icon

Ako dlho "grilovať" manžela?

15. máj 2023

Viem, hrozny nadpis ale stala sa taka smutna situacia - nedorozumenie co mi dost ublizilo.
Vcera bol den matiek, kupil kvetinku svojej mame a mne nic. Ved zatial nie som matka. Som prave tehotna s druhym babatkom, o prve babo sme prisli (tesne pred finale, mame aj hrobcek). Strasne sa ma to dotklo. Ze som akoby neschopna zena co nevie priniest dieta na svet a to o co sa momentalne pokusam/pokusala som sa, tak to sa nerata lebo to prve babo tu ani nebolo a druhe tu zatial nie je.
Plakala som asi hodinu. Ospravedlnil sa ze to tak nemyslel. Ze je na neho toho moc v praci, vsade od neho niekto nieco chce a potom ja odvrknem ze ja mam kvetinu kde. (On to vnimal takto).
Moj muz je v beznych situaciach skvely, nakupi potraviny, vie aj navarit, umyt riad, oprat, slusne zaraba, je ku mne pozorny a dobry. Ale vcerajsok akoby to bol niekto iny.
Bavime sa uz normalne ale ja som stale s toho otrasena, aj som zle spala. Co by ste robili vy?

Strana
z7
gabym
17. máj 2023

Ja som matka 3 mesiace a teda ani mne moj muž nedal darček ku dni matiek. Ani by ma nenapadlo že by mi mal dať, ešte skôr by som ostala zaskočená keby mi dal. Veď načo???? Ja niesom jeho matka. Fakt mám niekedy pocit, že sa ženy doma nudia a potom zbytočne veľa premýšľajú za čo by sa zase mohli nahnevať na svojho chlapa, alebo všeobecne na život. Vyplň si život niečím a nebudeš riešiť takéto blbosti

jankalukasova
17. máj 2023

Ten názov diskusie je fakt hrozný. Sorry. Odporúčam grilovať tak 3-5 dní 😓 chudák chlap. Napadlo Ti, že sa Ti možno aj bojí niečo dať? Lebo by zas bol grilovaný, lebo ešte mama nie si a čo ak Ti to opäť prinesie nešťastie, že si vlastné predom dostala taký darček?
Strata dieťaťa (narodeného či nenarodeného) je vždy katastrofa. Vždy. Ale Ty máš zjavne problém sama so sebou, nie s manželom. Tak ho netrestaj za svoju nevyrovnanosť. Vysvetlili ste si to, Ty si mu povedala, že Ťa to ranilo, jeho to pravdepodobne veľmi mrzí a tam by som to ukončila. Okrem toho sa sužuješ takýmito vecami, čo určite vôbec neprospieva dieťaťu, ktoré čakáš. Tak sa sústreď na to, že mama ešte len budeš.

vamajka
17. máj 2023

dovtedy pokial sa s tebou nerozvedie😉

Strana
z7