Ako mu veriť?
ahojte baby...mam opäť problém..s priatelom sme spolu štyri roky...každý rok chodí z roboty na lyžovačku..aj tento rok ide...ale je tu problém...ked bol pred dvoma rokmi tak tam bola aj nejaká majiteľova neter a ked prišiel domov našla som mu v mobile sms ako si s nou písal, že ju lubi...vysvetlenie:chcel si dokázať či ešte dokáže namotať nejakú 16tku...mali sme vtedy dcerku tak som zostala s nim...
aa teraz ide na týžden na tu lyžovačku a ide tam aj ta slečna...neviem čo robiť...vôbec mu neverim...mam také myšlienky, že tam niečo s nou porieši...len mi nepíšte, že sa mam s nim rozísť, lebo to nieje také lahkéé...diky
@emakiki prepac, ale teba by som nechcela mat za manzelku... Aj moj chlap je zodpovedny, ale tak chapem, ze potrebuje raz za cas vypadnut... Tak isto aj ja!!!! A pustam ho bez najmensich problemov a nie preto, ze s tym neviem nic urobit ako ty hovoris... Aj keby isiel na par dni ma neroztrha, a toboz nie ked ide z prace... Ked ma niekto zahnut, zahne.To, ze ho budem obmedzovat mi nepomoze.
@krasneleto suhlasim
no ja neivem ako to vyriesit. Ale vety typu ja by som ho nepustila, preboha ved je to moj mm nie moje decko aby som mu hovorila kam moze a nemoze chodit. Ak bude chciet raz podviest urobi to hocikde z hocikym a nebude cakat rok na lyzovacku. Co sa tyka to ako tu
@karina123 pisesm ze nemas kam dat malu, no takze ok je to v alpach co neni zrovna za rohom, ale naozaj ak by si chcela prekvapit sa da vzdy, ak by to teda bolo blizsie. Ty hovoris ze nelyzujes kam das malu atd. No neviem ake mate spolocne zaluby, ja tiez nelyzujem, ale pre mm som si povedala ze sa naucim asi 5 mesiacov po porode sme isli lyzovat, sice to dopadlo zle ja musim ist na operaciu nohy ale snazila som sa. Co sa tyka ze nemas kam dat malu, no ja tiez nemam kam dat maleho nezijeme na sk, takze babky nepostrazia, a len tak niekomu ho nedam takze chodime vsade z malym sice nemozme ist spolu do welnessu ale da sa to inak poriesit aj z malym dietatom.
@emakiki si ma pobavila svojimi vyjadreniami
@krasneleto no konečne povedané niečo rozumné 🙂
@emakiki asi mas v hlave kopu hormonov, tak ta beriem s rezrevou......ano, mam dospeleho, vyzreteho, zodpovedneho chlapa doma, kt. mu neuvazujem gulu o nohu, vies, preco? lebo nemusim;) nas s malym uprednostnuje stlae, malokedy chodi s kamaratmi a keby sa mu naskytla napr. takato akcia....tak ano, pustim ho....a nie preto, ze nechcem, ale chcem! tazke pochopit? tiez mame obcas posedenie z roboty....a? to mi ma akoze zakazat? kvoli comu? skor mam pocit, ze ty nemas doma to, co chces a zavidis tu ostatnym, kt. maju doma muza zodpovedneho a starajuceho sa o rodinu bez toho, aby mu to nakazali, ci ho doma priviazali;)
@sorciera24 hahahaha to som sa nasmiala.... ja nemozem za to ze mate doma chlapov co radsej travia cas s niekym inym ako s rodinou... moj muz nie je na kratko... citajte pozorne a potom piste trapne detinske komentare... 😀
@emakiki zjavne ty necitas pozorne;) pisem, ze ani moj nechodi, ale ak sa za x rokov vyskytne nejaka akcia, kde by si napr. mohol ist do Alp zalyzovat....tak murozhodne nepoviem: nepustim ta;) ....sama si napsiala, ze je to sebecke...... takze ty by si ho nepustila? 😉
@sorciera24 moj by ani nesiel, bud s rodinou alebo vobec... a urobil by vsetko preto aby sme mohli ist s nim...a nevyhovaral sa na to ze na to nemame....
@emakiki ja neviem sice kolko ste spolu, ale este nemate dieta......mozno budes este prekvapena aky bude zivot o par rokov a hlavne s dietatom....nikdy nevies, co ta caka...... (trosku slobody by mal mat kazdy jedinec zachovanej;))
@sorciera24
@emakiki Dovoľte dámy, že Vám vstupujem do tejto debaty, ale bavíte sa určite o dospelých mužoch, ešte raz by som dala do pozornosti dôvod, prečo bol tento príspevok napísaný. Dotyčný ide na tú istú akciu, na ktorej sa mu podarilo zaľubiť sa a na ktorej zlyhal, pretože partnerka mu dôverovala. A dokonca sa nejedná len o totožnú akciu, ale aj o totožnú dámu a ak máme presné info o dva roky staršiu a už dospelú, takže žiadne pedofilné úchylku teraz aspoň nehrozia.
Ide vlastne o druhú šancu. Alebo budeme optimistky?? Tri krát a dosť? 🙂
@sorciera24 jaj to akoze mu nemozem davat puta a zamykat ho na dva zamky? aj z okna sa moze pozerat? 😀 😀 😀 samozrejme to bol for... a to nevies ani ty ako skoncis... to nevie nikto...tak sa nehraj na najmudrejsiu... ja som napisala, ze po tom co by som mu nasla taku sms by som ho uz nepustila.... a to si mozete mysliet co chcete a postavte sa aj na hlavu...MOJ BY NESIEL...
no čo už, ked tam nemožu ísť spolu... ale ak sa tam niečo odohraje, nikdy sa to nedozvie...
inak ak je to firemna akcia, co tam robi 16 ci 18 rocna slecna?...ta tam moze ist? 😕
@emakiki ja sa nehram na najmudrejsiu (to by uz len vyzeralo...)......ja som sa bavila celkovo, ze nemam problem ho pustit (ku konk. teme......takuto vec som nezazila, takze sa k nej nebudem vyjadrovat.....)....lebo tam uz evidentne nieco davnejsie nefungovalo (nielen dovera, ci nedovera)....skor som reagovala na vseobecvny pohlad pustania......
@sorciera24 ani ja s tym nemam problem...napisala som to?
@emakiki napisala si, ze chodenie muzov po lyzovackach a kade tade bez rodiny je sebecke (takze na to som reagovala)....nie na konk. uvodny prispevok (lebo tam je situacia ina a uz dlho asi v kybli.... 😒 )
pred chvilou si napisla nieco ine...no ale nevadi... vidim ze si nerozumieme...nechajme to uz tak....ale aj tak tebe sa to nezda sebecke? chodenie muzov po lyzovackach a kade tade bez rodiny....
@emakiki ? myslim, ze kazdy mame aj tu potrebu niekam vypadnut....niekto ide do posilky, niekto palvat, niekto lyzovat.....ja napr. nelyzujem, tak kludne ho pustim lyzovat........ja by som chcela ist v lete na nejaky plavecko -aerobicovy kurz (napr.)....tak co ako nemozem ist? lebo sa mam cela obetovat rodine a manzel ma preto nepusti? to uz kde sme ( nebavime sa o pravidelnom chodeni akde tade bez rodiny...ale obcas?).....podla mna by si mal kazdy cas najst aj na seba (aspon obcas...porpir dietati ti toho casu aj tak moc neostane)...ak sa naplno venuje cely rok ci roky rodine, nevidim dovod ho trosku nepotesit napr. v tomto....... ja az ako mame dieta si uvedomujem ako niekedy moc tuzim mat obcas cas len pre seba a ak sa naskytne prilezitos, tak ten cas pre seba vyuzijem🙂 (sebecke? mozno ano, ale obcasny oddych a cas pre seba si kazdy zasluzi...)
@karina123 môj názor: ak s ním chceš naďalej žiť a budovať vzťah, musíš zmeniť postoj a začať mu veriť. Chápem, že to nie je ľahké, hlavne po predchádzajúcej skúsenosti, ale inak to proste nejde. Buď mu veriť nebudeš a vzťah nemá význam, alebo to všetko hodíš za hlavu, a uveríš, že ťa má rád natoľko, že k žiadnej nevere nedôjde.
Určite by som sa mu na lyžovačku nenasáčkovala ani by som ho tam neprenasledovala ani by som neriešila či ho pustiť alebo nie. Skús mu veriť! Raz urobil chybu, daj mu šancu ti dokázať, že je schopný to už neurobiť. Hlavne mu to vopred nevyčítaj, je to uplne zbytočné. Držím palce aby si bola silná.
kazda si drzte chlapa doma, na retazi a este klamte samu seba, ze on je tak spokojny... urcite to hovori aj kolegom v praci a kamaratom :D ach jaj...
@emakiki prepac ale ty si mylis zakladne pojmy.. toto nie je rodinna akcia na ktoru ju nechce zobrat.. ale firemna... neviem kde pracuje tvoj manzel ale keby bol sucastou firmy, kde by sa lyzovacky zucastnit musel, tak ty by si mu to sotva zakazala aby bol doma s rodinou... ?????

@karina123 podla mna to normalne predychyj ze nejdes. je to firemna akcia, nemas tam ty a vase dieta co robit.. a majitelova neter moze byt asi aj na vasich poradach ked si to on bude zelat...
neviem kde vsetky co pisali videli aby zena a dieta isli na firemnu lyzovacku a pokial je to lyzovacka spojena s team buildingom tak duplom, navyse sa jej podla toho co pises zucastnit musi!
ked som to spravne pochopila to nie je lyzovacka s kamosmi na ktoru ta nechce vziat. nikam sa netrep, budes vyzerat dost hlupo... jedina tam pojdes snorit muza... ked ta bude chciet podviest, myslis ze by cakal na tu soplanu dva roky? davno by s nou spaval a toto by bola len dalsia dovolenka...
osobne si myslim ze ti nic nehrozi a ak ano, svojou pritomnostou by si to ovplyvnila len na tejto dovolenke... moznosti na podvedenie su predsa kazdy den