Ako by ste sa k tomu postavili?
Sme s exom od seba asi cca 2 roky,on si medzi časom našiel partnerku s ktorou má 2 mesačnú dcéru no nežijú spolu a on sa chce vrátiť...ľúbim ho no nedokážem prekusnúť to že má dieťa s inou...nehovoriac o tom ako som túžila.po dcére ktorú nemám no má ju on s inou...
@oliolijanka on neuteká od 2 ročného alebo od 2 mesačného bábätka. O to ešte horšie.
@patus_2 👍 ano, ked som odoslala, som si uvedomila, ze som ten vek nejako doplietla.
@toma6877 tvoj ex frajer je obyčajný chrapun, nič viac. Dvom frajerkam urobí decko a uvidíš, pôjde za tretou
@toma6877 a ty si po rozchode mala tiež niekoho s kým si si urobila ďalšie dieťa? Pozri sa, klamstva vás rozdelili a dnes uvažuješ že sa k nemu vrátiš a dufas, že nebude klamať? Posunul sa z vášho vzťahu natoľko, že si dokázal nájsť nový vzťah a v tom vzťahu splodiť dieťa. Vtedy ťa nemiloval? Celé mi to príde divné z jeho strany.
Áno je to zvláštne celé ja viem...
Boli sme 11rokov manželmi a potom ako som mu prišla na xy klamstiev som sa s ním rozviedla...od vtedy som sama s malým čo v dnešnej dobe nie je bohvie čo,ale máte pravdu..chodil zamnou a vyvolávaj mi aj keď sme spolu neboli a potom sa zrejme stretol s ňou.Vraj chcel zabudnúť a snažil sa začať odznovu no nevišlo to a rozišli sa a mesiac potom mu prišla povedať že je tehotná,on to dieťa hneď nechcel no ona povedala že si ho proste nechá...nedokázal s ňou byť lebo stále miluje mňa . A to je všetko...vďaka Vám za úprimnosť a zato že ste ma vašimi slovami dokopali o pár rokov späť a prinútili ma spomenúť si prečo sme sa vlastne rozišli 😉

@toma6877 stále ti klamal a odteraz ti bude hovoriť už len pravdu, že? Prepáč, ale si naivná, hlúpa, alebo ti nestačilo popáliť sa raz? Je posedným na svete, že sa musíš na neho ulakomiť? O sebaúcte radšej ani nepíšem, lebo zjavne netušíš, čo to je