icon

Ako často vám muži hovoria, že vás ľúbia?

charlottte
9. sep 2012

Ahojte maminky, chcela by som sa spýtať ako často vám muži hovoria že vás lúbia...ten môj mi to sám od seba nepovie, teda povedal keď sa malý narodil a to už má teraz 10 mesiacov....ako cítim že všetko čo robí, robí pre nás, keď sa ku mne túli, keď ma len tak pleskne po zadku-to si myslím tiež , že je prejav lásky....ale nepovie mi ľúbim ťa.... 😠

andrejka1983
10. sep 2012

@elise krásné 🙂

andrejka1983
10. sep 2012

@vecernica209 súhlasim, fuuu, ty si ten horší prípad...to keby ja zistim a potom by mi povedal že milujem ťa...no ťažko by to rozchodil...veru, už by som to potom asi od neho tak skoro počut nechcela...skorej tie činy 🙂 ale aj tak más môj obdiv,že si dokázala odpustiť

miskax2
10. sep 2012

@charlottte ahoj my sme spolu rok a pol a hovorime si to kazdy den aj viackrat bez rannej pusy by sme ani z postele nevstali a takisto nezaspime bez vecerneho bozteka okrem ineho 😀 😀 😀 😀 😀 a samozrejme su to aj tie kazdodenne malickosti kedy sa zabava s detmi ked nam ako vcera upecie kolacik ked v sobotu rano povie ze vyrazame na rodinny vylet......😀proste laska ako ma byt

lila69
10. sep 2012

@charlottte laska nie je o slovach ale o cinoch a skutkoch. 🙂 A to ze ti manzel nehovori ako ta lubi, nie je podla mna take dolezite - myslim ze je dolezitejsie ako sa k tebe chova a sama si povedala ze mu nie je co vycitat. Ono narozpravat sa toho da vela, ale casto su to len prazdne slova. ☹

digysa
10. sep 2012

Kazdy den a lezie mi to na nervy........ Keby radsej pomohol, ked to od neho potrebujem 😅 😉

vecernica209
10. sep 2012

@andrejka1983 nedokazala..... o jeho nevere som sa dozvedela po jeho smrti (sam si siahol na zivot, asi mu doslo, ze v klamstve sa zit neda a inak zit nevedel)....

andrejka1983
11. sep 2012

@vecernica209 to ma mrzí 😨 prepáč

odbornicka
11. sep 2012

Ahojte baby, nuz ja mam s mojim muzom taky problem, ze on mi to "lubim ta" hovori stale, a chce to pocuvat aj odo mna, ale mne to volajako nejde. Je mozne, on ma lubi viacej, ako ja jeho. Resp. on je super citlivy chlap, brutal emocionalne a pocitovo zalozeny, a mne to zacina liezt na nervy. Napr. boli sme na tanecnej a on sa rozplyval nad tym, ako tanzmeister vravel, ze tanec je o partneroch, o energii medzi nimi, o dusi a pod... je toto podla vas normalne?? Ja ako kazda mamina denne riesim tisic praktickych veci a nemam moc casu na rozdumovanie nad pocitmi a pritom on sa ma stale pyta, aky mam z toho ci onoho pocit.... pripadam si ako necita, ale toto nezvladam... nemate s takymto typom chlapov skusenosti? Myslite, ze sa mi podari ho od takehoto pristupu k zivotu odnaucit? 😎

andrejka1983
11. sep 2012

@odbornicka he he...ved to máš super, na tom nie je nič zle že rad vyznáva city..... 🙂 moj je tiež skvelý a citovo založený ale asi nie až tak ako ten tvoj.....ako uprimne, nepoznam naživo takeho chlapa ako ten tvoj 🙂 chic hi, teraz to ber s humorom, ale keby si neprečitam tvoj prispevok že sa jedna o ženatého chlapa tak si pomyslim že je teplejšej povahy 😀...a nemyslim si že ho treba od toho odnaučať, ved je to pekne a vzácne na chlapa 🙂

dolly_xd
11. sep 2012

@odbornicka ahoj aj moj je taky tutuckac a mojkacik denne si to musime povedat aj 10krat a aj tak je to take vzacne 😉 ale zase taketo spiritualne reci nema 😀 no zase na druhej strane ner to pozitivne lepsie ako keby to mal byt nervak alebo nejaky agresor 😉

eri28
12. sep 2012

@charlottte mne to nepovedal ani raz, ale viem, ze lubi, ja som to par krat zo seba dostala, nie na silu, ale nepovedal nic, uz rozmyslam ci mu to poviem po anlicky 😀 , kedze je cernoch, ale rozprava po slovensky...
nie je to pre mna dolezite, lebo to z neho citim, dokonca ani na pusu si nepotrpi, obcas ma pohladi po hlave, ale bozk som od neho dostala tusim prvy raz na silvestra, a potom nic, asi si pockam na dalsieho silvestra, xixi 😅

sendy27
12. sep 2012

🙂 ahoj mi si uz nehovorime myslim že to už ani necitim jeden kamarat mi raz povedal že on žene nepovie nikdy že ju lubi lebo to tak necíti taky su chlapi 😉

adkoalauri
13. sep 2012

Mne aspoň raz týždenne povie, keď si lahneme večer, pritúlim sa a on povie: Cibko, tak vás ľúbim. To je také pekné. Ale keby to nehovoril, ja by som mu to povedala, pripomenula, že troška mi chýba..... alebo už tak dávno si mi nepovedal... Lebo u nás manžel všetko na svete spraví, len mu to musím povedať 😀

zabka1124
13. sep 2012

mne mm hovori stale, ze ma lubi , teraz uz ze Nas lubi oboch🙂, ze sme jeho slniecka🙂!!A je to uz 12rokov co sme spolu!!

megika1
19. sep 2012

nehovorí,zo začiatku vadilo ,ale činmi dokazuje,že áno.....nemenila by som,lebo mám v okolí príklady,kedy až pekné slová sa stali obyčajnou frázou 😉

barca25
19. sep 2012

ked sme sa spoznali pred 4 rokmi tak 24hodin vravel milujem ta,ked sme sa pohadali tak chodil za mnou udobrit sa..bolo to dokym som n ecakala nase prve babo..dovtedylaska,milacik,babo,milujem ta..plakat som ho videla a teraz? uplny opak...a milujem ta ci lubim ta uz nehrozi...nechapem ako sa clovek tak moze zmenit..vie ako milujem objatia a uz ani to..iba ked mu povim ze ma uz ani objat nevi...ale clovek sa musi asik obrnit voci tomu a zit pre deti..nevim :/

domeli
19. sep 2012

nám na predmanželskej náuke povedal kňaz a filozof ku komunikácii medzi mužom a ženou toto: žena by rada počuť a vravieť ľúbim ťa omnoho častejšie ako muž tým, že ženy sú omnoho emocionálnejšie (drvivá väčšina). Chlap? Ten ak raz povedal ľúbim ťa a na veci sa nič nezmenilo, nevidí dôvod, prečo by to mal zopakovať. 🙂 Fakt fungujeme inak ako chlapi a je to dobré, lebo sa tak môžeme vzájomne doplňať.

lauricka
19. sep 2012

@barca25 to mu teda dlho nevydrzalo, ked ste len styri roky spolu... 😒 ak nebol pripraveny mat rodinu a deti, mal si to inak asi premysliet cele. To chce asi rozhovor 😉

lauricka
19. sep 2012

@miskax2 tak to mate prvy rok uspesne za sebou, tak nech vam to take pekne vydrzi aj dalsie roky 😉

lauricka
19. sep 2012

@charlottte a preco mu to nepovies, ze aky mas pocit a co by sa ti pacilo?
K tvojej otazke, s muzom sme spolu uz skoro 13 rokov, ak sa nemylim a hovori mi to stale, dokonca snad viac, ako ja jemu. Ale hlavne, jeho ciny to potvrdzuju.

usacek79
19. sep 2012

@charlottte no my sme s mojim muzom taki maznaci, ze si to hovorime furt 🙂 Nie je to sice vzdy presna formulacia "lubim/milujem ta" ale aj desat krat za den si povieme, ake mame stastie, ze sme sa nasli, aka som uzasna/je uzasny, ako dakujeme jeden za druheho atd.... Najcastejsie pouzivame spojenie "zboznujem ta", najma ked urobi niektory z nas nejaku blbost (rozbije tanier, pomyli sa v niecom...) tak sa zasmeje a povieme si "co som komu urobil/a, ze mam takeho degesa, no nic uz, musim ta zboznovat aj tak" 😀
ja si neviem predstavit vztah bez takychto prejavov lasky, naklonnosti, radosti zo vzajomnej existencie - a teda nie su to len slova, samozrejme su to aj skutky, ktore to dokazuju 🙂

zazila som aj opacny vztah, uplne chladny a bola som z toho velmi frustrovana, v podstate nikdy som nebola poriadne stastna, prave naopak. Kazdy clovek potrebuje obcas to pohladkanie - ci uz fyzicke alebo slovne, nie sme stroje 😒

lenyy
19. sep 2012

stale 🙂 tiez sme taki maznaci, ze si to vravim kazdy telefonat /ale v znemi milujem ta/ a vlastne kedykolvek nas to napadne, aj kazda sms tym konci. sme spolu zatial ale len 7 rokov z toho rok a pol manzelia tak poviem vam potom po 10 rokoch 🙂)

barca25
19. sep 2012

@lauricka toto iste mu vravim aj ja...ja som sa pytala ked som ostala prvy krat tehu ci ma chce aj babo..ak neni pripraveny tak nech radsej odide..ja vyzijem nejak s babatkom.. on ze je pripraveny..a ked sa s nim teraz o tom bavim tak sa stale vyhovara na peniaze a nato ako som sa JA zmenila.DDDD....ale pravda je ze on sa otocil o 360stupnov...a ked sa spytam preco ma uz neobjime a nepovie nieco pekneho tak odpoved zakazdym-NEVIEM...a nemam sil uz sa snazit len ja...

lauricka
19. sep 2012

@barca25 hm, chapem ta 😒

barca25
19. sep 2012

@lauricka a tym jeho pristupom ku vsetkemu aj kdetomsaaj laska vytraca z mojej strany:////

barca25
19. sep 2012

@lauricka a nevie pochopit asi ze deti su mi najprednejsie a su na prvom mieste,ze uz neni on ale deti....mozno to mu vadi...:/ papa utekam,maly je hore...

lauricka
19. sep 2012

@barca25 hm, tak mu skus venovat trosku viac pozornosti 😉 , ale ja viem, ze je to o hubu pri dvoch detoch a este navyse, ked uz pochybujes o svojich citoch. Holt, chlop by si to mal zrovnat co najskor v hlave...

barca25
19. sep 2012

@lauricka ked sa snazim byt vazne mila ,pritulna alebo ako za slobodna..ked deti spia..aj tak jecasto chladny..otoci sa a spi..tak nevim..sem tam sa stane ze je normalny a nema zlu naladu..ako ani ja nie som svata ,hlavne pred menstr. :Dale ja stale vravim-je blizenec a ma 2tvare...

kika1111
19. sep 2012

@charlottte mne môj každý deň, aj niekoľko krát denne...len keď sme na seba jedovatí, tak vtedy nie 😀 a musím povedať, že on mi to hovorí častejšie než ja jemu 😔

lauricka
20. sep 2012

@barca25 hm, tak tam nieco nefunguje a fakt tazko povedat, ci preto, ze sa venujes detom...hm, do buducna asi nic moc, vsak? 😒 Alebo sa to casom vylepsi, ako deti podrastu, bohvie...