Ako motivujete chlapov, aby niečo urobili?
Ahojte ,
Ako riesite situacie, kedy chlap ma nejaku pracu, nechce sa mu do nej, tak ako na nich idete?
Narovinu-to velmi s mojim nefunguje , zvykne byt znechuteny, zr mu nieco ,,kazem"
Ako ho presvedcite ,.ze je to vlastne jeho napad napr?
Dik za tipy
Povedz mu, že takeho fantastickeho pracovnika a partnera ešte nikto nemal a kamaratky ti ho možu zavidiet, a potom menuj pol hodinu jeho prednosti...hádam sa dá do pohybu...to je proste v človeku či sa mu chce alebo nechce upratovať, ked je hniliak nič si nepomožeš, náš otec tiež nič v domacnosti nerobil, ale ktokovek ho poprosil, išiel sa rozkrajat od ochoty
Okoooj upratanie sopy 🤭 ja vxdy okomentujem,ze ja by som to spravila,ale naco,ked do tyzdna tam bude znova bordel a ten bordel si tam robi len on. Poviem par stavnatych viet a do par dni sa zmoze a uprace.
@karolinakr a to co za otazka pre @deti95060810 ? To akoze rocniky 58+ uz akoze nesexuju si chcela naznacit? Ci som zle pochopila? 😁
@karolinakr prečo, veď je to pekné, keď majú na seba chuť aj vo vyššom veku. Moja spolužiačka išla k babke, od domu mala kľúč, je pravdou, že mala na dvere spálne zaklopať, ale ani vo sne ju nenapadlo, že ich nájde v najlepšom a to mali po 70. obaja. 😉

@deti95060810 ja som myslela, že ty si taky ročnik 58+ ale asi ne, že? nemusis presne, len či som daleko od pravdy