Ako ďalej v takomto manželstve?
Mám problém už paru rokov z manželom som pretrpela a trpím 16rokov môj manžel neznesie moju rodinu ani môjho syna z prvého manželstva zakázal mi aby chodili knam tak nevydim rodinu už 20 rokov ani rodičov a syna ,peniaze čo mala som všetko on bral a rozkazu je čo bude gde zaplatiť a tak ,lenže ak on ma peniaze tak si kúpi čo chce a berie zo sebou mám znim syna 16rokov má a nechce byť už tu a ani ja žiť snim môj manžel pije už veľa rokov prijde domov a fľaša musí byť prichystané na rozkaz všetko musím robyt čo povie ,ale už mám toho života a pekla dosť ak mali mal pol roka a prišla sestra na návštevu tak ma dokopal dofackoval bola som modrá a nevládala chodiť,potom mi byl môjho syna tak som ho zastala a to ma tehotnú zmlátil hokejkou na to nezabudnem no je to na dlho ,stále mi vyčíta že má nebude zivyt lenže ja dostávam peniaze maródku a brigádne robym aby som mala zo synom a on si dá tetovanie za 300€a nás nechá z 100 alebo 80na mesiac a dokonca chodí preč pracovať tak mám kľud ale našiel si tam lásku a vkuse si doma pred somnov píšu a píšu a keď som sa opýtala že ukáž mi tak znervóznel že není má do to nič ale viem že spolu spia a tam aj chodia gde pracuje a mňa len uráža do všetkého možného skapa,hlupana škaredá tlsta,a ešte horšie terás už som sa rozhodla rozviesť a odísť do čiech za mojím synomstarším synom
@pkgirl30 áno už v pondelok podávam o rozvod a hneď odcestujeme zo synom len ma strach že ak odijdeme že niečo nám spravy on je schopny a aj udať má že som mu vzala syna,terás stále len volá čo robíme ,a píše možno že aj niečo tuší ale je mi to jedno už som sa rozhodla už dosť som trpela prinim
Ak by som si v zivote musela vybrat dieta alebo muz-- vyberam si dieta, aj keby to mal byt princ na bielom koni.
Vobec sa nezmienuj ani naznakom ,ze chces od neho odist,kedze to co pises ze s hokejkou ta mlatil, ved ho uz natolko poznas,ze ze ked ho chyiti amok,ak aj potom oznameni ,ze chces odist, by ta mozno tak dobil ,ze nebudes sa moct ani postavit, a zdeptana tak, ze nebudes moct ani rozpravat,naopak.,najviac ako sa da, rob si vsetko tajne, a bude dobre aby ani nevedel kde ste,.Ak by ta aj na kolenach prosil,uz sa k nemu nevracaj,toto je psychopat jak vysity

urob to, rozveď sa a odíď už si to mala urobiť pred rokmi