icon

Ako mám chápať vetu od chlapa, že ma má strašne rád?

14. máj 2021

Chcem sa len opýtať. Ako si mam vyložiť vetu,od muža, keď povie,, mam ta strašne rád. Až viac, ako by som mal" Podotýkam mame sa veľmi radi a vychádzame spolu velmi, velmi dobre. Viac než dobrí , ako kamaráti.

lvula
14. máj 2021

Ach, co máš 15? Asi chceš počuť, že ťa miluje a budete žiť šťastne až do konca života 🤷🏼‍♀️

lindous
14. máj 2021

presne tak ako to povedal, že ťa má rád, viac ako by mal 😅 teda ak ste kamaráti, tak viac ako kamarátku ...

autor
14. máj 2021

@lvula no prave že to počuť nechcem! Chcela som vedieť, len názor dospelích žien . Myslím, že aj bez výsmech by to mohlo ísť, keď sa človek slušne opýta na názor. Ale ďakujem aj za takú odpoveď.

autor
14. máj 2021

@lindous ďakujem

antoniatonka
14. máj 2021

dospela zena sa moze spytat na nazor inych dospelych zien na konkretnu vec, napr. ako perie ten a ten prášok, a pod. a nie na to, co si mysli JEJ muž, ktoreho v zivote nevideli, vysloviac primitívnu vetu, ktora sa automaticky omiela uz generacie ... a este sa to pyta anonymne 😂

autor
14. máj 2021

@antoniatonka ďakujem. Nieje to môj muž! Keby som sa s takou vetou stretla, osobne sa nepýtam. Každopádne dakjem za čas, na odpoveď.

danieli
14. máj 2021

Predpokladam, ze by rad posunul vztah, ktory mate do roviny partnerstva a hlada si k tebe cestu, jemne zistuje, ci je to aj u teba tak, je to velmi mile taketo vyznanie

antoniatonka
14. máj 2021

nie je to tvoj muz, ale ... pocúvaj sem, nebudes to ty, co sa pyta vsetko mozne, ako sa niekomu predstavit, komu podat ruku, oblozene chlebicky a co sa mysli tym, ak sa povie, prestrite aj pre pána 👍

autor
14. máj 2021

@danieli veľmi pekne ďakujem, za názor. Tiež si to nejak, tak vysvetľujem aj ja. Nakoľko, ja osobne by som to pokazit nechcela. Len som chcela počuť aj názor od iných ľudí. Nie takých ci nás poznajú. Ďakujem ešte raz.

kassandra25
14. máj 2021

Gratulujem. Tam on uvazuje zrejme nad niecim viac, ako je kamaratstvo a dava ti to jemne najavo.

danieli
14. máj 2021

Nech to teda vyjde podla predstav, carovne su tie zaciatky

unicornlady
14. máj 2021

Ale tuším skôr autorka nechce, aby to bolo viac, že spomínala, že to nechce počuť (vyznanie lásky)

moonlight1210
14. máj 2021

Ze k tebe zacal citit cosi viac, ale kedze ty nejavis zaujem (davas najavo, ze ste len kamosi, alebo si mozno uz aj zadana u ineho), tak to nebude pretlacat silou a pocka, kym ho to prejde.

Asi najskor toto.

Ale pre spresnenie mu musis polozit nasledovnu otazku: Ako si to myslel s tym “mam ta radsej, ako by som mal mat”?

Lebo inak je to iba domyslanie a moze zaviest cloveka v pocitoch nespravnou cestou.

Este to totiz mohol byt len taky nahly citovy poryv vplyvom situacnej atmosfery a uz ho aj presiel. To sa tiez stava.

panelacikova
14. máj 2021

ak to naozaj povedal presne tak, tak sa zrejme obáva, že ťa stratí, pretože má pocit, že si úžasná 🙂

siska53
14. máj 2021

Presne ako pise @lindous

mariejenka
14. máj 2021

Ze sa to teba asi zamiloval, ...ak ho ty chces ako kamaráta len, myslím ze sa končí vase kamaratstvo...

tykat
14. máj 2021

...mysli tym, ze ho nepritahujes. Teda ak ho ty chces a davas to najavo, a on povie toto.

monka105
15. máj 2021

Má ťa rád viac ako kamarátku. Ak s ním ty nechceš byť viac, jemne mu to naznač, tak aby to pochopil a nepokazili ste si kamarátstvo. Nech tieto svoje pocity ututle, teda ak je na to ešte čas.

natalienka12
15. máj 2021

Ja si naopak myslim, ze ak si mu ty dala najavo, ze ho chces, ze si zalubena, on ti touto vetou naznacuje, ze ta ma rad a chce ta ako kamaratku, ale fyzicky alebo aj celkovo ho nepritahujes. Ked by bol zamilovany, ide na vec inak.