icon

Ako mu veriť?

karina123
25. mar 2013

ahojte baby...mam opäť problém..s priatelom sme spolu štyri roky...každý rok chodí z roboty na lyžovačku..aj tento rok ide...ale je tu problém...ked bol pred dvoma rokmi tak tam bola aj nejaká majiteľova neter a ked prišiel domov našla som mu v mobile sms ako si s nou písal, že ju lubi...vysvetlenie:chcel si dokázať či ešte dokáže namotať nejakú 16tku...mali sme vtedy dcerku tak som zostala s nim...
aa teraz ide na týžden na tu lyžovačku a ide tam aj ta slečna...neviem čo robiť...vôbec mu neverim...mam také myšlienky, že tam niečo s nou porieši...len mi nepíšte, že sa mam s nim rozísť, lebo to nieje také lahkéé...diky

Strana
z5
krasneleto
28. mar 2013

@emakiki nevies diskutovat bez urazok? stracas podu pod nohami tak nastupuju invektivy?

arizona
28. mar 2013

@emakiki chorá nie som, narozdiel od niektorých vzťahov bez kúsku slobody 😉

karina123
autor
28. mar 2013

@juliana77 ano bol aj minulý rok na lyžovačke, ale ona tam nebola

juliana77
28. mar 2013

@karina123 Ak by som mala akýkoľkovek problém, ktorý by ma dusil, až zadúšal, toto by bolo to najposlednejšie čo by som urobila, a to urobiť z toho diskusiu, pretože po názoroch, ktoré sú tu môže zostať človek akurát dobre zmagorený.

Svojím správaním spred dvoch rokov tvoj partner síce neprišiel o teba a malú, ale prišiel o tvoju dôveru. Ty sa s tým v podstate stále trápiš a zostala asi visieť otázka, či to bola len niaka úbohá sms, alebo niečo viac a obávaš sa či bude v niečom teraz pokračovať, alebo či náhodou nechce niečo dokončiť.

Váš vzťah, vaše povahy, vaše interné partnerské dohody, písané aj nepísané, to by malo ovplyvniť tvoje rozhodnutie, pretože ako si si mohla prečítať všade to funguje inak, inak reaguje žena po ročnom, inak po päťročnom a inak po desaťročnom vzťahu. To čo sa u vás udialo nie je dôvod na rozchod, ani rozvod, lebo život a vzťah píše iné srandy, ale je to niečo z čoho sa treba poučiť, resp. vyvarovať, dôvod na diskusiu, ale medzi vami dvoma, vyjasniť si čo robí vzťah vzťahom a čo ho robí holubníkom.

To, že šiel rok po tom, ako sklamal tvoju dôveru znovu na lyžovačku, myslím, že to bolo z tvojej strany veľké gesto a kompromis. Myslím, že teraz by mal byť on na rade s kompromisom.

Na margo rôznych názorov, ktoré sú tu.
Príležitosť robí zlodeja. 🙂 🙂 🙂
Potom je už neskoro. 🙂 🙂 🙂
Dôveruj, ale preveruj. 🙂 🙂 🙂
Ži a nechaj žiť. 🙂 🙂 🙂
A keď dobrovoľne žijem s niekym v jednej domácnosti, zdieľame spolu starosti aj radosti a dokonca aj spoločnú toaletu, tak ma aj zaujíma, kde sa chodí a s kým sa chodí môj spolubývajúci venčiť. Je v mojom vlastnom záujme si chrániť zdravie moje a mojích detí.

emakiki
28. mar 2013

@krasneleto tebe musi uz dobre strasit vo vezi.... ja som ani raz nenapisala ze ma muz poslucha na slovo ale ze sa vzdy dohodneme a najdeme kompromis....co ti vadi? ze nemas doma chlapa akeho by si chcela mat? vidim ze to je cely problem... inak by si nepisala kraviny, co som ja vobec nenapisala...a vobec daj mi uz pokoj a chod sa hrat na najmudrejsiu a na najlepsiu rodinu pod slnkom....pretvarka ti ale nepomoze...tod vse...skoncila som

emakiki
28. mar 2013

@arizona mala by si ist este raz do skoly aby ta naucili citat...alebo ak nevidis cez dioptrie nekomentuj.... 😀

emakiki
28. mar 2013

@krasneleto presne tak ....cicka...

emakiki
28. mar 2013

@krasneleto lebo ste bezmocne...

krasneleto
28. mar 2013

@emakiki ja som seba a svoju rodinu neprezentovala ako tu najlepsiu, ale asi vidis to co vidiet chces. ja mam doma presne takeho chlapa akeho chcem mat... a aspon som si ista ze kamaratom doma nehovori aka som furia a drzim ho na retazi :D som spokojna... ked je aj ten tvoj, tak je vsetko v poriadku...

krasneleto
28. mar 2013

@emakiki v com som bezmocna? prosim ta bud konkretna

sorciera24
28. mar 2013

@krasneleto
@arizona uz kaslite na nu, ved sa jej neda verit, uz asi 2krat napsiala, ze tu konci a furt je tu 😉 .....(mne stacilo precitat si ako sa vyjadruje v teme o venceni psov a je mi jasne, co je zac.....v tomto pripade...aky pes, taky pan 😀 )......

emakiki
28. mar 2013

skoda reci.... nie ste normalne....

krasneleto
28. mar 2013

@emakiki za to ty ano 😀

emakiki
28. mar 2013

@krasneleto ja neprekrúcam tie vase dristy... mali by ste sa zamysliet nad sebou... niekde v hlave po tom co si nieco precitate sa vam to uplne zmeni na nezmysli...

krasneleto
28. mar 2013

@emakiki prosim ta ja som sa ta ale nieco pytala.. tak zopakujem otazku, ze v com som bezmocna?

emakiki
28. mar 2013

@krasneleto daj si vysetrit zrak....

krasneleto
28. mar 2013

@emakiki och joj dievca zlate... som bezmocna lebo nemam doma retaz... po robote skocim do zeleziarstva :D a budem to rozdavat aj sibacom ze posielam ich manzelkam D

arizona
28. mar 2013

@emakiki moja, ja som do školy chodila aj za teba, na to sa môžeš spoľahnúť 😉 to, že tebe vyhovuje tvoj vzťah, nemusí znamenať, že sa musí páčiť aj nám. útočiť si začala ty...
každý si žije podľa toho, ako sa mu páči - alebo by sa mal o to aspoň pokúsiť... mne sa páči, že aj keď mám manžela, tak mám voľnosť. viem, že sa naňho môžem 100% spoľahnúť, ak idem na víkend preč od svojho dieťaťa. a môžem sa spoľahnúť aj v tom, že keď ide preč on, tak sa vráti. kvôli nám a pre nás. a bokovku nemá 😉 dokonca sa spolu rozprávame aj o tom, aké ženy sa mu páčia a akí chlapi sa páčia mne 😉 asi ho fakt zavriem doma, nieže uvidí nejakú, ktorá by sa mu zapáčila 😀 a vychádzky len do ôsmej 😀
držím ti palce, nech ti tvoj ružovučký sníček, v ktorom žiješ, raz nedal zaucho 😉
s tebou som skončila. urážať dokáže hocijaký primitív...

arizona
28. mar 2013

@sorciera24 šak ju necháme vyjadriť sa, nie? 😀

emakiki
28. mar 2013

@arizona tak to si potom musela niekolkokrat prepadnut....a aj tak ti nepomohlo opakovanie rocnika, ked nevies citat.... cmuk

emakiki
28. mar 2013

@krasneleto dalsia co asi par krat prepadla... cmuk aj tebe 😀

krasneleto
28. mar 2013

@emakiki zlati,fakt sa strapnujes!

irriss
28. mar 2013

Nekterym mamickam by bylo treba roztrhat obcanske prukazy ☹ 🤐

jarka721
28. mar 2013

@argyro prepáč asi sme sa neporozumeli 😒 🙂

argyro
28. mar 2013

@jarka721 v poho 🙂

kika050
28. mar 2013

Tak ti poradim. Tvôj muž ak si robí ego namotavaním kočiek o.k. Môj je taký istý v tom zmysle vie,že som žiarlivá ako pes a hold pichne do osieho hniezna na fb na verejnom statuse si vypisuje z babou o kavičke a jeho priblblým slobodným kamošom ktorého ked stretnem tak ho asi ogrcám,... Doteraz som okolo toho hysterčila,ale vieš čo robí mu to dobre že ja žiarlim ako pes oni sa na mne chychocu no dobre.
Tak keď on tak aj ja. Pozvem si na kavičku trebars suseda ked rýpe tak nech rýpe. Ide tvôj muž na lyžovačku ok. na budúci víkend ideš trebars ty na diskoteku a hotovo. Popravde ja už mam toho tiež dost segra tvrdi,raz ma podvedie lebo hysterčím on sam to hovori že som hystericka a žiarlivá a potom chytí a vypisuje na fb krave sprostéj lenže aj mna na druhý den napadne,že som mala inak reagovať, Mala som tam pripísat nech z tej kavičky od téj štetky nedonesie nejakú pliagu aby som sa nemusela liečit. A potom neviem kdo by sa chychotal! Ked to prečíta každý!! Jednoducho pekne sa usmej zaželaj mu dobru lyžovačku s tým,že ty si na rade na budúci víkend a uvidí sa či dlho si bude podporovat ego! Tak držím palce!

Strana
z5