icon

Ako dlho trvajú vaše tiché domácnosti?

24. jan 2024

Ahojte. Ako dlho máte tichú domácnosť. vcera sme sa pohadali koli svokre, samozrejme.. ja som urazená on tiež, ako to mate vy doma, kto v tomto pripade
prvý chodí za tým druhým? Ocividne v nasom pripade mame obaja to svoje ego, pohadali sme sa prvy krat takto. Dakujem za rady.

Strana
z2
lucyluska
24. jan 2024

S manželom vyše 13r, ešte sme neboli pohadaní tak, žeby bola tichá domácnosť. A neboj, aj ja mám svokru 😁

konikmodry111
24. jan 2024

U nás to vydrží max par minút 😅 a väčšinou príde manžel prvý 😄 obaja sme tvrdohlavý 😄

yoxinka
24. jan 2024

Nemávame tichú domácnosť, lebo je to forma psychického týrania a totálne neefektívna vec v akejkoľvek komunikácii. Na začiatku vzťahu sme to mávali, ale je to veľká blbosť už to nerobíme. Normálne si veci vykomunikujeme ako dospelí ľudia. Sme spolu 17 rokov 🤪.

amelie2017
24. jan 2024

My sa nezvykneme hadat, len sa sem tam chytime kvoli uplnej blbosti a muz velmi dobre vie, ze mam pravdu, ale on je tak trochu manipulator, ale vie, ze ho mam prekuknuteho a ze na mna to neplati..takze vtedy ho skor manipulujem ja a potom mi v tichosti uvari jedno z najoblubenejsich jedal, aj ked ich neznasa varit, ja mu pocas jedenia poviem, ze ospravedlnenie prijimam a ideme dalej. On riesi ospravedlnenie cinmi, ja slovami.

animus
24. jan 2024

@hugger áno áno áno 😃 dostali sme túto radu keď sme sa brali a veru riadime sa ňou už 6 rokov 🙂 vždy, keď sme na svadbe ju posúvame ďalej mladomanželom 🙂

veselo_neveselo
24. jan 2024

Nemavame ticho preto, ze sme urazeni. Ak sa urazime, tak si to povieme, a zhodneme sa ze nerozpravanie sa nikam nevedie, a skusame najst riesenie.
Treba si len pripomenut, ze nebojujete proti sebe, ale tahate za jeden povraz. Mne toto pomaha sa otriast, a konstruktivne pristupit dalej.

A este jedna vec, uvedomte si ze nemusite jeden s druhym vzdy suhlasit. Nemusite. Mozete mat ine nazory, a len sa naucit ich jeden druhemu respektovat.

thoughtfulweirdo
24. jan 2024

Ja mám trucovitého muža, takže žiaľ, tichú domácnosť občas mávame napriek tomu, že nemáme žiadne vážne nezhody 🤷🏻‍♂️ pre mňa je to však neprijateľné a totálne hlúpe, takže mu na to ticho nedávam veľa času a idem za ním situáciu riešiť. Áno, bez ohľadu na to, kto chyboval. Idem nadviazať rozhovor, nie sa ospravedlňovať.

dzulik_
24. jan 2024

@hugger áno 👌

banalu
24. jan 2024

My mame dobrovolnu tichu domacnost, kym nevychladneme. Najdlhsie bola asi 12 hodin 😂 ale my sme sa naucili, ze nesmieme pokracovat v hadke lebo on tvrdohlavy baran a ja panovacna panna by sme vedeli jednou poriadnou hadkou zacat 3. svetovu 😂😂😂😂
Inak, kto prvy pride k rozumu, ten ide za tym druhym a jednoducho ho objime. Viac netreba, obaja vieme...
Neresime preco ani kto hadku zacal.
13+ rokov spolu

tibor79
24. jan 2024

@majlo1234 neviem, tak nejako to ide🙈.

lneviemmeno
24. jan 2024

s mojim ex to bolo tak, ze aj ked urobil chybu on, nikdy sa neospravedlnil a vzdy bol dlho urazeny a musela som chodit teda ja za nim. Ale moj terajsi - manzel, aj ked urobim chybu ja tak za mnou pride po 5min a zacne ma rozosmievat 😀 ja som skor ta urazena 😀

vilma7
24. jan 2024

My sa neha dáme, takže tichá domácnosť nehrozí. Možno keď budeme na dôchodku 🙂

tilly
24. jan 2024

Ja urovnavam. Muž dokáže byť urazený aj tri dni, ale väčšinou mi stačí prejsť sa okolo nahá a už nevie, čo mu vlastne vadilo 🙊🤷‍♀️. Takže väčšinou záleží na mne, kedy sa odrazí

stevvvka
24. jan 2024

Žena sa nikdy neospravedlňuje, len si ľahne nahá k mužovi a on sa rozhodne, či sa ešte hnevá

tilly
24. jan 2024

@stevvvka presne 😉

beata_k
24. jan 2024

@stevvvka ON sa rozhodne ci sa este hneva? Dost ponizujuce pre zenu.

stevvvka
24. jan 2024

@beata_k to mal byť vtip

Strana
z2