Ako dlho trvajú vaše tiché domácnosti?
Ahojte. Ako dlho máte tichú domácnosť. vcera sme sa pohadali koli svokre, samozrejme.. ja som urazená on tiež, ako to mate vy doma, kto v tomto pripade
prvý chodí za tým druhým? Ocividne v nasom pripade mame obaja to svoje ego, pohadali sme sa prvy krat takto. Dakujem za rady.
U nás to vydrží max par minút 😅 a väčšinou príde manžel prvý 😄 obaja sme tvrdohlavý 😄
Nemávame tichú domácnosť, lebo je to forma psychického týrania a totálne neefektívna vec v akejkoľvek komunikácii. Na začiatku vzťahu sme to mávali, ale je to veľká blbosť už to nerobíme. Normálne si veci vykomunikujeme ako dospelí ľudia. Sme spolu 17 rokov 🤪.
My sa nezvykneme hadat, len sa sem tam chytime kvoli uplnej blbosti a muz velmi dobre vie, ze mam pravdu, ale on je tak trochu manipulator, ale vie, ze ho mam prekuknuteho a ze na mna to neplati..takze vtedy ho skor manipulujem ja a potom mi v tichosti uvari jedno z najoblubenejsich jedal, aj ked ich neznasa varit, ja mu pocas jedenia poviem, ze ospravedlnenie prijimam a ideme dalej. On riesi ospravedlnenie cinmi, ja slovami.
Nemavame ticho preto, ze sme urazeni. Ak sa urazime, tak si to povieme, a zhodneme sa ze nerozpravanie sa nikam nevedie, a skusame najst riesenie.
Treba si len pripomenut, ze nebojujete proti sebe, ale tahate za jeden povraz. Mne toto pomaha sa otriast, a konstruktivne pristupit dalej.
A este jedna vec, uvedomte si ze nemusite jeden s druhym vzdy suhlasit. Nemusite. Mozete mat ine nazory, a len sa naucit ich jeden druhemu respektovat.
Ja mám trucovitého muža, takže žiaľ, tichú domácnosť občas mávame napriek tomu, že nemáme žiadne vážne nezhody 🤷🏻♂️ pre mňa je to však neprijateľné a totálne hlúpe, takže mu na to ticho nedávam veľa času a idem za ním situáciu riešiť. Áno, bez ohľadu na to, kto chyboval. Idem nadviazať rozhovor, nie sa ospravedlňovať.
My mame dobrovolnu tichu domacnost, kym nevychladneme. Najdlhsie bola asi 12 hodin 😂 ale my sme sa naucili, ze nesmieme pokracovat v hadke lebo on tvrdohlavy baran a ja panovacna panna by sme vedeli jednou poriadnou hadkou zacat 3. svetovu 😂😂😂😂
Inak, kto prvy pride k rozumu, ten ide za tym druhym a jednoducho ho objime. Viac netreba, obaja vieme...
Neresime preco ani kto hadku zacal.
13+ rokov spolu
s mojim ex to bolo tak, ze aj ked urobil chybu on, nikdy sa neospravedlnil a vzdy bol dlho urazeny a musela som chodit teda ja za nim. Ale moj terajsi - manzel, aj ked urobim chybu ja tak za mnou pride po 5min a zacne ma rozosmievat 😀 ja som skor ta urazena 😀
My sa neha dáme, takže tichá domácnosť nehrozí. Možno keď budeme na dôchodku 🙂
Ja urovnavam. Muž dokáže byť urazený aj tri dni, ale väčšinou mi stačí prejsť sa okolo nahá a už nevie, čo mu vlastne vadilo 🙊🤷♀️. Takže väčšinou záleží na mne, kedy sa odrazí
Žena sa nikdy neospravedlňuje, len si ľahne nahá k mužovi a on sa rozhodne, či sa ešte hnevá

S manželom vyše 13r, ešte sme neboli pohadaní tak, žeby bola tichá domácnosť. A neboj, aj ja mám svokru 😁