Ako nájsť životnú pohodu?
Mam pocit, ze vsetci naokolo su v pohode len mne vecne nieco nesedi a nad niecim spekulujem, vsetci spokojni s tym ako su, kde su, zadani, nezadani, praca, len ja mam ustavicne pocit, ze cosi riesim cosi mi chyba....soom z toho uz nestastna a neviem ako s tym bojovat :(
@marca12 ja to beriem ako obdobie predsa nic netrva vecne len kazdy na mna tak posobi ze ide do prace, cvicit, venovat sa tomu co ho bavi, film kamosi a proste zivot malina len ja vecne v sebe cosi riesim cosi ma stve...
Tiež si typ, ktorý si myslí, že u susedov je tráva zelensia🙂možno by si sa čudovala koľki večer plaču do vankúša.Skus porozmýšľať z čoho si nešťastná ...
vypnúť koňa, vypnúť FB, vypnúť instagram... ži.... budeš prekvapená aký je život super 🙂
@luccija to je najhorsie ze ja mam pocit ze len mne je na figu a vsade je vsetko dokonale alebo to aspon tak zvladaju len ja neviem co so sebou robit....
Niekedy do života musí prísť niečo zlé, aby si si uvedomila, že je šťastím už len ráno vstať a že tu životnú pohodu máš, len si ju neuvedomuješ. Pohodu robia maličkosti života. Začni napr tým, že urobíš niečo pre seba, svoju rodinu, priateľov. Nesústreďuj energiu na druhých viac ako treba a nerozoberaj ako kto žije pretože druhí veci sa vidia ružovo ale realita môže byť niekde úplne inde.
Autorka,
nikto to nema dokonale a kazdy si niecim prechadza, ale to co je dolezite v zivote, je postoj veci, ktory davame a ako sa s problemami vysporiadavame.
Zivot nikdy nebude bezproblemovy, ruzovy a jednoduchy, sem tam su take chvile - dni, mozno aj tyzdne, ze nas nic dakosi netrapi, ale vacsinou ano.
Odporucam ti ist cestou, ako prijat aj problemy, a ako vediet im celit a nedovolit, aby ti obsadili cele tvoje myslenie, tvoj zivot. Problemy su na riesenie, nie na zbytocne trapenie sa 😉
Potom je nacase zmenit postoj k zivotu. Kazdy ma problemy,dolezite je ako sa k nim postavime. Obcas sa mi stavalo,ze sa utapam v sebe a nechcem sa pohnut dalej. Ale naucila som sa pracovat na sebe a nepoddavat sa. Ine je,ak riesis zdravotny problem a ine bezne problemy. Ale kazdopadne nie je na skodu vediet sa na problem pozriet z pozitivnej stranky. Lahke je utapat sa v ziali,tazsie uz je bojovat
@zmrzlinka2021
@marca12 vzdy mi napadne ze situacie nie su ani dobre ani zle, oni jednoducho su a to, ake su im pridavame my, nasim nazorom a postojom, len ja mam v povahe ze nemam rada zmeny preto ked sa udeju to tazie prezivam...
Ale na jednej strane je dobre, ze aspon vies v com je problem, ze nemas rada zmeny a tazsie ich prezivas. Tak mozno by nebolo na skodu povedat si, ze ak nejaka zmena pride, ci uz dobra alebo zla asi je potrebna 🙂
Buď vďačná za to, čo už v živote máš, teš sa z maličkostí a nezamestnávaj svoju myseľ negatívnymi myšlienkami na to, čo by si ešte chcela a nemáš, pretože takto spokojná nikdy nebudeš.
sú ľudia, ktorí svoje pocity dávajú viacej najavo a takí, čo sa na vonok tvária, že je všetko v najlepšom poriadku a iní si myslia, že sú OK, lenže každý máme nejaké tie svoje starosti, radosti ;_ň

Kazdy v sebe riesime otazky,len to nebudeme predsa vesat hocikomu na nos. Urcite nie si jedina,len svojmu vnutru nettrba podriadovat cely zivot. Neutapat sa v myslienkach,ale uzivat si pritomnost.