Ako nájsť syna, ktorý prerušil kontakt?
Ahojte, prosím vás ako sa dá vypátrať syn, ktorý žije v zahraničí už veľa rokov.. Kontakt s matkou cez fb, odpovede ok, mam sa dobre alebo nič, poslednýkrát volali v lete.. Vedia len adresu do práce kde mu raz posielali nejaké dokumenty... Takto sporadicky píše už niekoľko rokov... Vzťah mali vždy pekný, nič sa nestalo medzi nimi zlé, len jedného dňa odišiel a po rokoch takto utal kontakt.. Budem vďačná za každú radu
Zahraničie môže byť aj Maďarsko alebo Česko. To by sa dalo zvládnuť vypátrať. Len autorka sa už neozýva. A tie co tu píšete ze to majú nechať tak, že ma určite dôvod sa neozvat, tak vy určite deti nemáte, to je vidieť, keď ste tak ľahostajné. Ináč by ste vedeli aké ťažké to je pre jednu matku. No ale vám to je zbytočné vysvetľovať.
@anonym_autor ak matka nemoze cestovat, tal sukromny detektiv, lebo tomu mozu ludia podat informacie (ma rozdiel od sukromnych osob). Alebo niekto z rodiny je dobrodruh, splnomocnenie od matky na ziskavanie informacii ohladom syna a nech sa ide popozerat, kde ten syn je a co robi.... No ja by som takemuto kontaktu, ze raz za uhorsky rok odpise ano/mam sa dobre a potom len ticho tma, neverila. A plus, ked ho ani telefonicky nemoze dosiahnut -asi pozeram prilis vela kriminalok, ale napada ma x-veci, preco to v pohode nie je a nemusi byt.....
@anonym_autor ak matka nemoze cestovat, tal sukromny detektiv, lebo tomu mozu ludia podat informacie (ma rozdiel od sukromnych osob). Alebo niekto z rodiny je dobrodruh, splnomocnenie od matky na ziskavanie informacii ohladom syna a nech sa ide popozerat, kde ten syn je a co robi.... No ja by som takemuto kontaktu, ze raz za uhorsky rok odpise ano/mam sa dobre a potom len ticho tma, neverila. A plus, ked ho ani telefonicky nemoze dosiahnut -asi pozeram prilis vela kriminalok, ale napada ma x-veci, preco to v pohode nie je a nemusi byt.....
@vevesh presne tak, ked odpoveda dvomi slovami
@klotildabazarik lenze o tvojho syna nejde ;)
@anonym_addd03 nie ale viem ake to je ked sa neozve vlastnej matke
A odpoveda urcite on? mne tiez napadaju rozne cierne scenare, raz som citala o jednom chorvatskom inzinierovi, ktory pracoval niekde vo vychodnej azii zadarmo, zhabali mu pas aj telefon, nejakou nahodou sa po 13 rokoch dostal na slobodu.

@puremum nas nema ani fb(pre istou)
@klotildabazarik lenze o tvojho syna nejde ;)