icon

Ako by ste sa k tomu postavili?

toma6877
20. feb 2022

Sme s exom od seba asi cca 2 roky,on si medzi časom našiel partnerku s ktorou má 2 mesačnú dcéru no nežijú spolu a on sa chce vrátiť...ľúbim ho no nedokážem prekusnúť to že má dieťa s inou...nehovoriac o tom ako som túžila.po dcére ktorú nemám no má ju on s inou...

Strana
z2
elizabet173
20. feb 2022

@toma6877 stále ti klamal a odteraz ti bude hovoriť už len pravdu, že? Prepáč, ale si naivná, hlúpa, alebo ti nestačilo popáliť sa raz? Je posedným na svete, že sa musíš na neho ulakomiť? O sebaúcte radšej ani nepíšem, lebo zjavne netušíš, čo to je

patus_2
20. feb 2022

@oliolijanka on neuteká od 2 ročného alebo od 2 mesačného bábätka. O to ešte horšie.

oliolijanka
20. feb 2022

@patus_2 👍 ano, ked som odoslala, som si uvedomila, ze som ten vek nejako doplietla.

kinderzwillinge
Autor odpoveď zmazal
oliolijanka
20. feb 2022

@kinderzwillinge 11 rokov boli spolu a dva roky su oddeleni

zmrzlinka2021
20. feb 2022

@toma6877 tvoj ex frajer je obyčajný chrapun, nič viac. Dvom frajerkam urobí decko a uvidíš, pôjde za tretou

0silvia0
20. feb 2022

@toma6877 este to dieta by sa dalo prepacit, ale klamara by som vo vztahu nezniesla. Budes riesit klamstva dalsich 12 rokov, kym ho opat nevyhodis? Kasli na neho, co hovori na otca vas spolocny syn? Rozumeju si, ci ho balamuti s klamstvami?

pribinak
20. feb 2022

Ty nemáš kúsok sebaúcty? Čo je to za smrada?

maminkadeticiek
20. feb 2022

@toma6877 Stale lepsie a lepsie...

martina1201
20. feb 2022

@toma6877 a ty si po rozchode mala tiež niekoho s kým si si urobila ďalšie dieťa? Pozri sa, klamstva vás rozdelili a dnes uvažuješ že sa k nemu vrátiš a dufas, že nebude klamať? Posunul sa z vášho vzťahu natoľko, že si dokázal nájsť nový vzťah a v tom vzťahu splodiť dieťa. Vtedy ťa nemiloval? Celé mi to príde divné z jeho strany.

toma6877
autor
27. feb 2022

Áno je to zvláštne celé ja viem...
Boli sme 11rokov manželmi a potom ako som mu prišla na xy klamstiev som sa s ním rozviedla...od vtedy som sama s malým čo v dnešnej dobe nie je bohvie čo,ale máte pravdu..chodil zamnou a vyvolávaj mi aj keď sme spolu neboli a potom sa zrejme stretol s ňou.Vraj chcel zabudnúť a snažil sa začať odznovu no nevišlo to a rozišli sa a mesiac potom mu prišla povedať že je tehotná,on to dieťa hneď nechcel no ona povedala že si ho proste nechá...nedokázal s ňou byť lebo stále miluje mňa . A to je všetko...vďaka Vám za úprimnosť a zato že ste ma vašimi slovami dokopali o pár rokov späť a prinútili ma spomenúť si prečo sme sa vlastne rozišli 😉

Strana
z2