Ako by ste sa správali, keby sa svokra chytá každého vášho slovíčka?
Keby svokra sa chytala každého vášho slovíčka . Asi si myslí že s ňou stále súperim🤦
Tu si mozes vybrat, mozes jej bud nejako trefne (ale bolo by rozumne, keby slusne) odpovedat a teda ju "usadit", alebo to ignorovat. Niekedy cloveku vsak taka dobra trefna odpoved nenapadne hned a vtedy je lepsie ignorovat. Je mozne, ze ona si ani neuvedomuje, co vlastne robi a teda aspon sa kvoli tomu nepovadite a ak tym chce naopak vyvolat hadku, tak ignoracia ju nastve viac ako ta hadka.
Z mojich skúsenosti - boli časy, kedy som vysvetľovala a vysvetľovala, len aby dobre bolo… teraz, keď začne rýpať, tak sa jej usmejem do ksichtu a nereagujem. Vzápätí idem za mužom a poviem mu, že jeho mama ma zas problém a ten už prekrúca očami a poriesi si to s nou on.
aj ja mam taku. nehovorim nic. jednak ju to nezaujima a k slovu ma nepusti. ked som povedala uplne hocico, aj banalitu, prenasledovala ma s tym este dlho. a prekruca vsetko co poviem,ale nie naschval,skor ma take zvlastne myslenie a strasne sutazi.
minule sme tam boli a na krstniatko som povedala ze ako podrastlo od nasej minulej navstevy. neskor predo mnou povedala svagrinej (mame malej), ze som povedala ze mala velmi pribrala.
raz nam hovorili ze objednali brojlery a ja som povedala ze tie su dobre, su trosku mastnejsie. a vtedy to zacalo-na kazdej navsteve mi potom o tych brojleroch hovorila,ze uz ich maju v mraziaku a vobec nie su mastne. vykladala to aj mojim tetam na oslave maminej sestdesiatky,ze vobec nie su mastne.nakoniec nam jedneho raz urobila na obed a ked sme ho jedli,tak povedala ze vobec nie je mastny.
vzdy si najde jednu vec s ktorou ma prenasleduje.aj teraz ma jednu😀
ja odkedy tam chodim a donesiem trebars kolac vzdy povie: to nasi nemaju radi. a pritom viem ze to maju radi,preto som im to upiekla.
rovnako ma vozila ked som upiekla penovu tortu,ktoru miluju.prenasledovala ma s nou niekolko dalsich stretnuti.nakoniec povedala ze sa cudovala ju otec jedol,bo on ju nema rad.pritom viem,ze ju maju velmi radi. ked som sa pytala muza,preco to svokra povedala ked otec ma predsa tu tortu rad,tak muz povedal: neviem.
polozila som pred nich cucoriedkovy kysnuty kolac a svokra hned: nas tatko nema rad cucoriedky.
urobila to uz asi stokrat.
no proste komedia 😀
@janetinka27 prenasledovala ťa s mastným kuraťom haha, ty máš vždy také dobré historky, aspoň sa nenudíš

Ja milujem, keď mojej svokre môžem oponovať 🤩🙈 brutálne sa v tom vyžívam a potom som taká hrdá na seba 🤜🤭 nemusím súhlasiť predsa so všetkým čo povie. 😁
Samozrejme všetko je v rámci slušnosti a maximálneho rešpektu a úcte voči staršej osobe. 😇
Keď chytá za slovíčka, chytím aj ja 😇
Ja mám už vybudovanú obranyschopnosť 😊
@nika4816 ano, aj kaktus obcas zakvitne🙂 srandujem, ja ich mam rada, oni nechcu nikomu ani najmensiu skodu urobit,ani tanier zspinit,dokonca uz skusali aj odmietnut obed,ked v nedelu prisli na celodennu navstevu🙂 vzdy donesu tony zeleniny, vajcia,kralika... rada si ich obzeram na fotke,lebo vtedy spominam na to dobre😅 ale na druhej strane nechcu nic prijat. ani darcek do ruky nevezmu,zagratulujem a polozim na stol.uz sa pre to tak netrapim. nechcu vsak prijat ani cloveka, zial,ani mna neprijali, aj ked asi ma maju svojim zvlastnym sposobom radi.lebo vedia ze mi na nich zalezi.potrebuju aby ich mal niekto rad. vela mi ublizili, aj ked mi nic v domacnosti nezaspinili,neznicili, mna velmi zranili uz velakrat. co uz s nimi narobim.
v nedelu sme tam boli a svokor zasa vykladal svoje historky a zacal pred nami veselo hovorit,ako mojmu muzovi o rok starsia sestra (moja svagrina) v skolke utierala zadok. a tak som mu v ramci srandy povedala, ze take veci mi predsa hovorit nemusi. a on sa zrazu odmlcal a vyzeralo to,ze sa zrejme urazil 😅 no ale aspon som stihla povedat pocas nasho pobytu o vetu viac 😂
@janetinka27 musí to byť ťažké s nimi, človek nevie ako reagovať či nereagovať 🙉 máte teda poriadnu trpezlivosť

Nekomunikovala by som s ňou teda len minimálne v rámci slušnosti a ignorovala jej reči.