icon

Ako často vám hovorí váš priateľ, že ste krásna?

1. feb 2021

Ako často vám prejavuje náklonnosť vás partner? Hovorí vám aj kritiku na váš výzor? Cítite pri vašom partnerovi priajtie za to ako vyzeráte, čím sa živite? Kritizoval vás niekedy za to akú máte prácu, a že nezarabate viac? Čo si musíte o Tom, keď sa financie rozdeľujú na polovičku na domácnosť, dovolenky ...a partner má požiadavky aby ste sa kraslili, teda upravovali a je ochotný vám zaplatiť aj za silikóny? Ale inak všetko musí ísť na polovicu aj keď ma žena menší príjem plus varenie a upratovanie leží len na jej pleciach? Ako vnímate fakt, že by vám priateľ povedal ( teda nie priamo, ale veď vieme čítať medzi riadkami) že jeho ex varila lepšie a že ja nie som tak atraktívna ako ony? ( Hoci je s rozchodom vyrovnaný, bol už dávno, on ho inicioval)? Priateľ s kt.planujeme svadbu mi naznačil, že je so mnou lebo na lepšiu vizuálne nemá ( hoci by chcel) a krajšie ho odmietli...raz mu niekto radil, aby si zobral skaredsiu ženy aby neutiekla ...a teda to som ja.

Strana
z3
natyreggae
1. feb 2021

@tomyhardy ja len tolko že to je krásne napísané a každá baba by si priala aby jej muž niečo tak krásne napísal o nej😍😍😊😊

oli18
Autor odpoveď zmazal
xena0
1. feb 2021

@oli18 prečo by si nenašla? Nájde si lepšieho ako chlapa ktorého opisuje v príspevku... taký nech si hľadá k sebe takú ktorej nebude mať za potreby vyhadzovať že je s ňou lebo na lepšiu nemal

majkeel
1. feb 2021

@oli18 👍

sticker
babydesire
2. feb 2021

@sickynickyobsadene jezis no presne,aj mu vynadam,ze prehana furt 🙈😂 Ale aj ja mu to hovorim,myslim,ze je pekne prejavit si sympatie a povedat komplimenty 🙂

babydesire
2. feb 2021

Inak autorka to posledne to je fakt hmusneee..ak ta takto ponizuje,tyra,trapi..myslis ze ta lubi? A co lubis nanom ty ??? Nie,,

arianna25
2. feb 2021

@sickynickyobsadene to on ju naucil takto uvazovat. Tolko sprostosti jej tlaci do hlavy az napokon tomu autorka uveri

elizabet173
2. feb 2021

@oli18 lepsieho muza od tohoto zakomplexovaneho trtka najde do hodiny nahodnym vyberom. A mat ho doma...to byt bez muza je vacsou vyhrou.
..

autor
2. feb 2021

Ďakujem za vaše názory. Týmto by som ukončila debatu.

kulumulu123
2. feb 2021

Co si o tom myslím?? S cistým svedomím by som na tu plastiku poslala ja jeho s poznámkou že ak má naozaj chce za ženu tak ma predsa nebude na verejnosti strapnovat svojim výzorom. A k jeho ex iba toľko iba by mi naznačil niečo podobné už by sa mohol dekovat za tou ktorá je taka úžasná kuchárka, milenka, upratovačka čokoľvek. Žena kde máš hrdosť? To si ozaj tak zúfalá že ti takéto správanie ani trocha neprekáža? To fakt niektoré prekusnu čokoľvek len aby neboli samé??? Och joj 😭😭😭

retatka
2. feb 2021

@tomyhardy Krásne napísané !

oli18
2. feb 2021

@xena0
@elizabet173 nepochopili ste pointu mojho prispevku😀

xena0
2. feb 2021

@oli18 tak to máš pravdu... nepochopila som to asi tak ako to bolo myslené, snaď to autorka pochopila keďže to bolo v prvom rade venovane jej 🙂

eeffka
2. feb 2021

ja ta len poopravim , nie krasne zeny zeny maju stastie na takych chlapv, ale normalne sebavedome. S takym clovekom ako popisujes by som nestravila ani 30min, ved to je zakomplexovany chudak.

derdia
2. feb 2021

Len jedno ti poradim, mas na viac. Ty mas na viac. Najdi si takeho co ta na rukach bude nosit😉a neboj existuju taki... A po dalsie. Moje motto bolo radsej sama ako z debilom. Mam skveleho manzela, niekedy az rozymslam ci moze byt taky skvely a dobry ako je... Vdakabohu.
A z takym co sa takto sorava urcite nebud. Lebo ked pridu deti bude to tro krat horsie...

fadama
2. feb 2021

Hovorí to často, a mňa to potom nemotivuje k chudnutiu 😂😂

ndrag
2. feb 2021

To s tymi silikonmi by som vyuzila a kopla ho do riti 😂 👍

marseillefan
2. feb 2021

Veľa otázok, tak postupne...
- Náklonnosť manželke prejavujem každý deň, tiež jej veľmi často hovorím, že je krásna (lebo je to aj pravda)
- Neviem, či sa to považuje za kritiku, ale minule som ju upozornil, že má v ten deň neobvykle suchú pleť... Som k nej úprimný, ale nemám ju veľmi za čo kritizovať, to skôr ja pri nej vyzerám ako škaredá opica.
- Manželka je krásna a inteligentná, nemám jej čo vyčítať, navyše je skvelá povaha... život s ňou je gombička
- Čo sa príjmu týka, tak v pôvodnej práci, zarábala veľmi slušne, no potom som ju presvedčil, aby radšej zostala doma a pomáhala mne v pondikaní. Má vďaka tomu viac času na domácnosť a rodinu, čo je myslím na nezaplatenie a veľmi pomáha k pohode v našej rodine (nie je vystresovaná, nie je nervózna že nestíha a pod.)
- Financie síce spravujem ja, ale sú spoločné. Žiadne rozdeľovanie na polovičku u nás nefunguje.. čo zarábam, zarábam pre rodinu, nie pre seba. Manželka je ale veľmi skromná a šetrná, takže skôr mám problém ju vôbec donútiť, aby na seba míňala peniaze.
- Ak chce investovať do svojej krásy, má moju plnú podporu.
- Moja žena je "out of my league" a keby si lúskla prstom, nájde si sto krát krajšieho ako som ja. Nedávno sme sa smiali, že keď nás ľudia uvidia, tak si musia myslieť, že je so mnou len kvôli peniazom, pritom sme ešte študentská láska z čias, keď som bol ešte chudobný študent 🙂 A nie je to pravda ani teraz, ľúbi ma preto, že je so mnou sranda a som skvleý v sexe - to druhé tvrdím len ja🙂.

lucilucik20
5. feb 2021

Dufam, ze uz nie je priatel...predsa si nezasluzis, aby ta takto ponizoval. Lebo ono to ozaj ponizovanim je. Ze ex varila lepsie? Nech sa paci, kludne chod za nou. A tie reci o krase...akoze mne ziadny chlap vyslovene nehovoril aka som krasna, ale mi to ani dako nechybalo. Ale rozhodne je neakceptovatelne, ked sa vyjadruje negativne na tvoj vzhlad. To je co za princa krasona...? A co sa tyka platenia...no gentleman ako vysity. Pozri sa, sama asi uznavas, ze ten vztah nema perspektivu. Predsa sa nenechas ponizovat a urazat a este zo seba sluzku robit! Pekne s kludom sa pobal a kade lahsie. Raz mi niekto povedal, ze kazda zmena, ktora prichadza z nasho vlastneho popudu zakonite musi spiet iba k lepsiemu. A ono je to fakt pravda! Takze hore hlavu, princ krason nech si hlada inu sluzku.

Strana
z3