icon

Ako mám pomôcť našemu sexuálnemu životu ?

bezzivota
1. jún 2018

Ahojte "dievcata" dosť často tu čítam otom aké problémy máte s partnerom alebo manželom v sexe hlavne keď Vás odmieta a nechce sa mu .Čo ale v prípade,že žena je ta čo nema záujem o milovanie ??? Mali sme dosť ťažké obdobie ale to uz skončilo...teda aspoň dúfam ale ona vôbec neprejavuje zaujem o milovanie so mnou.Skoro vždy musim ja iniciovať milovanie lebo sama od seba lebo ona sa ktomu vôbec nema.

Strana
z3
daniel69
8. júl 2018

Autor témy je na túto dobu príliš premýšľavý, presladene romantický, a toto dnešné žienky v niektorých prípadoch naozaj nehľadajú. Pripomína mi to situácie, kedy vidím dospelých chlapov s výzorom bradatých detí objednávať si kafé, a na penu si rozkážu nejaký obrázok zo škorice, srdiečko, hviezdičku alebo inú ftákovinu. Wtf ? Kam tento svet speje😊. Skoro každá žena potrebuje istý pevný bod, rozhodný a priamy charakter, prirodzene nemyslím hneď tyrana a diktátora, ale pevný štít. Ako chlap to vidím tak, že buď tá žena dlhodobo už necíti k nemu nič resp nemá rada sex ako taký, ale necíti len k nemu nič a sex rada má, a v tom prípade ho čoskoro sekne, a nebude tam čo vyčítať. Mne to príde ako polčas rozpadu, darmo tu autor filozofuje, analyzuje, nakupuje retiazku, a lichotí. Toť vsjo.

slunce3
8. júl 2018

@andy6342 ked nema fazula dobry kolik,taha sa k susedovi 😂😂😂

daniel69
8. júl 2018

@slunce3 absolútny súhlas, ale pozor aby Ťa tu niektoré supermatky neukameňovali 😊, takéto macho názory tu môžu prezentovať len tí chlapi sviniari😊

slunce3
8. júl 2018

@daniel69 nech si vylizu oci 😂😂😂😅

daniel69
8. júl 2018

@slunce3 čo na srdci to na jazyku😊 dobrá si

slunce3
8. júl 2018

@daniel69 co budem, aspon mam maly ale poriadny friendlist 😂 par spravnych ludi, to uplne staci. Zbytok ma neserie, co si o mne myslia ini nieje moj problem ale ich. Mne je takto sakra dobre a menit to nemienim 😂

Strana
z3