Ako ho získať?
Ahojte, mam taky vztahovy problem...nastupila som do prace a od prveho dna sme si s kolegom sadli...viete ake to je ked niekoho vidite a poviete si ze fiha a ked si podate ruku elektrika preskoci. Od prveho dna sme boli denno-denne v kontakte a rozumeli sme si asi po vsetkych strankach. Zacal casto chodit na moje pracovisko,viac ako je obvykle.Vzdy sme flirtovali a bolo to fakt prijemne.Az raz sa to prelomilo a bavili sme sa o zvadzani a pevnej voli a on povedal ze ho nezlomim.Tak sme sa stavili.Obom nam bolo jasne,ze je to len nejaka zamienka a samozrejme vyhladaval situacie aby sme boli sami. Stalo sa, ze naozaj sme zacali hru "hrat" a dva krat sme sa takto stretli a bolo to uzastne,prvy krat "odolal" a druhy krat nie,ale nedotiahli sme to 🙂. Obaja sme sli domov s roztrasenymi nohami a potom mi pisal ze ake to bolo atd. Boli sme teda nadalej v kontakte,len mal dovolenku on,potom ja a ubehli asi dva tyzdne. A vtedy ako keby utalo. Stale vravel ze by sme nemali,ale bolo to skor drazdive. Mal raz prist ale nestihol a ja som sa spytala ci hrame a on ze asi nie ze nic nepovedal. Odvtedy sa zmenil,ochladol,neozve sa,len pracovne,ale ked sme spolu osobne,vidim usmieva sa na mna,nemoze odthnut pohlad,ma taky zasneny pohlad ale to je vsetko. On je silne veriaci a vravi ze to nie je spravne/obaja mame nevysporiadane vztahy/a este mi je nepriamo nadriadeny ale ved sme sa nesli brat ani nic podobne. Chcela by som radu,ako ho "zviest" alebo neviem ako to spravne nazvat,proste ziskat ho spat...
@romana03401
Ahoj,v prvom rade by som ti chcela naznacit,ze ta chapem,ja ja som tridsiatka a zo skusenosti ti viem,ze s nadriadenym nie je mudry zacat ziaden vztah.mala by si to brat do uvahy,ci si odhodlana zmenit pracove miesto,lebo ked sa nieco stane,mozes zalozit novu temu,"nadriadeny urobi za zivota peklo"...viem,ze pracovisko je urcite miesto na zoznamku,ale nie si teenagerka,si dospela pracujuca zena.to,co si napisala,pripada mi ze sa sprava dost hmmmm....nezrelo.no,a tvoje spravanie mi to tiez take nieco pripomina.das mu najavo,ze ta moze siskat,staci len piskat...potom z toho najradsej vycuvaju,lebo sa to stane byt neprijemne.skus predstavit samu seba,ako pracujes s vyplakanymi ocami,lebo on flirtuje s novou kolegynou....skus ho testovat-vysporiadaj svoj vztah a ked si free,tak mu tak letmo,mimovhodom oznam.spravaj sa s nim oficialne,ako hrda zena,viem,ze to bude tazke,ale vtedy uvidis,na com si.stav sa so sebou,ze ta nedostane,je nepodstatne,ze ho chces nado vsetkym,lepsie je nenaplnena laska ako laska s nasledkami-mysli aj na to,ked sa ponizujes,ze to vidia aj ostatni-ako dlho chces tam pracovat?aj praca ta bavi?tak uvazuj a daj vediet,ako si sa rozhodla..pekny den.... 🙂
@romana03401 Tiež nechápem ako sa može takto vyjadrovat a správat 30-ročná žena,ak je ešte navyše v nejakej vyššej funkcii.Ale v podstate žiadna škola a zamestnanie z nás nespravia osobnost ,prirodzený intelekt bud máš alebo nemáš...
Prepáčte "ženy" ale ste normálne?? 😠 česť výnimkám.. Veď práve takéto odviazané ženy majú muži radi! Do koča aj do voza. Hádam mi nechcete povedať, že je sranda s pipkami, ktoré sa len o seba zaujímajú a nič iné nevedia len vymachliť sa a urobiť zo seba .............................. 😕
Ak ste si nevšimli, tak muži sú deti a potrebujú sa "hrať". V každom veku!!!
A autorku nepoznáte, toto čo napísala je len jedna z jej stránky.
@romana03401 Tebe prajem veľa šťastia, čo má prísť, príde samé.. Na dobré veci sa čaká dlho 🙂 😉
@romana03401 a načo ho chceš "získať späť" ? K čomu ti to bude? Chceš ho mať ako trofej? Takéto "hry" nevedú nikdy k ničomu dobrému. On dosiahol čo chcel, viac mu netreba a... stratil záujem. Ak si chceš udržať zamestnanie a hlavne sebaúctu, tak prestaň.
@slobodnabaculka Tvoje prispevky nemaju chybu🙂 vzdy sa nasmejem, nesrsi z nich ironia ani predsudky, skor nadhlad🙂. Aspon mne to tak pride. Pekny den a zakladatelke sa ospravedlnujem,ze neprispievam k veci.... nemozem lebo nevedela by som poradit...
romana03401 - nediv sa reakciam, ktore ti prisli. Mas 30 rokov , mas narocnu pracu a proste sa chces rozptylit - tym, ze dostanes do postele chlapa ? ...to je fakt vsetko co chces ?
....stoji ti ten chlap len za jednu noc ....alebo sa ti paci viac ? .....co vlastne chces , chces ho ako priatela, ako partnera, ako otca svojich deti ....alebo len na jednu noc a tajnu ciarku - zbaleny ...
....dufam , ze raz moje deti v tvojom veku nebudu takto rozmyslat, lebo sa budem hanbit za to ako som ich vychovala .....
...mas 30 a roky ubiehaju a teba asi nezaujima rodina, deti, naozaj seriozny manzel, ktory by ti bol oporou a ty jemu .....
...ty chces dokazat sebe a kolegovi, ze na to mas a vies ho zbalit a este rozmyslas, ze preco sa cuka ....ved sa mu ponukas a mohol by si uzit na tvoj ukor....
...zda sa , ze ten chlap ma predsa v sebe nieco viac ako ty ....ak ho naozaj chces, tak sa zacni spravat ako zena, ako dama a povolna ...ta, ktora kazdemu da......
zivot nie je tak dlhy ako si myslis, mozno teraz je cas, aby si nasla partnera na zivot a ty pokazis, lebo sa spravas ako dieta ked nemoze mat zmrzlinu ....
...rozmyslaj, co vlastne od neho naozaj chces.....a cim pre neho chces byt
@romana03401 Čo to máš za prácu,keď ťa zaujíma -len ako zviesť kolegu? Asi by si mala tvrdo makať,tak ako kopu iných žien a byť rada že si zarobíš aký-taký cent.Pochváliť sa ,že si nikdy nemala problém s mužmi,svedčí o tvojom morálnom kredite!! Tu sú ženy ktoré majú iné starosti a problémy na ktoré hľadajú na tejto stránke radu a psychicku podporu.
Ale prečo sa do nej navážate?? 😀
Prečítajte si to celé, on jej povedal, že má SKÚSIŤ 😝
Ach jááj, s vami to majú muži teda krásne, keď máte takéto reakcie a neviete sa odviazať..Hrúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúza 😎
Baby, asi by ste boli veľmi prekvapené, ak by ste vedeli, aké problémy riešia 30 (aj viac) -ročné ženy, aké zvláštne vzťahy pestujú a podobne. V akých neobvyklých kamarátsko-mileneckých či už neviem ako to nazvať vzťahoch sa pohybujú. Myslím teda tie momentálne nezadané. A to sú aj ženy veľmi úspešné vo svojich profesiách. Akurát nie každá takto vyjde s "kožou na trh". Takže romana v tomto nie je vôbec výnimočná a raz bude na to možno so smiechom, možno so slzami spomínať. Romanka tebe by som radila, ak ho chceš iba na zábavu tak pokračuj, každý chlap sa dá zlomiť, a už duplom taký čo si vlastne o to koleduje. Ak by kolega o toto nemal záujem tak by ho to ani nenapadlo spomenúť ti. Môže sa však ľahko stať, že ak to dotiahnete "do konca", na druhý deň ťa nebude poznať. Ak ho chceš viac spoznať a stojíš o neho, uber paru, správaj sa ako štandardná kolegyňa, aj keby zrovna začal s tebou znovu hrať tú hru, neskoč na to. Ako to tu už niekto spomínal, chlap keď má záujem tak si spôsob nájde, aj keď budeš na začiatku odolávať. Takže si vyber o čo ti ide a podľa toho zvoľ taktiku.
Dakujem za rady, velmi milo ste ma prekvapili. Presne ako spomenuli niektore z vas,nepotrebujem aby ste riesili moralku a intelekt a neviem co. Podla mna je prijemne aj v tomto "katarstrofalnom " veku uzit si a to ze mam 30 neznamena,ze musim mat tri deti a byt opustena a pisat sem o tom. Neviem ktora sa to pytala,robim vo sfere personalistiky-nazvime to tak-ale viac menej som zavreta v kancli.To ale neznamena,ze si pracu nevazim a nevykonavam ju najlepsie ako viem. Ale kto povedal ze cez obed sa musi jest? 😀 Nech to pripada ktorejkolvek z vas divne,je pravda ze som mala vzdy navrch,preto sa s tym neviem nejak vyspriadat a hladam sposob ako tuto situaciu zmenit,pretoze sa mi navyse paci. Vzdy som to riesila v opacnom garde. Pripustam si aj moznost, ze som ciarka v dennicku,ale ako ho poznam nesedi mi to. On je taky ten vazny typ,riadi sa striktne normamy a pod. V sukromi tiez co viem. Chcela som mat niekoho,s kym mi bude dobre,ale nic viac. Len vacsinou to chcu len chlapi a to je asi ten problem. Kazdopadne od dnes zaujimam strategiu "kamenna tvar" a budem striktne formalna. Je fakt,ze ked si vsimne ze sa s niekym rozpravam a smejem sa,hned ma kontaktuje,alebo ked s niekym doverne telefonujem,vyzveda. Je to velmi tazky oriesok,preto ma to asi tak zobralo a neda mi spavat. Vyznie to pubertalne,ale ked vas niekto velmi pritahuje a ste sami a bavite sa o takychto veciach,je to velmi vzrusujuce a mna takato hra bavila,je to nieco ine a ja neznasam stereotyp. Len neviem ci sa mu mam cielene vyhybat,aby to zase nebolo nejake okate,on to ma v hlave usporiadane velmi dobre,aby ma neprekukol 😝
@romana03401 no ako tak teraz čítam tvoj posledný príspevok, tak ti radím: ruky preč a nedaruj mu už ani úsmev. Je to zvláštny človek, ja osobne by som s takým typom do prípadného vzťahu nešla, "smrdí" z neho zvláštny týpek..... citujem: "Je fakt,ze ked si vsimne ze sa s niekym rozpravam a smejem sa,hned ma kontaktuje,alebo ked s niekym doverne telefonujem,vyzveda." Príde mi ako chlap, z ktorého sa časom vykľuje chorobný žiarlivec (začína mať žiarlivostné tiky už teraz, aj keď si to nebudeš chcieť možno priznať)..... To sú takí kreténkovia, ktorí ťa síce nechcú, ale ak sa okolo teba obšmieta niekto iný alebo si nedajboh šťastná bez jeho prítomnosti, tak sa mu dymí z nozdier.....
Daj si s ním pokoj 🙂
@pipilady on to akoze v takom zarte ze ako sa dobre bavim a co take vtipne rozoberam a tak,ale so smiechom to povie a tak
@romana03401 Ahoj, práve si mi svojím príspevkom oživila spomienky. Viem sa úplne vžiť do tvojej situácie. Tiež som v minulosti zažila niečo podobné. S kolegom v bývalej práci sme si neskutočne sadli, flirtovali a žartovali sme spolu každú spoločnú smenu, nakoľko sme sedeli oproti sebe 🙂. Aj keď kolegovia si mysleli, že máme spolu vzťah, ani jeden z nás nikdy neprekročil pomyselnú hranicu flirtu. Aj keď mi bol nesmierne sympatický a bolo mi s ním dobre, brala som to ako spestrenie, keďže som bola single. Keby jeden z nás vyvinul iniciatívu, neviem ako by to skončilo. Boli dvojzmyselné narážky, spoločné posedenie ale tam to aj skončilo.
A čo sa týka toho balenia chlapa z tvojej strany, že sa ponižuješ. Ja na tom nič nevidím, že si chcela zbaliť chlapa ty a nie naopak. MM som tiež zbalila ja a je z toho krásny 11-ročný vzťah s 2 deťmi. Keby som mala čakať kým ma zbalí on, tak ešte čakám, pretože mm je neskutočne nevšímavý, nielen čo sa týka nejakých náznakom ale celkovo. Je schopný si nevšimnúť známeho aj keď ho pozdraví, on jednoducho prejde okolo a potom sa čuduje, že kedy sa stretli 😀.
Ale ak by som chcela niekoho zbaliť a bol by si toho vedomý, ale nechal by to plávať a odozva žiadna, tak ako som to začala, tak by som to aj stopla. Bol by to pre mňa signál, že nemá záujem
Paci sa mi to... je to hrave, nie je to ani chore, ani trapne, ani nijak odchylne od zdravej normy, na vek nehlad, ani nato, ze ti nanho hladia ini 😎 , ani na to co si myslia ini, ziadny navod neexistuje 😎 to k tomu zvadzaniu... ale myslim, ze vztah z toho nebude, moj nazor.
@loulou dakujem.Take pripady som mala aj ja,ale toto bolo ine.Len ma napada ze sa chcel stretnut cez vikend napr. alebo vecer ale ja som odmietla.On bol chvilu urazeny ale znovu zacal s flirtom.Je strasne jesitny,potrpi si na to,aby vyzeral ako maco...
@romana03401 Paci sa mi to... je to hrave, nie je to ani chore, ani trapne, ani nijak odchylne od zdravej normy, na vek nehlad, ani nato, ze ti nanho hladia ini 😎 , ani na to co si myslia ini, ziadny navod neexistuje 😎 to k tomu zvadzaniu... ale myslim, ze vztah z toho nebude, moj nazor.
@citronade mne ani o vztah moc nejde,teda nie lubostny.Skor o to,aby to pretrvavalo lebo ho neviem dostat z hlavy von ...
@romana03401 akoze nevies dostat z hlavy von? ja ked neviem dostat niekoho z hlavy von konci to zamilovanim 🙂 inak, on je silno veriaci? paci sa mi to, je to vzrusujuce. vymyslas co a ako a myslis nanho stale ze? mna taketo veci vzdy nabijali, inspirovali, nakolko sa venujem literarnemu umeniu, vzdy to bol velky zdroj inspiracie, akurat to neprezilo v case, bolo to prchave, ale o to uz potom nejde, ide o tie momenty...
@citronade je veriaci. Ved aj mna to nabijalo do monentu,kym nezacal moralizovat.On je typ,co vyslovene potrebuje pozornost a chvalu,ale nikdy si to neprizna.Proste ma viac osobnosti adi.Preto ma zaujima.Keby to bol chlap,co mi da srdce na dlani a padne k noham,adi by ma nezaujal...presne,vymyslam,co si pripravit atd.Zamilovanost si nepripustam ...aj ked jeden nikdy nevie...
@romana03401 necitala som vsetko ale padlo mi do oci odsudzujuce komentare :D
tak ja som na tvojej strane, nevidim dovod preco by si aj ako 30 rocna nemala flirtovat.. Samozrejme, ze hej ved zivot je zabava o nic nejde
To ze sa rozvadzas a on je free su vysporiadane vztahy nie, tak uz vidim mini problem len v nom. Neviem aky moze mat blok ale nebude to lahky oriesok, neminaj na neho energiu. Zaflirtovali ste a koniec, hadam nie si zalubena.
Nič si z toho nerob, ako si napisala, niektoré ženy ktoré asi dlho nevideli k....t sa sem chodia odreagovať a nič im nie je dobré hlavne ze môžu urážať iných, a čo keď ma 30 a flirtuje stavim sa že tie ktoré tu najviac kážu sú najväčšie lubne, veď nežijeme v 15.storočí ženy neviem čo vám akože vadí ale kašlem na to romanka ja.na tvojom mieste by som.sa správala úplne prirodzene áno ženy sa rýchlejšie namotaju ako muži ale hlavne nedám na sebe vedieť že tá niečo trápi určite sa to dá do poriadku a ak sa mu naozaj páčia neodola ....ja by som na tvojom mieste asi počkala a tvárila sa že sa nič nestalo a hlavne pohoda klidek a tabacek bejbe
@romana03401 No podľa mňa on sa zľakol toho, že viem, že na neho myslíš a že už to je vážnejšie. Možno ešte ten predchádzajúci vzťah potrebuje čas na zmierenie sa s tým z tvojej aj jeho strany, možno má zlú skúsenosť z prechádzajúceho vzťahu, len o tom nehovorí. A ked je veriaci, tak ti chce asi aj naznačiť, že on nechce len také niečo ako hra a sex, ale niečo pekné, pekný vzťah s láskou a sex chce odložiť na dobu, ked sa budete dobre poznať. No v tomto ťa nechápem a možno ani nie si jeho typ, že" ako ho mám zlomiť". Tak chceš mať s ním pekné chvíle alebo ho chceš zlomiť?
Tiez som 30tnicka a veru poznam kopu ludi zo sfery,kde pracujes...snad nie este aj nejaka ta velka stvorka ;) -tam su vsetci sarmantni v obleku a na teambuildingoch,nadcasy su cool,,ale dost to moze skreslovat... by som si ho riadne preklepla na tvojom mieste,neubliz si...je vysostne tvoja vec,ze netuzis po vaznom vztahu,ale spravas sa ako zalubena...drz sa;)...(nechcem sa ta dotknut,ale v robote,kde je clovek naozaj vytazeny,nie je nazvys energia na stavky tohto typu)
NEPONIZUJ SA, hraj mrtveho chroba ( i ked to tak v skutocnosti necitis)
@tilda divila by si sa na co vsetko je cas cez obed ☺
@tilda presne tak obleky a tak,vsetci naskrobeni a vyvonani a vazni.Ale co narobis,kazdeho bavi nieco ine 🙂
@barborusinka Dakujem za povzbudenie 🙂 ved mne to nevadi ale uz je zvlastne ze kazda tema ktora tu pribudne musi byt vysostne zabava deti na prazdninach 😀 ked je clovek v praci v strese tak potrebuje nejake uvolnenie a relax a co je lepsie ako taketo rozptylenie.Ale ked mi da takto najavo ze staci tak konecna.Ja som rozhodena a robi mi teda velky problem chovat sa normalne. Ale nic ine mi nezostava.Zacina sa ozyvat a pytat sa na veci ktore ani ja neviem ale odpovedam jednoslovne a mrtvy chrobak 🙄
@romana03401 nuz,ja som vacsinou rada,ze nieco hodim do brucha,detto moji kolegovia-niekedy ani to. ;)....je to tvoj svet,vybrala si si ;) tiez som rada,ze sme rozni...doslova z toho zijem 🙂

@romana03401 Ja ti strašne pekne ďakujem za túto diskusiu, lebo nebyť jej, nebolo by komentáru od @slobodnabaculka , ktorý ma totálne pobavil 😀 😀 😀 😀 😀 . Parádne si dala, Baculka 😀 😀 😀 😀