maily ...najviac som ju vytocila ked som jej odpisala "sorry, nedocitala som, pripomen ked sa stretneme..." nikdy nepripomenula 😀

Strana
z2