AKo dostať 30 ročného syna preč z domu? Mamahotel.
Mám 30-ročného syna,ktorý stále býva s nami v jednej domácnosti, na ktorú neprispieva ani centom. V domácnosti nepomôže ani so žiadnou prácou,alebo len vtedy,keď už som na infarkt. Nemôžem ho dostať z domu.Čo mám robiť?
@eva8 ja som velmi zvedava, ci sa zakladatelka este ozve, velku sancu tomu nedavam.
@dskjhfdlkdjhl je v nezávideniahodnej situácii, je obdivuhodné, že sa zdôverila
@eva8 to ano, na druhej strane, tu je to anonymne, takze sa da asi lahsie zdoverit ako nejakej susede. Len uz sa dost dlho neozvala, tak si myslim, ze sa vysledok nedozvieme.
@dskjhfdlkdjhl pozri na čo som natrafila 🙂
https://cestovanie.sme.sk/c/20127869/poznate-za...
????? Ako a preco si nepytala peniaze hned ako zacal pracovat? Mame 22r a ten hned ako naatupil mama pyta 120€, plus nosi potraviny, upratuje, pomaha.
Riesila by som to ultimatum hned- rozpocet vypocitany, neviem kolko vas je pracujucich v byte, plus strava, prat, zehlit, najest- sam, samostatna jednotka, neurobim to a basta, nepaci sa ti? Nech sa paci- hladaj si byvanie, ak to sam neda, prenajat si izbu
@dskjhfdlkdjhl na tu Maltu bacha. Deticky sa sice na jazykovy kurz tesia, ale neter bola a boli to zurky na diskotekach do neskorych hodin. Sestra bola zufala, ze sa tam “zopsula”.

@viachlav ved tak nech nejde, ale proste bud das 100-150€ na domacnost a bides doma pomahat, alebo dovidenia, ja som skoncila skolu, nastupila do prace a prispievala som 100€ a musela som aj varit, prat, zehlit, upratovat, keď mama bola v robote, nikto sa ma nepytal