icon

Ako citlivo a slušne odmietnuť rady svokry?

12. okt 2024

Svokru mám rada , nechcem ju uraziť ani zarmútiť , je veľmi citlivá hneď sa za všetko rozplače , ako jej pekne citlivo a hlavne slušne a s úctou povedať že si neželám aby sa mi starala do výchovy bábätka ? Stále hovorí čo ako treba a čo ako netreba , čo ako mám robiť a čo ako v žiadnom prípade nemám robiť , ako dlho mám byt vonku s kočíkom , ako často mám chytať na ruky aby si nezvyklo , atd.
Je to moje dieťa a chcem si s ním robiť čo ja chcem a kedy ja chcem a ako toto všetko stopnúť aby bol naďalej mier ? Ďakujem vam 🫶

Strana
z2
momo2022
13. okt 2024

Ja mám taktiež dobrú svokru, je spravodlivá. Ale taktiež niektoré veci mi hovorí že čo nie je pre mňa dobre, ako napr.lebo kojim moje 2.5rocne dieťa ešte na noc. Chápem to, lebo ona to robí kvôli mne, lebo si myslí že to zataz pre mňa, lebo ona kojila vždy len 6 mesiacov. Ale ja na to nič nehovorím, vždy jej na to povie môj muž, jej syn. Že je to naša vec a nemá riešiť. A tým to je vybavené, takže si taktiež myslím že v tomto to tvoj muž má urobiť, lebo nie je to tvoja mama ale jeho, a od neho to bude inak prijaté ako od teba.

luccija
13. okt 2024

Rozplač sa😛ďakujem za rady spravím to takto, alebo ani nereaguj

laskonkaq
18. okt 2024

Ja by som len takú poznamku dala k tomu ze jedným uchom dnu druhým von sa nemusí do budúcna oplatit. Ak svokre nenastavis hranice na začiatku potom sa to začne starať aj do výchovy. Teraz sa len zahrieva.😀.ja som niekde čítala ze svokry si zrkadlia vo vnucatach vlastne deti...treba jej pekne povedať/pripomenúť ze mama si tu ty. 🫠

hopsas
18. okt 2024

Rob ako ja. Buď milá zdvorila.vypocuj si všetko daj za pravdu poďakuj a rob si po svojom.

duppka13
18. okt 2024

Ked to prehanala tak ju stopol manzel, ja som si ju vacsinou vypocula ale nepritakavala som aby ju to nesmerovalo do pocitu ze to chcem pocut

Strana
z2