icon

Ako na malého suseda?

9. sep 2022

Pred rokom sme sa presťahovali. Dom sme prerábali päť rokov tak viem čo to o susedoch. Hneď vedľa býva rovesník od mojej dcéry. No aj keď sú rovnako starý chlapec je na môj vkus rozpistany na 10 rokov,vynucuje si pozornosť a strašne kričí pri hre ako keby chcel aby všetci videli že on sa hrá🤦 pravdaže všetkých režíruje a keď neposlúchajú tak sa zduje .Dnes som bola svedkom ako dcéru volal po telefóne k nim a keď prišla mal tam spolužiakov a odignoroval ju ako keby sa chcel ukázať aký je kapo (hrali futbal) . Dcéra ostala sedieť na vonkajších schodoch a on ju prehliadal a ani nezavolal k nim. Muž ju zavolal aby od tial išla domov. Všimol si to ,lebo bol zrovna na záhrade. Dcéra mi povedala že toto robí v poslednej dobe často. A ona nechápe prečo??? Tak som tam nabehla a dohovorila mu ( prečo ju volá? Aby ju zosmiešňoval ?). U mňa je toto šikana. Ako by ste to riešili vy? Teraz mi manžel povedal že v týždni našej malej nadával do ,,strachoprdiek,,veď toto som ešte ani nepočula🤦🤦🤦. Manžel ho upozornil a aj napriek tomu dnes išiel nanovo.

Strana
z3
petricka22
11. sep 2022

No, netreba to prehanat. Toto mne ako sikana nepride. Mozno sa pred nou chlapec predvadza, lebo sa mu dcera paci. Kazdopadne, ak sa jej nieco nepacilo, hadam ma dost rozumu na to, aby sa zodvihla a isla domov. Ked sa to opakuje, tak na co za nim zniva ide? Ved su dost velki na to, aby si toto riesili sami. Takychto situacii este v zivote zazije. Netreba to tak prezivat…

lauricka
30. dec 2022

uz by tam nesla, tak by som to riesila. Tak hadam ma vasa dcera svoje kamosky a nepotrebuje nejakeho upistaneho suseda k zivotu, ktory sa nevie spravat...

Strana
z3