icon

Ako nájsť stratenú sebadôveru a radosť zo života?

28. mar 2025

Neviditeľná pre svet. Netýkajú sa ma ani vzťahy. Muži ma nevidia. Už sa necítim sexy ako kedysi a opustila ma aj chuť flirtovat.. Moja hviezda zhasla. Pre nikoho nič neznamenám. Viem o svojich prednostiach a dobrých vlastnostiach ale to dnes už pre nikoho nič neznamená. Veľmi to dnes na mňa doľahlo. Kamarát ma vysmial a je to jediný človek ktorého mám. Pochopenie z nikadial. Len by som potrebovala objatie kde sa vyplacem. Ta opustenost trvá už roky. Zamyslela som sa nad tým čo by mi úprimne urobilo radosť a neviem čo by to v tejto chvíli malo byť. Prevažne som dobre naladená s úsmevom na tvári no už dlho čerpám zo zásob a tie sa míňajú. Čo robiť? Kde nájsť tomu kolotoču začiatok? Túžim aj po plnohodnotnom vzťahu aj po kamarátstvach.. Aj sa cítiť dobre a byť so sebou spokojna. Znovu žiariť.. 😔

klara1205
28. mar 2025

Začni mať rada samu seba so všetkými náladami.Choď do kina, choď na kávu, prevetraj nakupne centra alebo nejake parky, chod do fitka, popozeraj zazitkove vylety, venuj všetku energiu a čas do seba a ked to budeš najmenej čakať pritiahnes si rovnakeho cloveka k sebe...

ahhola
28. mar 2025

Niekde je urcite tvoj chlapsky naprotivok, len ako ho pravda najst? 😅 Mas dobru pracu, nie su tam pouzitelny chlapi?

marcellka32
28. mar 2025

Musíš mať rada samu seba: kúp si niečo pekné na seba, pekne sa obleč, navonaj (voňavku sviežu si kúp v meste), choď od kaviarne, daj si tam koláč s kávou/džúsom bez výčitiek, sadni si do rohu kaviarne, čítaj možno niečo motivačné, sleduj okolie (ja rada sedím vo veľkých kníhkupectvach, je tam celkom kľud no zároveň ľudia), prejdi sa parkom, choď do kina, wellness, kozmetika, kaderníčka, šport...rob to čo ťa baví, nemyslí na nič

bloger
28. mar 2025

Možno pre svet neznamenáš nič. Pre jedného človeka však môžeš byť celým svetom. Vždy sa nájde minimálne jeden človek ktorý ťa má rád. Tak hlavu hore a netráp sa.