icon

Ako milo naznačiť a pritom nezraniť priateľa, ktorý sa oblieka staromódne?

25. mar 2021

Mam taky zvlastny problem, ktory vlastne ani problemom az tak nie je 🙈 mam cerstvy vztah (mesiac) so skvelym chlapom. Je inteligentny, sikovny, skratka som na nom zatial nespozorovala ziadne chyby co by do buducnosti mohli prekazat, no hrozne mi vadi jedna vec. On vobec nema zmysel pre “modu”. Pisem to naschval v uvodzovkach pretoze ani ja nie som ziadna nodna maniacka, co musi mat najnovsie trendy kusky v satniku, to ani zdaleka nie. Skor by som povedala ze priatel si da na seba prve co najde doma v skrini. 20-rocne vytahane veci, mnohe zdedene po otcovi, topanky co vysli z mody pred 30 rokmi, ale nosi ich lebo sa mu este nestihli rozpadnut, no vyzeraju naozaj priserne. Inak je cistotny, taky normalny chlap. Nikdy som si nemyslela, ze nieco taketo budem riesit lebo samej mi to pride hrozne povrchne 😅 no obcas sa chichocem, ked vidim co dokaze vytiahnut zo skrine a navliect na seba. Ako mu to milo naznacit a pritom ho neurazit?

Strana
z3
karolinakr
19. apr 2021

Inak ked spominas 60 rocne topanky.Ja mam kamoša, čo sa oblieka ako 70 ročny chlap
oni cela rodina nemaju vkus
inak to je asi dedične ale on neni taky škaredy ako sa vie dohastrovať + neni od prirody krasavec ale ked si išiel kupit zimnu bundu ako jeho 70 ročny dedo, tak som si o nom niečo pomyslela
p.s.
doteraz je slobodny a pritom charKter ma

arcanne2
19. apr 2021

Ako keby som o mojom citala 😂 inak tiež uzasny chlap, len bol rodičmi veľmi vedený k skromnosti. Chodili sme od začiatku nakupovať spolu, vlastne mu nakupujem veci doteraz. Vtedy som mu postupne ten šatník menila, niektoré veci sa zahadne stratili pri sťahovaní 😂😂 teraz sa na tom smejeme 🙂 Ja som rada, že má pekné oblečenie, on je rad, že sa mi v tom páči :D ja som mu inak nič nenaznacovala, lebo to aj tak nepochopil. Normalne sme sli do obchodu, ja som mu ukazala, čo by mu pristalo a on si to kupil 🙂

karolinakr
19. apr 2021

vačšinou si daju poradit, ked maju mladu kočku za zadkom, že kukaj v tomto super vyzeraš
ale ked povie, toto ani neskušaj maš utrum tak by som asi oči vyvalila ako puk a to pyžamo...
nech ho sunda alebo nic nebude 🤣

autor
20. apr 2021

@karolinakr ved ani nic nebolo, to dedkovske pyzamo je dokonala antikoncepcia 🙄

bikarbona
20. apr 2021

Ooo, to mi ke ľúto, že je tvrdohlavý. Ja že len nerieši ako môj, ale aspoň vyskúša, čo mu prinesiem a keď sa cíti pohodlne, tak to nosí. Príťažlivosť musí byť no

nikyball
20. apr 2021

To je hrozne, keď si nenechá ani poradiť. Na tomto šetriť nemôže. Oblečenie nie je drahé a reprezentuje aj teba. Aj z toho čo píšeš je poznať, že sa zaňho hanbíš na verejnosti.

31silvia12
20. apr 2021

Ja som mala ten isty "problem"..len s rozdielom, ze mojho uz teraz muza som poznala dlhsie z prace..viac menej nonstop vo firemnom..no a ked sme sa dali dokopy..hned po nastahovani(cca po pol roku vztahu) som lamentovala, ze mi vyclenil maly kusok v skrini😀..mal tam neskutocne mnozstvo triciek, svetrov...hadam od strednej..okolo "trendov" to ani neutekalo..tiez nie som priekopnicka v mode, ze musim mat vsetko..no a takymto stylom som poupratovala..dala veci na kôpku. On si ich este pretriedil..samozrejme si nieco vratil do skrine, ale casom som upratovala znova😀..a uz tam nie su.a ani mu nechybaju..no a zacala som mu nakupovat nove veci..viem, ze je polovnik, ma rad zelene, khaki veci..a tak som sa uberala tymto smerom..nove, moderne..napr.rifle uzsieho strihu(nie obtiahnute),zistil hned po ich obleceni, ze ake su super..(je vysoky a stihli..predstav si na nom tie siroke "plachtaky"🙃..) a ver, ci nie..ani jednu vec neohrdol a velmi rad ich nosi..vytesnal zo satnika vsetky stare veci..nerobila som to naraz, ale postupne, pomaly..a zacala som tak, ze som si bola kupit nieco pre seba a nasla som toto pre neho..samozrejme sa potesil, ze na neho myslim a na druhej strane si tricko pri prvej prilezitosti obliekol, aby mi urobil radost😀..sme my zeny prefikane😀😀..spokojna som ja a aj muz..

micusa2222
23. júl 2022

môj priateľ si dal tiež také otrasné, storočné topánky a som mu tak jemne povedala, že tie topánky sa mu k ničomu vôbec nehodia, lebo tie nohavice a rifle, čo nosí , sú perfektné, len topánky nie.. odvtedy ich neobul..

gabrielladan
17. okt 2025

Ako to dopadlo autorka?

Strana
z3