Ako by ste riešili manželove písanie s inou?
Musím niekde sa vyrozprávať inak s nervami nevydržím. Už dlhšie mám pocit že niečo tají ako každá žena čo pozná si muža. Po 10 rokoch manželstva zistíte že si píše s inou tak to je rana..... zistila som tontak že dcéra chcela tablet keďže mala skype a on sa zabudol odhlásiť s messengeru. Viem lezes do.súkromia no ženy ja v sebe nervy lebo tú ženskú stretávam a trvá to od decembra.
@lanah nemusí byť ani nudnou nánou, môže to byť sexi baba, len manžel má firmu, má dom, má super auto, čo by si tak ešte doprial, aha! milenku, to akosi v dnešnej dobe k tomu patrí, aj ke´d je to úbohé, bohužiaľ poznám zopár takých prípadov a jeden aj taký, že žena je naozaj krásavica, inteligentná, zaujímavá, ale muž hľadal práve sivú myšky, aby popri nej vynikol. Prečo ju nehľadal hneď? Neviem, asi preto, že keď spoznal túto kočku, tak bol študentom s prázdnymi vreckami a imponovalo mu, že sa zaľúbila práve do neho. V každom vzťahu je to iné.
@daganov no je stará asi ako ja možno o 2 roky staršia odo mňa. Nie je tak pekná ani sa tak neoblieka ako top modelka. Skôr ako na dedine. Presne tak
Tak povedala som mu chcem vysvetlenie prečo toto všetko spravil a od kedy to trvá. Ak nepovie pôjdem za ňou sa spýtať jej. Proste nedá mi to. Chcem vedieť celú pravdu. Aj to že ak to neskončí deti uvidí až po súde.
@lenkaviki48 som zvedava co ti povie ako sa k tomu postavi. Toto by cloveka ani vo sne nenapadlo, ze nieco taketo sa deje poza chrbat, kym si ten druhy clovek mysli, ze je vsetko v poriadku :/
@lanah nie, nemyslela som muža, ktorý strieda ženy ako ponožky. Mala som na mysli trtka, ktorý sa napr. po niekoho chrbáte vyšplhal na výslnie a zrazu nevie, čo zo sebou. Ako mu rástlo konto, tak mu rástlo aj sebavedomie. A niektorým sa nemusí ani to konto dvíhať (ani to iné), len im robí dobre, ak im nejaká trúba, čo nemá na viac dáva najavo, že má záujem. Inak súhlasím, že sa nudí
@lenkaviki48 čo a to on? Ako si to predstavuje ďalej?
@daganov včera sme sa rozprávali pýtala som sa či mu dobre padne keď spravím to čo on.teraz a plus stratí rodinu ktorá ho miluje 12 rokov a nie chvíľu. Povedal že nebolo by mu dobre keby som to spravila a na rodine mu záleží že nechce ju stratiť. Má podmienku skončí to hneď predo mnou a ak sa to zopakuje v živote neuvidí ani mňa ani deti a to mu neoznámim ani že o tom viem. Odídem s deťmi a potom.môže si žiť svoj život ktorý si vybral.... povedala som že nech nečaká že budem k.nemu milá ako doteraz bude dlho trvať kým to prejde.....
@lenkaviki48 problém vyriešený ale nie príčina ;)
@daganov aj to sa stáva máte pravdu.
Ako náhle chlapovi narastie ego, zväčša kašle na rodinu... mám to doma... môj otec... vybudovali firmu s mamou, darí sa im a za to pretiahne čo sa pohne, kým sa firma budovala nemal čas... už šlape takže má čas na iné zábavky 🙄 na druhej strane, ani sa mu nedivím... mama kašle na svoj výzor a jeho potreby... takže sú si kvit
@lanah tak to je smutné, u nás to bolo tak, že otec mal vždy výrazne vyšší príjem, ako mama, ale nikdy v živote jej to nedával najavo, miloval ju. No po rokoch sa situácia otočila, mama začala podnikať a veľmi sa jej darilo. Ale ona vždy bola kočka, vždy pekne oblečená, upravená, aj doma, vždy hovorila, že v prvom rade má byť žena krásna pre toho, ktorý je najbližší.
@lenkaviki48 ak ju poznas a vies o koho sa jedna, chod za nou...a ak ma manzela naplanuj to aby tam bol aj on...mne by to bolo jedno a spravila by som to takto..super napad

@pseudomonas87 ale aj jej manžel predsa vie že je ženatý a čaká dokonca dieťa!!!