Ako často sa vaši rodičia stretávajú s deťmi?
Ahoj, žienky. Ako často sa stretávajú vaši rodičia s vašimi deťmi?
@anonym_autor aspon raz do tyzdna z mojej strany
Z ex strany nejavia zaujem o stretnutie, na sviatky prve roky nic az teraz zrazu, uz su stari a vela casu im neostava tak si do hrobu chcu ocistit svedomie za 50€
Stretnú sa len vtedy keď tam prídeme my. Nezavolajú, neprídu na návštevu, nevedia poriadne ani aké majú zaľuby ani kam chodia do školy. Sú to 70-nici. Mám ich rada ale nikdy neboli na budovanie vzťahov ani medzi nami deťmi ani našimi deťmi. Keď boli deti malé neskutočne ma to ubíjalo, toľko som sa naplakala. Ale už to beriem ako to je 😊 S rodičmi si rozumiem inak veľmi dobre.
@anonym_95918b máme to tiež tak. Bývajú o ulicu od nás....cca 3 minúty. A neboli s malým ani 10 minút....... má 4 roky. Svokra ma ešte vysmiala,že ona ani vlastné nekočikovala. Musím pochopiť......oni sú viac ako bežný človek, majú modrú krv. Lekári. Moji rodičia bývajú od nás cca 20 km. Chodíme tam často. Moji rodičia by boli radi,kebyže sme tam stále.....je väčšia radosť ako vidieť rodinu spolu?

@anonym_autor Moja mama videla dcéru, asi tak 3 x dokopy a to má dcéra 14 rokov. Ona k nám nepríde, aj keď sme ju pozývali volali, aj by ju manžel doviezol. Nie nepríde, ona má doma robotu. A my k mame nejdeme, lebo mama dala prednosť ožranom z rodiny a bratovi feťákovi, ktorému pomáha akože tak, že celý jeho feťácky život platí za neho dlhy, varí mu, perie, full servis má brat od nej.