icon

Ako donútim manžela, aby mi viac pomáhal?

mimzy123
28. mar 2012

Ahojte, aj vy sa niekedy cítite, tak že ste na všetko samé, lebo ja sa tak cítim stále. Manžel robí dvanástky a väčšinu času prespí. Už od narodenia malého sa mu hnusia pokakané plienky a ani nočník nevyleje do WC a to vtedy 12 nerobil. Už ho ani nakŕmiť nechce, lebo že nemá nervy ako jedlo vyhadzuje von zo stoličky, tak som na to sama a už unavená. Prosím dajte nejaké typy ako by som to mohla zmeniť. ďakujem

jabadaba
28. mar 2012

@aduskatt tak tomu sa povie pan partner! Mam to rovnako a je to naozaj skvely pocit, ze je na koho sa spolahnut.

rainbow0508
28. mar 2012

@irriss preco?

aduskatt
28. mar 2012

@jabadaba presne tak.....a aj po tych rokoch, co sme spolu sa lubime......babenky, prajem krasnu noc, mna uz ten moj vola🙂)) my chodime spolu aj do postele 😉

irriss
28. mar 2012

@ajca123
To je ODMENA nejen OSUD 😉

mimzy123
autor
28. mar 2012

@rainbow0508 asi to bude tým, lebo moja svokra svojho manžela len obskakuje, zohreje mu jesť a donesie priamo do postele...to som čumela, keď som to prvý krát u nich videla, no strašné

irriss
28. mar 2012

@aduskatt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

irriss
28. mar 2012

@rainbow0508
harmonicka rozmluva 😉
soulad...neco jako kamosky 😉

jabadaba
28. mar 2012

@irriss asi ano. Ked tak rozmyslam nad rozdielnostou muza a jeho brata - doma priklad otca, ktory sa vezie popri kmitajucej zene, ale len ten brat je taky trulo. Muz sa dostal mimo tento vplyv nastastie pomerne skoro a je z neho skvely parnter pre zivot. Svagor, ten zioje so svokrovcami a svokra ho dodnes obskakuje. Aj jeho otca. No ale je fakt, ze je uplne ina povaha, cize aj ta zohrava rolu, plus vplyv rodicov a okolia. Ano, je to tak ako vravis.

rainbow0508
28. mar 2012

@mimzy123 tak prave preto by si mu mala na rovinu vysvetlit, ze to, ako sa chova on, nie je ok...

maca_p
28. mar 2012

@ajca123 vies co, mas uplnu pravdu. ak to, co robite a ako to robite, vyhovuje obom, tak nie je co riesit 😉

jabadaba
28. mar 2012

@irriss no vidis, to je dokaz, ze dobrych chlapov je predsa len viac a nie je to ziaden vyhynuvsi druh. 😀

rainbow0508
28. mar 2012

@jabadaba Vies, aj toho mojho vzdy mama obskakovala...a naucila som si ho, co a ako...a dnes uz aj v noci vstane k drobcom. A v sobotu vzdy vstava prvy a necha ma este potiahnut podriemat....urobi ranajky, obriadi drobcov...a to ked sa prvy narodil, tak bol totalne lavy a nepouzitelny. Ale zas mam vyhodu, ze s tym mojim manzelikom sa da v pohode na rovinu porozpravat o comkolvek...sice musim najst vhodny okamih, ale da sa... 😉

jabadaba
28. mar 2012

@mimzy123 no aspon to, ze si sa teda mohla vyspat. Ale inak si s muzom pohovor celkom vazne, ze nech necaka taky servis ako mu poskytuje jeho opicia matka. Ze Ty si jeho partnerka, nie sluzka. Aby si nemyslel, ze to co stvara jeho mama je standard.

irriss
28. mar 2012

@jabadaba
no ja mam podobneho jako @aduskatt , i kdyz jeji "druh" je urcite vice ohrozeny..toho meho je vice exemplaru.. 😀 😀
Muj ze vseho nejvice MILUJE nakupovani 😎

irriss
28. mar 2012

@mimzy123
ja osobne bych ho nenutila prebalovat a s tim spojene prace.. 😉

mimzy123
autor
28. mar 2012

@rainbow0508 to máš dobré, mne v sobotu dlhší spánok nehrozí

rainbow0508
28. mar 2012

@irriss to mas doma teda unikat...chlapi vacsinou nenavidia nakupy

jabadaba
28. mar 2012

@rainbow0508 no vida, takze sa aspon dal "vychovat". Super, aj tak to byva. Ono, kedze mamicky neprotestuju a tak nejak same od seba poskytuju full servisik tak co by protestovali obskakovani synackovia,ze? Ale ked zrazu narazia, ze takto nie tak potom je u niektorych bud pruser alebo teda pochopia a zacnu sa spravat normalne.

rainbow0508
28. mar 2012

@mimzy123 on je rad, ze je doma...na starsieho je taky namotany, ze ked idu cez vikend oni dvaja von, vedia sa vratit aj az po troch hodinach

rainbow0508
28. mar 2012

@jabadaba Ten moj, to bolo aj o inom...cely cas snival, ze bude mat svoju rodinku...a dlho sa mu nedarilo...a ked konecne nasiel, je rad, ze ma...tak si to vazi...mozno aj preto je taky pristupny voci vyzvam

jabadaba
28. mar 2012

@irriss ja umrem. 😀 Tak u nas neznasame nakupovania obaja. 😀 Ale inak, ked uz musime ist nakupovat, tak je z toho pohoda, skocime na kavicku, ponadavame ako nas to nebavi a den za nami 😀 . V tomto sme obaja uplne zohrani tiez.

irriss
28. mar 2012

@rainbow0508

no prave...ja ti to psala hned, asi nemam doma chlapa..jesteze jsi mi to rekla!!ja to za 20let nepoznala... 😀
jinak k nakupovani pridam:
luxovani,
odnos odpadku
domaci ulohy (hlavne matematika) mimo jazykovych predmetu
uz nevari, vymlouva se, ze mne to naucil 😀 😀 😀 😀
no a dalsi veci..ale to je vse zalozene na tom, ze co reknu, to on udela, a to mi ver, to se ti muze libit ve 20ti..ve40ti uz ne...

jabadaba
28. mar 2012

@rainbow0508 ale o to je to milsie, ze si to povazuje. To je pekne. Snazi sa zrejme o to viac. Teda, u toho svojho svagra nevidim sance, to je taky trubec, proste s nim jeho priatelka nepohne ani bohovi. A to maju spolu uz dieta. Prve mesiace jej vobec nepomahal.

rainbow0508
28. mar 2012

Dobru noc, babeny...dobre sa mi tu s vami sedi, hlavne ked tatinoje v nocnej...ale zajtra ma caka sialeny den, tak idem hajat...papa

jabadaba
28. mar 2012

dobru babulky, idem aj ja. A nech nas tie nase potvorky posluchaju aj nadalej. A tie neposlusne treba poriesit.

irriss
28. mar 2012

Ja se take loucim, bylo to prijemne posezeni..diky @mimzy123
Dej nam vedet, co jsi vyzkousela a cim jsi uspela.
Hodne stesti. Nebud smutna, vyber jen par veci, ktere by zvladnul a RAD. Pokud najdes nekolik veci, ktere bude delat RAD, uvidis, ze bude i on rad, ze ho pochvalis, ze to dela dobre.. 😉
To poznas, kde je jeho nechut - jestli je to pohodlim, tak ho zkus zvednout..ale kde je to proti jeho nature (plenky), tak ho nenut.. 😉
Dobrou noc vsem

viki2912
29. mar 2012

ahoj maminka,
podla mojho nazoru sa muzom neoplati nic naznacovat,oni nic nechapu,pokial im to priamo nenaservirujes ako sa hovori.moj mm mi pomaha v ramci normy,prebali,nakrmi,ked sa mu chce.ak sa mu nechce,tak mi len povie,mne sa nechce zlato,ved ty si sikovna,ty to zvladnes.plienky sa nebridi,aj ked 2x prijemne to nie je 😉 v tvojom pripade by som zvolila cestu rozhovoru....ja od svojho zazraky nechcem,predsa nas zivi a ja musim tahat to ostatne....ak nepomaha ten tvoj neboj,to nie je nic neobvykle,skor sa mi nepaci,ze frfle uz aj ked mu ma dat par lyziciek napapat.to uz je by som povedala dost hlupe.ved je to jeho dieta,to nemoze byt pre otca az take tazke.ved ma rad svoje deti...

gubcikova
29. mar 2012

júj ešteže mám doma chlapa ktorý všetko spraví.cez víkend povysáva,umyje podlahu,kupelku,wc.dá oprať,ožehli,zahrá sa s dcérkou,oblečie ju,prebalí malého(aj ked tam je nakakané),deti okúpe,umyje riad ked ja varím(samozrejme aj po dojedení),prezlečie periny -no vlastne spraví všetko ako ženská-samozrejme okrem umývania okien,to mu zase nedovolím ja

mimzy123
autor
29. mar 2012

ďakujem Vám všetkým za radi, len by som chcela vedieť ako to všetky stíhate: upratať, nakúpiť, vymyslieť čo bude na obed (pre mňa veľmi náročná úloha), navariť, a ešte sa venovať dieťaťu... a to všetko keď manžel nie je doma

elka74
29. mar 2012

@mimzy123 🙂 nemusí byť doma všetko na 100%, mne už pomôžu upratať staršie baby a manžel cez víkendy rád navarí