Ako mám pomôcť našemu sexuálnemu životu ?
1. jún 2018
Ahojte "dievcata" dosť často tu čítam otom aké problémy máte s partnerom alebo manželom v sexe hlavne keď Vás odmieta a nechce sa mu .Čo ale v prípade,že žena je ta čo nema záujem o milovanie ??? Mali sme dosť ťažké obdobie ale to uz skončilo...teda aspoň dúfam ale ona vôbec neprejavuje zaujem o milovanie so mnou.Skoro vždy musim ja iniciovať milovanie lebo sama od seba lebo ona sa ktomu vôbec nema.
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

Autor témy je na túto dobu príliš premýšľavý, presladene romantický, a toto dnešné žienky v niektorých prípadoch naozaj nehľadajú. Pripomína mi to situácie, kedy vidím dospelých chlapov s výzorom bradatých detí objednávať si kafé, a na penu si rozkážu nejaký obrázok zo škorice, srdiečko, hviezdičku alebo inú ftákovinu. Wtf ? Kam tento svet speje😊. Skoro každá žena potrebuje istý pevný bod, rozhodný a priamy charakter, prirodzene nemyslím hneď tyrana a diktátora, ale pevný štít. Ako chlap to vidím tak, že buď tá žena dlhodobo už necíti k nemu nič resp nemá rada sex ako taký, ale necíti len k nemu nič a sex rada má, a v tom prípade ho čoskoro sekne, a nebude tam čo vyčítať. Mne to príde ako polčas rozpadu, darmo tu autor filozofuje, analyzuje, nakupuje retiazku, a lichotí. Toť vsjo.