icon

Ako dlho mám čakať?

greta2017
3. apr 2016

Ahojte. Chcem sa vam trosku postazovat a pisem to ako istu formu "linky nadeje". Podla mna si mnohe poviete ze vsak nemam problem, ale ja napriek tomu ze este nemam ani 30 (coskoro budem mat) sa citim ako vysusena stara handra...aspon zvnutra. Cely moj zivot po VS sa toci okolo prace...nic ine. Chlapa som nemala od svojich 24 rokov, co uz je nejaky ten rocik. Chyba mi to v kazdom zmysle, ked ako dnes je krasne pocasie a ja len sedim/lezim v posteli a napchavam sa blbostami. Tak by som sa sla "vyvencit" vonku, prejst sa, travit cas s niekym s kym to ma zmysel. Nemam ziadnu blizku kamaratku. Vsetky co mam cakaju babo, su zadane a je mi blbe ich stale obtazovat...nechapte ma zle ja im to maximalne prajem, tie babatka su vytuzene a narodia sa dobrym ludom, ale stale si kladiem otazku Preco ja nemozem byt stastna v tomto smere? Mam pocit odkedy som dostala ako male dievcatko babiku odvtedy chcem byt mamou. Mam pomaly 30 rokov a ziaden muz na obzore. Mladych zajacikov nechcem a chlapi po 30tke co za to stoja su zadani/zenati. Tak strasne tuzim po rodine, mat zmysel pre koho sa rano zobudit a ZIT. Ja svoj volny cas travim SAMA. Viem ze mi budete radit aby som si nasla zalubu, niekam vypadla....ja viem ze by som mala ale ked ja ....nevladzem.... Zacinam rozmyslat o navsteve psychologa ale na druhej strane sa nechcem otvorit niekomu cudziemu a este mu aj platit za to...nechapte to v zlom ale mam pocit ze by mi psycholog NIC nove nepovedal. Teoriu ovladam ale prax je horsia. Potrebujem chytit druhy dych ale neviem ako a kde ☹ Aj ked sa nikedy zatnem a cvicim, zdravo jem tak mi to vydrzi tak tyzden az dva a koniec....nemam motivaciu. Nemam nic co by ma nakoplo a kvoli comu by som vytrvala. Rada by som zacala intenzivne na sebe makat, zmenit uces, pracu....a NIC pre to nerobim....neviem ci som zbabela alebo leniva...alebo si neverim (?) neviem sama. Je mi smutno, ze "najkrajsie roky" mladosti travim medzi styrmi stenami SAMA. Keby sa ma niekto opytal kto ma rovnake pocity vedela by som mu poradit ale sama sebe neviem - a to nechapem. Prosim vas o psychicke povzbudenie/skusenosti co vas nakoplo ak ste mali podobny splyn? Dakujem pekne

Strana
z2
jeannna
3. apr 2016

A sme doma 🙂. Chlapi so spravnymi hodnotami ta nepritahuju fyzicky. Tak tie hodnoty troska skoriguj. A virtualna realita ide mimo teba.

slnecnica174
3. apr 2016

@greta2017 Ked cakas na niekoho, kto bude zodpovedat na 100% tvojim predstavam po intelektualnej aj fyzickej stranke tak asi este dlho budes cakat😉

nikuliak
3. apr 2016

@greta2017 Aj ja som mala podobne obdobie (teda s chlapom, ale bez roboty, chlap furt v praci, ja depky). Normalne som si zobrala blok, zamyslela sa a zacala pisat, co chcem robit. A potom som sla bod po bode. Normalne aj ked sa mi nechcelo, ale sla som. Napr. bod cislo jedna - zalozila som si web stranku. Normalne som si kupila sablonu a uzbda nedalo vycuvat (teda dalo, ale uz by to boli vyhodebe prachy), cislo 2 - zapplatila som si kurz tanca a anglictiny (zaplatila = neda sa vycuvat pre mna :D), 3 - napisala som vsetkym svojim znamym/kamaratom/kamaratkam ci nechcu ist von. A vies ze sa aj vacsina ozvala, ze chcu? 🙂 no a potom mi uz bolo blbe odmietnut, ked sa uz dohodnes (poznas to, dojde na teba taky ten stav "aj tak je to nanic", ale treba to prekonat - to je podmienka). No a teraz mam vysnivany job, vlastne podnikanie a stretka s kamoskami musim odmietat lebo nestiham :D kludne napis do ip ked tak. ;) drzim palec, to das aj sama!

mandala77
4. apr 2016

@greta2017
Tebe sa ťažko radí, máš svoje vyhranené predstavy a kvôli nim sa točíš v jednom bludnom kruhu. Nič Ti nevyhovuje - iba Tvoja predstava, ktorú nevieš naplniť. Ty proste nechceš byť sama ale potrebuješ človeka so správnymi hodnotami na trávenie voľného času. Ani sama, ani s hocikým. Pre mňa si moc komplikovaná.

Muži, vo všeobecnosti, majú radi nekomplikované ženy, také čo nič moc neriešia a sú pohoďáčky.

A príťažlivosť medzi mužom a ženou. Tam je dôležitá silná polarita. To si predstav ako takú blondínku v štekloch bezmocnú s dvomi kuframi a príde taký mačo zameraný na svoj cieľ a medzi nimi to iskrí. Čiže ak Ťa má niekto aj fyzicky priťahovať tak Ty sa dostaň do tej ženskej polarity - nie tá, ktorá všetko sama dokáže, je sebestačná vo všetkom a pod. Muži z takých žien majú často strach.

Mne z toho čo tu píšeš, príde, že to na koníku neporiešiš. Príliš sa motáš sama v sebe a všetko si vysvetľuješ tak aby si sa utvrdila vo svojej pravde. To je ale čisto môj pocit.
Skúsila by som psychológa, s ktorým sa v tom môžeš rýpať.

adel222
4. apr 2016

Ahoj gretka. Ake su tvoje plany na najblizsi polrok. Vytvor si zoznam napr. O hodinu menej pracovat, dva krat tyzdenne do fitka ( vacsina ludi chodi sama, staci ti hudba do usi, tretou navstevou sa tam budes citit ako doma), novy uces nova farba, poskytnutie docasky macke ( zvieratka mas rada, piskytni docasku macke, ta von nepotrrebuje a navzajom si prinesiete nieco do zivota), upratat skrine povyhadzovat vsetky veci, kt si rok nemala na sebe, umyt okna ( podla feng shuei cistymi oknami prudia dnu nove prilezitosti), do spalne dat symboli partnersta x2 ( dve nocne lampy, dve sviecky, dva vankusiky.. A vraj mas mat ustlate pre dvoch a miesto v skrini pre druheho), kazdy tyzden na arim nove jedlo ( vege, raw kolacik..), zaregistrujem sa na pokeci a stretnem sa s dakym ( ty sa potrebujes rozhybat, tak sa prinut, nebud trapos a nacvic si stretavamie s muzmi takto, pred stretkom si daj vina nevh ti je veselsie), najdem si milenca/ kupim si vibrator ( tymto by si mala zacat!)

natalym
4. apr 2016

Ja som kedysi dávno žila ako Ty. Dnes na to spomínam ako na svoje najlepšie obdobie. Bez záväzkov, zabezpečená, kariéra slušne rozbehnutá, pekná, mladá........ 😀

womankc
4. apr 2016

@kllamarka dobrý názor , naučiť sa žiť sama so sebou a mať sa rada
@greta2017 a aj keď sa to nezdá , ono sa to rozbehne

maria1989
4. apr 2016

@natalym normálne ti závidím. ja som také obdobie nikdy nemala ☹ 😀

natalym
4. apr 2016

@maria1989 Ale netáraj. 😀 Ako mi to chýba.........

maria1989
4. apr 2016

@natalym no od 18 som mala chlopa, v 29 som ho vymenila. ta to tak. mladá, sprostá.

natalym
4. apr 2016

@maria1989 No tak to som aj ja mala, ale ako to Ťa nejako brzdí??? Neživí ma ta nech neotravuje. 😀

maria1989
4. apr 2016

@natalym 😀 😀

emilia25
4. apr 2016

Trebs si povedať tak toto si dost často ja hovorievam:milujem svoj zivot často sa dívať do zrkadla a hovorit si to naozaj sa clovek musí milovať a byt štástny a potom to šťastie dávať ďalej a láska ozaj ze laska pride sama a hlavne ked to clovek nečaká.ona si ťa nájde sama a moze to byt aj v práci obchode na poste.ale trebs sa usmievat.držím palce az taký princ čoskoro pride.

agiagi
4. apr 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@emilia25 pekne napisane 😉

sardinka335
4. apr 2016

@jeannna no neviem...ja mam 3 deti ...a kludne si aj dlhšie pospim, aj dam kavičku, aj prelistujem časak a nalakujem nechty a aj cestujeme, samej by sa mi ani nechcelo ...tvoje argumenty ako slobodnej osoby - uplne priestrelne...ale suhlasim ze treba sa tešiť z pritomnosti.

To je bezny problém 30plus...uteka im vlak, niekde sa stala chyba, ze kamošky uz maju rodiny a ty nie. Zrejme si dala na piedestál karieru, tituly ...mozno ti to tak ani nepride...a preto si teraz sama ako kol v plote. Poznám take - uz maju svoje moresy a oni by sa tomuto neprisposobili a hentomuto, uz maju svoje zabehane kolaje a nie a nie vyjst z toho, alebo su take ze sa ich ,,chlapy boja, proste ,,prudko samostatne,, vnutorne tak nejako nastavene ze ,,nikoho nepotrebujem,, všetko zvladnem sama toto na chlapov priťažlivo neposobi....Potom si tento prazdny zivotny štýl - len ja ja ja kopa hnoja ja ja a zase ja začnu ludia omluvat ze ved vlastne ako im je dobre....nie je. CLovek je nastaveny davat a prijimat lasku, a nehovorim ze sa treba upinat na to ze len muz a deti ma urobia štastnou...musiš začať chodit viac medzi ludi, hladat si nove priatelstva a znamosti...proste pomocť tomu šťastiu. Doma na gauči, alebo v kancli si ta nikto nevšimne. A hlavne nečakaj na to, ze sa ti začne chcieť - proste to urob aj ked sa ti nechce.

jeannna
4. apr 2016

@mandala77 Do bodky suhlasim 🙂

timea7
4. apr 2016

@emilia25 krásne slová 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a pravdivé.

greta2017
autor
4. apr 2016

Och baby, nebudem kazdej zvlast na kazdy komentar odpisovat ...ale verte ci nie velmi ste mi pomohli a povzbudili ma. Ja som si vedoma toho ze som komplikovana ale ked ste sami uz dlho tak si vytvorte akusi bublinu v ktorej zijete a je vam dobre,....no poslednu dobu som mala pocit ze v tej bubline sa uz neviem nadychnut a vy ste mi trosku urobili prievan 😉
vobec som si napriklad neuvedomila ze mne vlastne tu "bezstarostnost" moze zavidiet...asi si zacnem uzivat to ze som sama sebe panom...... 🙂 a viete co? Dnes som bola v praci len do 5tej 😉 DAKUJEM este raz

lubkavargova1
4. apr 2016

@greta2017 vies co? A prave ze bud narocna na chlapov!!!! V dnesnej dobre je strasne moderne aby sa zena prisposobovala chlapovy, doslova im chcu zniest aj modre z neba, len aby boli dokonale milenky-manzelky..lenze tym je potom chlap lenivy a nubude ta uz dobijat a straca na svojej muznosti. Nech ma chlap v sebe aj moralne hodnoty, nech sa aj vie postarat o rodinu, priatelku...a zena nech tiez vie svoju hodnotu lebo velakrat radsej prizmurime oci nad neverou, milenkou, nechame si spravit decko len aby nam pan dokonaly neutiekol (ale on aj tak utecie s krajsim-mladsim modelom), o svadbe ani neuvazuju zeny lebo je to taaaaaaaaaaaake strasne starodavne a to potom chlapovy aj vyhovuje...viem, sama som si presla randevu, stretkami a poviem ti je tazke najst chlapa a akonahle sa najde zena co si vazi samu seba, ma nejake moralne hodnoty a zasady tak bud skonci ako "stara dievka, alebo lezba alebo stara korcula"...avsak vzdy sa najdu aj taky gentlemeny co fakt za to stoja!!!!

sardinka32
4. apr 2016

@lubkavargova1 Ja si vazim samu seba, mam moralne hodnoty a zasady a nie som stara dievka a uz toboz nie lesba. 😀 Neda sa to takto generalizovat.

natalym
4. apr 2016

@lubkavargova1 A máš pravdu.

lubkavargova1
4. apr 2016

@sardinka32 ja tiez nie...ale uz som schytala aj take aj horsie pomenovania...ale clovek sa vzdy rada dozvie o sebe novoty 😀 😀 😀

mandala77
4. apr 2016

@jeannna 😉

Strana
z2