Ako dohovoriť tehotnej a impulzívnej partnerke?
Ahojte.Chcel by som sa Vas opytat ako dohovorit alebo ukludnit svoju tehotnu partnerku aby nebola impulzivna.S casu na cas sa mi stane ze kvoli vypetiu ktore prezivam neraz vybuchnem. Stale mi vravi ze po nej hukam ale ja to tak nemyslim ako to ona preziva.Proste to vo mne vykipy a je tu hadka. Momentalne si hlada podnajo kde by sla aj zo svojou dcekou ktoru mam velmi rad. Ja viem ze sa mozno nechovam ako idealny chlap ale tiez mam toho trocha dost. Hypoteka uvery splatky do toho prac problem a k tomu sudy s mojou byvalou. uz fakt neviem jak dalej
si trapny.
770624maja/majonezka: nechcete si to vy dvaja vykonzultovat radsej doma?
@770624maja vydiskutovať si všetko treba doma. Ak máš pocit, že ju tehotenstvo mení, tak to sú hormóny. Ale ... bola som trikrát tehu a ... to by môj muž neprežil, ak by som dovolila mojím hormónom ubližovať mu. Dievčatá, treba si uvedomiť, že teraz keď ste tehu, tak sa netočí svet okolo Vás. Život ide ďalej a nemusí každý prežívať s vami vaše, či naše nálady. Poraď jej Magne B6 a ak jej nepomôže ani to ani chladná hlava, tak nech robí ako chce. Ak jej stojíš za to, príde na to aj sama a zváži si plusy aj mínusy. Teraz ma tu asi žienky ukameňujú, ale takto si radia keď je reč o mužoch. Takže ... nech aj ona zabojuje. 😀
Uplne nerozumiem problemu. V nadpise pises, ze impulzivna je partnerka a v samotnej otazke, ze ty si ten co po nej steka. Ja osobne si myslim, ze ked je zena tehotna, mala by mat "imunitu". Ty mas vypätie a ona zas hormony, preco si myslis, ze ty mas pravo pochybit a ona nie?
@770624maja - sam priznavas, ze "S casu na cas sa mi stane ze kvoli vypetiu ktore prezivam neraz vybuchnem. Stale mi vravi ze po nej hukam ale ja to tak nemyslim ako to ona preziva.Proste to vo mne vykipy a je tu hadka." Takze nehladaj chybu len v nej. Ano, je impulzivna aj kvoli hormonoma Ale ak je ochotna v tehotenstve si hladat podnajom a stahovat sa od chlapa, asi jej svojim spravanim ublizujes. Takze zamysli sa aj nad sebou. Nekric na nu. Nie len ty prides z prace unaveny. Nie len ty mas problemy. Pocas tehotenstva sa v zene buria hormony. Ani si nevies predstavit, ako sa telo a nalady menia. Ja sa rozrevem, ked vidim male maciatko a rozculi ma do nebies, ked si ten moj neumyje tanier. Keby na mna naziapal hned z prichodu z prace, poslala by som ho do haja tiez. A ak by to robil pravidelne, asi by ma to dost ubijalo. zacni od seba, bud k nej pozornejsi, mysli, ako sa city a povedz jej ako sa citis ty. Ale neobvinuj ju ani na nu nekris, Skodis jej aj vasmu dietatu.

to su hormony,..ja som tiez bola taka,...aj mm odisiel von radsej akoby ma mal pocuvat,....ustupoval mi,aj ked ja som vedela,ze som neznesitelna,....aj u nas je hypo,uver,praca mm,...to asi musi prejst,...ale mala som aj malo magnezia a to tiez sposobuje nervozitu vo väcsej miere,...brala som Magne B6 a to ma trosku potom skludnilo,....