Ako dokázať nevinu v prípade krádeže?
Dobry vecer chcem sa opytat..chodila som k jednemu staremu panovi ,jemu zmizlo dost penazi ..ako dokazem svoju nevinu..ked som sa tam jednoducho bola a dotykala sa vsetkeho? Mozu ma obvinit?
takze starky ti pozical 100 eur a ty si mu naslubovala co... tak mu nedas a vyhraza sa ti a chce spat peniaze alebo ti povedal, ze vraj si ukradla peniaze a tak je to ze?
@klaudi77 vráť mu 100 eur vonku pred dverami a so svedkom a viac mu tam nechoď. Nájdi si robotu a venuj sa svojej rodine.
celé divné a autorka nevie napísať jedinú súvislú vetu,aby ozrejmila,ako to vlastne bolo
@lubkavargova1 vobec
No a čo už prezradíš, či tam bolo aj niečo sexuálne? alebo či dedko chcel a odmietla si?
Možno tam daaky vlas podstrcil sám...a chce peniaze Možno aj od poisťovne..
Čo vedie (asi) slobodnú mamičku k tomu, aby len tak navštevovala starého deda? A ešte si od neho požičiavala peniaze? Prepáč, ale pritom, ako postupne kúskuješ celé info, tak fakt vyzeráš, ako podozrivá. A pritom tie peniaze, ani nemusel realne mať. Kludne ti mohol požičiavať alebo dávať za proti službu. Ty si jeho požiadavku neuspokojila a on sa chce pomstit.
Nikdy by ma nenapadlo chodit do domu k cudziemu chlapovi a už vôbec nie si od neho požičiavať peniaze. Pokial ti fakt neplatil ,,za služby".
Som od začiatku šípila, že to nie je " len tak "
Good luck
Ja som ho spoznala tak ,ze jeden moj znamy ma snim zoznamil tak ze mi padla retaz z bycikla ,a zobral ma tam opravit to ... zacali sme sa rozpravat ,povedal ze ked budem potrebovat vajicka alebo hrozno kludne nech pridem ,nic zle som v tom nevidela..co sa tyka toho ze on nieco chcel ,nic sa medzi nami nestalo on ma chcel obimat ,pusinkovat ale nie do extremov.. o nic take neslo ze peniaaze mi daval za to a zato.. ked som prisla tak len ked som isla do obchodu stavila som sa ako sa ma ,a ked drzal metlu alebo nieco skladal oblecenie ci nieco take som mu pomohla..neda val mi ziadne peniaze ,az ked som sa ho spytala ci mi nepozicia 100eu .. to bolo cele ..
@klaudi77 a vrátila si mu ich?
@bielasovicka ano
@klaudi77 no tak od teba chcel niečo viac, nie len pusinky a objimanie, a ty si asi odmietla tak sa ti asi chce pomstiť
A tebe nebolo blbé sa pusinkovať so skoro 90 ročným dedkom? 🤢
@klaudi77 takže objimal a pusinkoval on teba a ty si iba držala ako hmoždinky v stene??? Prepáč ale celé to nemá ani hlavu ani patu...
Si sa dostala do parádnych sračiek...
Tak si napísala, že sa chcel pusinkovať, objímať ale nie do extrémov...to čo, že ti dával pusy na líce, pri tom ťa obchytkával?
Ty si sa nepusinkovala.
Ty si iba držala jak hluchý dvere, lebo už ti požičal
Omg 🙈
Ty si tiež z radu, že keď sa rozdával rozum, ty si bola v rade na zmrzlinu .
Ale to je jedno...mám pocit, že nehovoríš pravdu...a nie si povinná tu všetko písať, ale si podozrivá a čím viac píšeš, tým viac mám pocit, že si deda nejako využívala...a keď si mu nedala pindu, tak sa nahneval a skončilo to tak, ako to skončilo...ináč mladá žena s 2 ročným dieťaťom a 86 ročný či koľko, dedko...to nevyzerá najlepšie...takže skôr uveria dedkovi, ako tebe...
@kulumulu123 opľula som si telefón, že hmoždinky 😂
@klaudi77 dávala si sa pusinkovať a hladkať pišulku ?On chcel aj prštek strčit naslineny do dierok 😁dával ti za to eurače ?Takže "upratoval "on ?Ale nie važne ak si vzala tie peniaze vráť ich čo nie je tvoje ti nepatrí.,
Nesudme.Slobodna matka,stara sa o dieta,nema peniaze,no mozno videla ako riesenie urobit zo seba stetku aby "prezila".Toto sudit nejdem.Ale mam pocit,ze si mu tie prachy fakt vzala.
Inak ženy či ukradla alebo nie vie len ona a čo od toho čakala... Ale zase keby sa Vám to stane, tiež ste vystrašené po výsluchu. Lebo ak ste hlavná podozrivá, tak to nie je o tom, že príde na oddelenie, vyšetrovateľ Vám popraje pekný deň, spýta sa, či ste peniaze ukradli, poviete nie, tak sa Vám podakuje za návštevu a rozlúči sa s Vami. Dobrý vyšetrovateľ na podozrivého zatlačí, snaží sa ho dostať do úzkych a vtedy ostanete vystrašené aj ked ste nič neurobili a obávate sa, že Vás obvinia. Preto možno aj s tým ženským dna jej niečo povedal a tak, z cieľom na ňu zatlačiť.
Uz tu pisete od temy ... ja si svoju pravdu viem a ja som si chcela len poradit ...dakujem vsetkym normalnym za odpoved
@klaudi77 myslíš že tie peniaze mohol mať ?Ako to u neho vyzeralo ?Možno ani tie peniaze nemal ..Pokiaľ si nevzala nič podaj trestné oznámenie za krivé obvinenie .Bráň sa
@malaliliaeli dakujem
Ale vsak to je klasika, ze mlada zienka sa necha zlakat starkym, ten je rad ze ma o koho prejavit zaujem, starky...no a da aj peniazky a aj veci a mlada to berie ako "pozicku alebo tak "nepochopia sa"..aj to sa stava...nie narokom....sice aj cielene sa to stava....a ked si starky chce narokovat viac tak sa mlada stiahne lebo predsa sa jej hnusy starky a potom ten povie, ze vratit peniaze, alebo ze ukradla...mlada sa z toho poserie a je problem...no hold, nie kazdy stary ujko sa da len tak lahko oklamat a okradnut...

Toto je cele tak divne,ze si zacinam mysliet ze autorka je vinna.