Ako ďalej?
Ahojte, potrebujem sa porozprávať a prečítať si názor na vec od niekoho nezainteresovaného. Po roku a pol mi v piatok priateľ povedal, že sa chce rozísť, lebo je už dlho nešťastný. Dôvodom je najmä to, že nám to nefunguje v posteli a preňho je to nesmierne dôležité a potom, že som vraj vkuse napätá a nervózna z práce. Čo sa týka toho sexu, na začiatku bolo všetko skvelé. Problém nastal, keď som začala brať antikoncepciu a nemala som takmer žiadne libido, sex bol bolestivý a najmä môj priateľ vyžaduje orálny sex aspoň po dobu 20 minút a málokedy sa mi v rámci predohry venuje. Viackrát sa stalo, že si počas toho namyslel, že mi niečo je, zdul sa, kričal na mňa, dokonca keď si vymyslel nejakú polohu, ktorá pre mňa fyzicky nebola možná, začal ma mlátiť po zadku, nasilu ma držať v tej polohe, kričať a nadávať. Vyčíta mi, že som ako bábka a musí ma usmerňovať (predtým som tento problém s nikým nemala, s viacerými bývalými sme sa obaja zhodli, že sme mali skvelý sex, toto bol prvý človek, ktorý sa sťažoval). Áno, prestala som sa cítiť počas sexu komfortne, vyvíjať iniciatívu, pretože som sa zakaždým bála, že spravím niečo, z čoho mu cvakne a zas vyrobí cirkus. K tej nervozite. Mám skutočne náročnú prácu a mám obrovskú zodpovednosť. Áno, je pravda, že moja práca bola pre mňa priorita a dávala som jej príliš veľký význam v mojom živote. Je to nakoniec iba práca. Ale môj priateľ mi to neuľahčoval. Keď som prišla domov, na všetko ma upozorňoval. A boli to veci typu: ,,Zlatko, dala si zas hubku na zlú stranu umývadla. “ ,,Zlatko, neobalila si citrón do fólie predtým, ako si ho dala do chladničky.” ,,Zlatko, nemáš poriadne zatvorený šuflík na komode.” atď. Uvedomujem si, že to nemyslel v zlom, ale vyčítať mi takéto veci, keď som najviac vyčerpaná z práce, prídem domov a keď by som sa konečne mohla uvoľniť, nemôžem, lebo striehnem, kedy zas čo nájde, čo nebude podľa jeho predstáv. 😔 Samozrejme, že som potom napätá. Posťažovať sa neprichádzalo do úvahy, lebo ma hneď zrušil, že to je stále to isté a vytočilo ho to. Proste odo mňa očakával vždy dobrú náladu a úsmev od ucha k uchu. Veľa vecí som si počas nášho rozhovoru uvedomila, najviac ma ale bolí to, že sa chce rozísť prioritne kvôli tomu, aby mohol preťahovať ženy, ktoré mi nesiahajú ani po päty. Ľúbim ho, chcela by som ten vzťah zachrániť, no na druhej strane neviem, či to je správne. Čo si myslíte? Mám zabojovať alebo to vzdať?
…a ja ze sa chváliš aké stastie si mala ze sa takýto muž sam od seba odpratal a ne ze este ta to trápi ze je fuč😲
@nikolka1986 90 % času je to skvelý chlap. Potom je zvyšných 10 % kedy sa deje to, čo som popísala v príspevku. Nemyslím si ale, že to sú neriešiteľné veci, pokiaľ by sme si obidvaja vstúpili do svedomia. Tak ja ako aj on. Z toho čo mi ale povedal vyplýva iba to, že si tieto veci, ktoré robí, neuvedomuje. Aby som sa mohla zmeniť ja, najprv sa musí zmeniť on. Na druhej strane skutočne mi ublížilo, že miesto toho, aby si vstúpil do svedomia, je ma ochotný hodiť cez palubu. Útek je podľa mňa vždy najľahšia cesta. Preto uvažujem, či zabojovať alebo to vzdať.
Nieeeee, toto iste nie je skvelý chlap. Tých 90 % času a ten prvý polrok to nebol on. On je tých 10 %. Ostatné je pretvárka. Poznáš to porekadlo o tej žabe a horúcej vode ? čo by si urobila, keby prvý sex bol taký ako tie teraz? Keby Ťa hneď v prvé dni buzeroval kvôli hubke a citrónu?..........Ten prvý polrok sa už nikdy nevráti, bude to len horšie.
začal ma mlátiť po zadku, nasilu ma držať v tej polohe, kričať a nadávať. Vyčíta mi, že som ako bábka a musí ma usmerňovať, prestala som sa cítiť počas sexu komfortne....
Tebe toto akože vyhovuje??? Ty si sama sebe protirecis
@nikolka1986 A tvoje otázky sú ok? Aby som verila autorke, predpokladala, že napísala pravdu a napísala jej, že jeho správanie nie je ok, tak je to podmienené tým, že by som mala spať s jej mužom?
Autorka prepac, ale ty si tak sprosta, ako daleko vidis!!!🤦♀️
Vies co? Budem rada ak si takeho magora udrzis pri sebe, aby naaahodou na neho nenatrafila moja dcera, lebo bud by ho zahlusila ona, alebo ja s manzelom! Teba netreba nijak lutovat, lebo s takym chrapunom si si vybrala byt a je to tvoje rozhodnutie. No budem sa opakovat, nepustaj ho viac do obehu🙏
Len ta prosim, nerob si s nim deti, pretoze uz teraz tie chudatka lutujem.
"Malokedy sa mi v ramci predohry venuje.." uz len toto jedine je dovodom na okamzity rozchod...S frajerom podotykam, nie s manzelom po 30 rokoch ked je napr. Nejaka kriza...ale aj po tych 30 rokoch by mi toto extremne vadilo...zacni si vazit samu seba!
@nikolka1986 autorka pise ze ju mlati po zadku...inak toto.je ako vymyslena tema, to ani nemoze byt asi realne..
Ahoj, akože ja nechápem ako môžeš uvažovať o záchrane vzťahu, v ktorom si evidentne aj ty nešťastná, len ta zvyšná láska zaslepuje. Lebo ak si neuzivas sex, si vystresovaná z priateľa že ťa stále komanduje a vyčíta ti prkotiny a pracu, tak ani ty nie si šťastná.
Tvoj priateľ je zjavne puntickar čo sa tyka veci, chce aby išli len podľa neho, v sexe aby ťa nútil do polôh, ktoré sú ti nepríjemné....buď naozaj rada že sa s tebou rozchádza. Buď rada že sa ho zbavis. Nevie ťa podporiť v kariére, nezohľadňuje tvoje pocity pri sexe, núti ťa....hnusne a fakt od neho odíď alebo mu pekne zamavaj na rozlúčku. Si normálna a skvelá, a potrebuješ normálneho chlapa ktorý ťa bude ľúbiť, podporovať ťa. A len tak záverom, dúfam že aj on ti doprial 20 min orál keď ho od teba vyžadoval...
Akoze takto ti poviem,teda napisem…ty si vo vztahu so sociopatom,manipulatorom a clovekom,co ma minimum empatie najma pocas sexu k milovanej osobe a ty chces ten vztah zachranovat?! Zena,preber sa a veľmi rychlo,si zjavne inteligentna,podla toho ako pises a vyjadrujes sa,takze hlavu hore,lebo z tohto by bolo casom nieco horsie…a mozes mi verit,ja som si takym vztahom presla a ked vsetko prebolelo,pd vtedy a az do dnes dakujem kazdy jeden den,ze som sa ho zbavila a ze zijem “normalny” zivot s mojim chlapom,ktory je citlivy,empaticky,nep.cujuci…ak nezavriem komodu dobre,urobi to za mna a nevyhadzuje mi to na oci ako prve,ak chapes,co tym myslim…cize teraz city bokom,pozri sa na to triezvo a vrhni sa okamzite do noveho zaciatku,ked ta chce nechat,zivot ti dava druhu sancu,tak sa jej chop!🙏🏻
Podľa toho, čo tu opisuješ, by si mala kúpiť fľašu kvalitného šampusu, otvoriť ju, že ten debil už viac nepatrí do tvojho života. Keď chce mučiť pri sexe partnerku, tak mu kúp nafukovaciu Anču, tú si môže zohnúť už len ako bude potrebovať a vybiť z nej počas aktu aj dušu ak ho to vzrušuje. Ty si v prvom rade ludska bytosť s citmi a nie gumená Anča, ktorú treba počas sexu čo najviac vytrápit, ponadávať jej a ešte si myslieť aký je to kanec.
Buď rada, ze to ukončil on, lebo teba už zmagoril natoľko, že už toho nie si schopná.
dievča to čo opisuješ je dominantný samec, dominancia sa vyvíja, Potrebuje submisívnu partnerku na tvrdý sex so všetkým čo k tomu patrí a postupne to zisťuje preto ťa tak usmerňuje aj počas normálneho života- hubka sa dáva takto. Ak ti to nevyhovuje, odíď, ak sa chceš podriadiť zostať, rozhodni si to. Dominancia je o tom, že druhý partner poslúcha
@ursula22
To už bude horšie, nielen dominancia, keď mu počas sexu takto vyhráva, že sa autorka až toho sexu boji. Smeruje to akurát k znásilneniu. Normálny chlap sa počas sexu na ženu nerozhúri. Hento bude nejaké riadne mešuge a verím, že tých problémov tam v jeho chovaní bude podstatne viac.
davno si ho mala kopnut do zadku, uz vtedy ked sa v ramci sexu zacal prejavovat ako idiot...a ty si trochu skus dvihnut sebavedomie, aby si sa s niekym podobnym nedala nabuduce dokopy
zatial ani jedna zena ti tu nenapisala, ze mas zabojovat. Preco asi? Ale tak ci tak, rozhodnutie je na tebe. Odpovedz si uprimne, preco ho nechces nechat odist? Coho sa realne bojis? Vo vztahu sa dvaja ludia nemaju menit, ale maju respektovat taki aki su a napredovat a ucit sa spolu. Krici na teba, nadava ti, nepocuva ta, nie si pri nom v psychickej pohode, nepodporuje ta. Tych 10 percent su v skutocnosti tych 90 ako to uz niekto pisal. Ak si myslis, ze takto ma vyzerat vztah, tak zachranuj, ale nestazuj sa potom vobec, lebo si take podmienky akceptovala.
ty si skutočná? Alebo nakreslená? Nie, viem, že spolužitie s manipulátorom spôsobilo, že tvoje myslenie už nie je reálne. Keby bolo, tak by si tu vôbec nezaložila túto tému, ale utekala od neho a neobzerala sa. Potrebuješ pomoc psychológa, inak počula si o stockholmskom syndróme?
autorka - fakt neblazni a utekaj!
aj ked je teraz vacsinou v pohode a len chvilkami mu drbe ( co teda silne pochybujem, ze to tak je, to uz len ty mas skreslene vnimanie, co je vo vztahu ok, vdaka tomuto blbcovi..), tak mi ver, ze sa to bude casom zhorsovat!! az nakoniec ani dychat nebudes spravne..
preco chces byt s chlapom, kt. ta nerespektuje?
s chlapom, pri ktorom mas strach s nim mat sex?
a dalsia vec, vies si predstavit mat s takymto manipulativnym nezrelym clovekom dieta? Len si predstav ako to dieta sekiruje na blbostiach, ze hubka je nalavo a ma byt na pravo a pod. Paci sa ti ta predstava?
Ty si už stratený prípad....neviem či ti jedna z nás napisla aby si zachraňovala vzťah a vieš čo nebapisala!!!!!co myslíš prečo? Lebo ho nepoznáme , lebo mu nerozumieme lebo on je vlastne dobrý a len ty ho dokážeš vytočiť keď nedas hubkou tam kde mas???? Odpovedz si sama. Už som ti to raz napisala už ta má celu kompletne v moci ty ho už obraňujes a ten tvoj príspevok bol len taký záchveve zdravého rozumu a vnímania reality čo ti ostal. Skús sa o tom porozprávať s niekym komu dôverujes a uvidis čo ti na to ten človek povie. Potom si prečítaj ešte raz naše odpovede. A zamysli sa ...alebo sa zamyslis až vtedy keď ta znásilní alebo ti jednu streli lebo si nezatvorila šuflík? Lebo ver mi k tomu smerujete
@nikolka1986 Spomenieš jednu vec "placaka" a tri ďalšie vynecháš. Tak to je potom zložitá a zbytočná komunikácia.
@nikolka1986 co presne ma citron vo folii, so zakladnymi navykmi pre zivot?
lebo podla mna nic. ak si to myslela vazne, tak si podla toho prispevku asi tiez dost dobry extrem...
bože, teba fakt trápi, koho bude preťahovať? Nech aj opicu, aj tá je na vyššej úrovni ako in, lebo neubližuje svojím najbližším, čo ten tvoj hrdina robí bežne. On totiž žiadnu úroveň nemá. Skutočne vyhľadaj toho psychológa, lebo tvoje vnímanie skutočnosti je choré a je veľká pravdepodobnosť, že si nájdeš podobného blba. Všimla si si, že ti nikto nenapísal, aby si s ním zostala? Nie je ti divné, že nikto nemá rovnaký názor ako ty?
@elizabet173
@viestta
baby, ako pisete, komu niet rady, tomu niet pomoci..
Chlap sa k autorke sprava ako totalny chuj, a ona to vnima "90 % dobreho a iba tychto 10%".
Zial, toto je bezny pribeh. Potom dievča chlapovi porodi 2-3 deti a po par monokloch, ekonomickom a fyzickom a psychickom tyrani zadre - "ale on taky nebol, on len teraz posledny rok" ☹
Prdlajs makovy!!! 99 % chujov je "istych" a hlavne rozoznatelnych este pocas chodenia, kym nie su akekolvek zavazky, to len tieto dievciny su a hlavne chcu byt slepe a hluche a zo seba robia najivne kravy.
Autorka cakala rady, ako si ho udrzat. Zial, aj po rozchode s nim, ak nepochopi co sa dialo, najde si rovnakeho debila... a potom tu budu temy "preco ja vzdy narazam na ten isty typ chlapa"...
Autorke- utekaj keď keď si aspoň trochu vážis samu seba.
To je hnusné hovädo,nic viac!
Chce orál min 20 min a on sa tebe nijak nevenuje?
Trieska ta po zadku a drží ťa nasilu v polohách,ktoré ty nechceš?
Vieš ako sa to volá?
A k tomu buzerovaniu,"lebo hubka je na nesprávnej strane umývadla?"
On má nejaké problémy psychického razu,od hubky až po tvoje telo má on VSETKO POD PALCOM.
Keď sa chces zachrániť ,'nechaj ho ďalším,ktoré môže pretahovať" ( to tiež je dosť zvláštne vyjadrovanie ti poviem