icon

Ako najlepšie pomotať mužovi hlavu?

8. okt 2021

Ako najlepšie pomotať mužovi hlavu a odkopnúť ho?tak ako to spravil on mne pred rokom..

viestta
Odpoveď bola odstránená
makova333
8. okt 2021

@viestta toto by uz mohla nejaka carodejnica updatovat, predsa len korona... 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
kiwi3
8. okt 2021

ak ti to spravil on pred rokom, tak ani nemas sancu! uz si nezaujimava, ojety model. (inak sa priklanam k tym, co tvrdia, ze pomsta nic neriesi)

comika
8. okt 2021

Myslim si ze nevyhras takuto hru. Len aby to nedopadlo Ako pred rokom a ty budes zase trpiet. Radsej da vykasli na pomstu, zivot mu to uz vrati. Karma je zdarma

jana_eyre_2
8. okt 2021

Najlepšie amortenciou - najsilnejším elixirom lásky 🤪🤪🤪

kitycat
8. okt 2021

Mile Bravicko je tato pomsta Sladka alebo Kysela?

Pamatate niektora? 🤣🤣

lintu
8. okt 2021

Chces, aby si nemyslel, ze si z neho namakko a preto si s nim chces zacat znova. No ok. Tak si to urcite nebude nemysliet.
Co tak kaslat radsej nanho a najst si nove zaujmy?

kulumulu123
8. okt 2021

@viestta 🤣🤣🤣

romanovic
8. okt 2021

Ked ta raz odkopol, uz mu hlavu nepomotas. Vykasli sa na to, uzivaj si zivot bez potreby pomsty.

karolinakr
8. okt 2021

Pamätáš si tú časť žo Sex ve meste, kde Samantha sa chcela pomstiť Dominikovi, do ktorého bola zaľúbená a on ju odkopol? Nahodila sa, zviedla ho do postele a čakala ako ho odkopne, ked on ju predbehol, že bude lepšie, ked sa nebudu stretavať, kvoli žene a majetku a ten Samantin vyraz na posteli - že to ja som ťa mala odkopnúť! wait Dominik ... 🙂
ty kokso, teraz mi to teba pripomenulo, sranda

1katus1
8. okt 2021

Neviem ako mu pomotať hlavu. Ale keď sa chces znížiť na úroveň debila čo sa nevie správať k ženám tak nech sa páči skús to. Potom budeš presne to čo on.

althejka
8. okt 2021

@viestta ja som pocula ,ze ten chlp treba vytrhnut za splnu mesiaca, inak nema v sebe mesacnu energiu a jeho cakre neprejdu transformaciou . Minule, ked som to varila tak mi pachla cela chajda. Odporucam vonku v kotliku.

kinderzwillinge
8. okt 2021

Autorka, treba sa vediet v zivote zachovat ako dama, s noblesou a graciou a to co chces ty spravit je primitivne a hlupe...

autor
9. okt 2021

@viestta 😂😂😂😂vyskusam

autor
9. okt 2021

@comika dobre ženušky presvedčili ste ma, máte pravdu.. kašlem naňho🤷😀

autor
9. okt 2021

@jana_eyre_2 čím?🥴

autor
9. okt 2021

@karolinakr 😂😂😂to by bol dobrý odfajc

autor
9. okt 2021

@viestta Chlp má byť z netopiera či zo zadku toho muža?😂😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
kinderzwillinge
9. okt 2021
autor
9. okt 2021

@viestta Skôr asi chytím netopiera😂

miriam11
9. okt 2021

Všetko zlé mu sám zivot vráti, neboj sa. Nerob niečo hnusne, čo urobil on. Neznižuj sa na jeho úroveň. Skus odpustiť, začať úplne inde. Bude ti lepšie.

ankare
9. okt 2021

Kašli na neho a neznižuj sa na jeho úroveň. Nekaz si karmu kvoli somarovi. Drž sa!

karolinakr
9. okt 2021

A nemohla by si si najst nejakeho namakaneho z posilovne krasavca a producirovat sa s nim ruka v ruke? to by ho mohlo asi viac zamrzieť, ako ked sa date do kopy a potom sa mu prestaneš ozývať. a nevšímať si ho,,,, musíš ísť na to z opačného konca

whatever1
9. okt 2021

Ak sa s tebou rozisiel lebo k tebe necítil to čo ty k nemu, tak urobil spravne. To by ti nevadilo, keby bol s tebou iba z ľútosti len aby ti neranil city? Predstav si, že by to bolo naopak, bola by si s niekým, kto ta miluje ale casom zistíš, že ťa vzťah s ním nenapĺňa a nie je to ten pravý pre teba. Rozides sa s ním a o rok sa ti bude chcieť pomstiť. Za to že si nedokázala cítiť k nemu to isté. Príde ti to fer?

autor
9. okt 2021

@miriam11 🤗

autor
9. okt 2021

@ankare 🤗

autor
9. okt 2021

@karolinakr Len toto že on je z iného mesta...

autor
9. okt 2021

@whatever1 ale ja ho nechcem späť ani náhodou 🙅🚫