icon

Ako nájsť zmysel života a prekonať apatiu?

25. nov 2024

Nebaví ma život, viem ze sa ruham ale cítim to tak a neviem to zmeniť. Som škaredá, nemám záľuby, nič mi nejde, všetko pokazim, v práci som vždy ten nesiko, na ktorého sa radšej nikto neobráti lebo vie že by to bolo neuspesne. Ľuďom som nesympaticka hoci sa snažím všetko skrývať, usmievam sa ale prídem domov a ležím v posteli celé dni. Nič ma nebaví, absolútne nič, cítim sa ako bez duše, môj život je len práca a doma, práca a doma. Mala som veľmi zlé vzťahy v rodine, matka a alkohol plus manipulatorske spravanie, najhorší človek akeho som v živote stretla a dodnes sa z toho neviem spamätať. Mám 27 rokov a nechcem proste nič lebo neviem čo mam v živote chcieť, nič nenavidim, nechcem partnera ani deti, táto predstava ma desí, desí ma byť matkou, matka je pre mňa niečo veľmi zlé! Neviem čo očakávať od tohto. Kebyze som aspoň v niečom šikovná niečo pre čo by som mohla žiť a tešiť sa doma ale nič nie je. Prakticky už nikam nechodím, reálne by som si prijala mať tak 80 rokov a čakať už len na smrť

Strana
z2
misslilac13
3. dec 2024

@zuzanita1609 nie neskúšala, nemusim byt všade, nedala by som na to ani 1 cent.

misslilac13
Autor odpoveď zmazal
loliki
12. dec 2024

@misslilac13

https://www.youtube.com/watch?v=jbYDlHGe_ek

alebo
Mám veľa energie.
Som silný a zvládnem to.
Každý deň sa približujem k svojim cieľom.
Mám dostatok kvalít na to, aby som uspel.
Všetky moje problémy majú riešenie.
Jediným človekom, ktorý ma dokáže zastaviť, som ja sám.
Dnes si vytvorím úžasný a úspešný deň.
Som dôležitý a cenný človek.
Beriem zodpovednosť za všetky svoje úspechy aj zlyhania.
Som vďačný za veci, ktoré mám.
Prekonám rozptýlenia a sústredím sa na svoje ciele.
Každý deň je plný nových nápadov a nových možností.
Žijem v harmónii a rovnováhe.
Som plne odhodlaný dosiahnuť v živote úspech.

romvas
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2