icon

Ako dosiahnuť zlepšenie zlého manželstva?

3. dec 2024

Asi len potrebujem útechu...máme zlé manželstvo.čoraz horšie.je sebecký, nechce sa s deťmi pohrať.nechce sa rozprávať.je dosť trvdá povaha.asi som naivná, ale stále čakám, že sa to zmení.je tu niekto alebo aspoň poznáte niekoho komu sa manželstvo zmenilo k lepšiemu aj keď to bolo zlé.už son s nim skúšala rozprávať.niektoré rozhovory nepomohli a niektoré len nachvíľu.

sissy27
3. dec 2024

Nezmeni sa, urcite nie k lepsiemu. Preco by sa malo? On je spokojny a ty mu to tolerujes, preco by mal nieco menit?

martinmmartin
3. dec 2024

co chces pocut? Ze este jedno dieta ho uplne otoci? Aplikuj trosku empatie a pozri sa na to z jeho pohladu- preco by malnmenit vyborne fungujuci system?

prea
3. dec 2024

Dve slova : parova terapia

katka700
3. dec 2024

K lepšiemu sa nezmení.
Ak chceš vo vzťahu vydržať zníž nároky a očakávania a "na oplátku" okresaj servis čo poskytujes.
Napísala si veľmi málo detailov ale platí že keď ta berie ako samozrejmosť nečakaj že keď mu budeš lietať okolo zadnice uvedomí sa a zrazu bude plniť tvoje túžby. Žiaľ mnoho žien aj dnes vychováva synov ako vyhradených prijímateľov služieb bez reciprocity ako keby bolo manželstvo dlhoročný hotel pre chlapa a toto je výsledok.

autor
3. dec 2024

@sissy27 keď ma toho druhého rád tak by mu málo záležať aj na šťasti drhého, nielen na svojom.ale on v tom manželstve šťastný tiež nie je.len to tak "neprežíva" ma iné veci ktoré ho tešia. úspešná práca rodina, v ktorej vyrástol.

autor
3. dec 2024

@martinmmartin dalšie deti neplánujeme...toto nie je fungujúci systtém a on to vie....

autor
3. dec 2024

@prea nepojde

autor
3. dec 2024

@katka700 on ak by nemal servis tak by mu to ani nevadilo...zvládne aj sám nakúpiť navariť upratať atď...

sissy27
3. dec 2024

Tak asi ta uz nema rad… ale je pohodlny sa rozvadzat.

autor
3. dec 2024

@sissy27 asi.vyhovuje mu byť ženatý.aké je to manželstvo vnútri nikto nevidi...

sissy27
3. dec 2024

Tak pri rozvode sa bude musiet delit o majetok a este platit vyzivne na deti… tak radsej ta strpi ako spolubyvajucu a bude si zit po svojom.

autor
3. dec 2024

@sissy27 takto som sa nato nepozerala, ale moze to byt dovod

taktotedanie
4. dec 2024

Nezmeni sa to k lepsiemu bude to len a len horsie, on nic menit nebude, vycvicil si ta ako opicku , o vsetko postarane a on egoista najspokojnejsi na svete, lebo ma klud, pokoj a na teba kasle z vysoka, deti ma ako privesok
Rozvadzat sa nebude chciet, prisiel by o majetok, musel by platit, posramotilo by to jeho “dobre meno” v spolocnosti, pre neho by to bola prehra

michaela329
4. dec 2024

A čo keby si sa začala pozerať na seba? Čo by Ťa mimo tohto vzťahy urobilo šťastnou? Nezaslúžiš si aj Ty byť milovaná? Otvorene - pre vás oboch je rozvod celkom dobrý nápad. Chvíľu bude horšie, kým sa to utrasie , ale aspoň si dáš šancu byť šťastná (jemu tiež).

tesi56
4. dec 2024

Mne sa manželstvo zmenilo k lepšiemu. Stačilo vymeniť manžela 😂. Rozdiel je obrovský.

mantilka
4. dec 2024

@tesi56 🤣

janette2021
4. dec 2024

@tesi56 👍😁

lola1986
10. dec 2024

@tesi56 🤣

maya_hi
10. dec 2024

U nás sa to trocha seklo, keď manžel ochorel. Tak trocha vážnejšie. Bolo to náročné obdobie. Myslím že hlavne jeho vzťah k dcérke sa vtedy obratom zmenil. Začal si ju oveľa viac všímať. Dovtedy to bola ďalšia oštara (okrem mňa) ktorú si zavesil na krk 🫤 Keďže som v tom istom čase aj druhý raz potratila, asi si trocha začal všímať aj mňa. Časom zisťujem, že v tom podstatnom ostal stále rovnaký. Naše manželstvo nevníma ako niečo, čo by mal pestovať, budovať. Je veľmi naviazaný na svoju mamu. V hlave rieši len ju. Vždy to tak bolo. V tomto nikdy nedospel.

11brano11
Odpoveď bola odstránená
autor
10. dec 2024

@11brano11 ja taká nie som...

zuza2252
14. dec 2024

No tak mu normálne povedz že sa idete rozvádzať a hotovo.Lebo takto prežívať ju úplné peklo...Bude to ťažké,neviem aká si mladá,či pracuješ,či máš rodinu čo ti v prípade potreby vie pomôcť ...To sú tiež dôležité faktory,ale nie také že by si mala v tomto manželstve zostávať keď nie si šťastná. LEBO on sa nezmení,k lepšiemu určite nie.Budem ti držať veľmi palce aby si bila spokojná a šťastná

autor
14. dec 2024

@zuza2252 ďakujem