Ako by ste riešili manželove písanie s inou?
Musím niekde sa vyrozprávať inak s nervami nevydržím. Už dlhšie mám pocit že niečo tají ako každá žena čo pozná si muža. Po 10 rokoch manželstva zistíte že si píše s inou tak to je rana..... zistila som tontak že dcéra chcela tablet keďže mala skype a on sa zabudol odhlásiť s messengeru. Viem lezes do.súkromia no ženy ja v sebe nervy lebo tú ženskú stretávam a trvá to od decembra.
@s_a keď som si prečítala správy zistila som že on prvý začal navrhy na kávu.... potom že rad by ju masirival a nebudem zachádzať ďalej..
@lenkaviki48 nebol to manzel, bol to priatel pred rozchodom, ale vratila som mu to tak, ze vsetky tie "pikosky" som si napisala so svojou kamoskou cez viber (kamosku som premenovala na Marek) a "omylom" som si nechala tel pred nim na stole. Potom som sa uz iba v duchu zabavala ako penil 🧨🤣
Ano ta masaz tam padla tiez...a mat muza co to spravi teraz? Tak isti by som to poriesila.
@lenkaviki48 Vôbec sa neospravedlňuj, že si klamárovi narušila súkromie. On vaše súkromie narušil prvý a oveľa horším spôsobom ako ty. Neznášam takých uchylakov, čo si masiruju svoje ego cez cudzie ženy a tým ponižujú svoje manželky. Ženy väčšinou vycitia, keď muž niečo tají. Čo si písali?
@lenkaviki48 ja by som nechodila okolo horúcej kaše, ale by som mu dala jasne najavo, že toto nebudem tolerovať ani náhodou, ak chce váš vzťah skončiť, tak je na najlepšej ceste. A v mojej súčasnej situácii by som sa ani nezdržovala rozhovorom, ale ho rovno vykopla z môjho života. Už by som mu totiž nedokázala nikdy veriť. Iné je, ak máte dve, tri malé deti, vtedy to je ťažšie.
@lenkaviki48 Povedz mu, že je uboziak. To muži neznášajú, ale v tomto prípade je to pravda.
@petja1014 tak začal ako on na kávu časom v správach že by ju aj pomasiroval.... no mňa najviac štve že ešte on sa robí v správach hrdina že rád jej pomôže keď písala ako je unavená. Čo doma nepomôže s ničím a ešte chudacik vraj sa nestaram. Čo ja tehotná 5 mesiaci okolo riti mu behala keď prišiel s práce..od kedy to.viem neperem mu nevravím ale musela som mu to vykricat už....
@daganov máme spolu deti a ďalšie v septembri porodim to ma najviac trápi..nebyť detí nie som.tu
@lenkaviki48 On co na to hovorí? Opýtaj sa ho, či nemá naviac ako robiť podskoka nejakej cudzej žene.
@lenkaviki48 ja by som sa ho nato nepytala...rovno oko za oko... nech sa mj pekne vrati ako sa citis. Aj stiahnem viber a budem s tebou pisat :D
@lenkaviki48 ak máte deti a ďalšie čakáš, tak by som urobila bordel, oboznámila s tým mojich aj jeho rodičov a navalila mu toľko práce okolo detí a domácnosti, že by nemal čas na kraviny.
@katkati neodpovedal praveze nič na to..bol.ticho lebo som mala pravdu. Pytala som sa ho či toto som si zaslúžila keď som mu porodila deti strala sa o všetko a ďalšie len príde.že ak ku mne nič necíti mal to.povedať dávno a nie toto spraviť
@daganov jeho rodičia už nežijú. No moja mama je po operácii nechcem ju zaťažiť ešte týmto ale uvažujem že za tou ženskou pôjdem osobne a spýtam sa pred jej muzom či jej nestačí jej manžel
@retatka staral sa. Možno to.už bolo zo zvyku
@lenkaviki48 to môžeš, ale môže ťa vysmiať a ty budeš za chuderu, ja by som sa takto neponižovala a riešila to s mužom. Čo na to tvoj muž? Čo navrhol? Podľa mňa má fakt príliš voľného času. Mala si ho viac zapájať, obesiť mu decká na krk a teraz keď si tehotná aj domácnosť, večer by bol rád, že je rád
@lenkaviki48 doteraz ste nemali žiadne problémy? Len tak z ničoho nič toto?
@lenkaviki48 no ked pises ze to inicioval on, tak netreba podla mna chodit za tou zenou.
@retatka a ty co by si robila?
@lenkaviki48 naco by si chodila za tou zenou? Ona ti vernost neslubovala, akurat sa strapnis. Urob si doma poriadok s kurevnikom, najlepsie zhurta
@retatka 36 rokov mám aj on.už mu neverím vôbec
@tenerifka spravila som. Ja som bola najhoršia... abol ticho nič nepovedal veď mám pravdu
@lenkaviki48 on urobil prvý návrh na kávu a ty ideš vybavovať s ňou? Vyrieš si chlapa a nie cudziu ženu
@lenkaviki48 čo navrhol?
@tenerifka To, že jej vernosť neslubovala, neznamená, že sa bude nečinne prizerať, ako si píše s jej manželom. Urobiť si najprv poriadok doma s mužom a tej premotivovanej žene povedať, že je chudera, keď odpovedá na správy ženatemu mužovi. To nie je poníženie, to je normálne formálne oznámenie, že o tej osobe niečo viem. Nič viac, nič menej.

Tak ale záleží o com si píšu?