icon

Ako neuraziť 70-ročného?

azurova99
17. feb 2023

Ahojte, chcem sa spytat, mame 70 rocneho uja, a dnes zacal dvihat moju 11mesacnu dceru, ledva sa prito udrzalna nohach a ked ju pokladal na zem skoro stratil rovnovahu a bol by na nu spadol, ako mu povedať aby ju nedvihal kedže sam sa ledva drzi na nohach, aby sa pritom neurazil podotykam deti nikdy nemal takze o ziadne sa ani nestaral ani vychova nic, takze s nimi nevie ani pracovat ani nema reflexy ani cit k nim

Strana
z2
kacena4
17. feb 2023

normalne, ujo musi vam byt tazka nedvihajte ju aby ste si neublizili...

nelca84
17. feb 2023

@azurova99 skus mu ponuknut, nech si sadne a das mu ju na kolena

azurova99
autor
17. feb 2023

@nelca84 tak to ne doteraz si ju nevsimal nechcel juani chytit ani nic

gabriela2952
17. feb 2023

@azurova99 tak k nemu radšej nechoďte keď je teraz ešte aj chorý

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
nelca84
17. feb 2023

@azurova99 Tak to si mala napisat hned. Preco chodite na navstevu k niekomu s infekcnym ochorenim?

azurova99
autor
17. feb 2023

@jabadabadu lebo s nim byvame

azurova99
autor
17. feb 2023

@nelca84 aj herpes je infekcne ochorenie

nelca84
17. feb 2023

@azurova99 tak chces poradit a s kazdym prispevkom uplne nova informacia

azurova99
autor
17. feb 2023

@nelca84 tak nechcem ho urazit, nemame velmi dobry vztah medzi sebou, povedzme ze nazor zeny ho nezaujima, nema na nas pekne slovo a vzdy ked mu daco poviem tak ja som ta zla, sa urazi ako maly chlapec

mirco50
Odpoveď bola odstránená
crazy_cat_lady
17. feb 2023

asi by som viacej riesila, ze je infekcny, ako to, ze tvoju dceru dviha na ruky... otazka je ze preco s nim byvate?

whatever1
17. feb 2023

@azurova99 Nabuduce: “Prosim ta, radsej ju nedvihaj, naposledy si na nu skoro spadol. Ked tak si sadni, dam ti ju na kolena. “A ci sa urazi, to je jeho problem, su to jeho pocity. Tvoj problem je v prvom rade bezpecnost a zdravie tvojho dietata. Skus si to zobrat opacne, trapi sa on tvojimi pocitmi?

karolinakr
17. feb 2023

Dychate na ňu bacily, vypadáva vam z ruk, ujo, mal by ste sa skonsolidovať !

marsmykkok
17. feb 2023

Tak chcel jej prejaviť lásku. Ja osobne by som dávala pozor a nenechávala by som ju samú s ním a myslím, že si uvedomil, že je to nad jeho sily po dnešnej skúseností a viac to skúšať nebude. A skús skôr tak, nech si spolu sadnú k sebe na sedačku a tak, pod tvojim dozorom.

svetlonos
17. feb 2023

@azurova99
nech sa 300x radsej urazi ako by mal mojmu dietatu ublizit. Niekto mu uz to jeho ego zase pohladka. Mne osobne je jedno, ci nema súdnost 15- 70-85 rocny. Pokial ide o bezpecnost, poviem na rovinu a zasiahnem. Bez ohladu na zranene egá.
Povedz, nech si sadne a drzi ju na gauci. A sorry ale vzhladomna jeho vek asi nebude aktivnym ucastnikom zivota tvojich deti, tak by som rozhodne chranila ich.

anicka182
17. feb 2023

Ja neviem ženy citam to uz piaty krat ale nikde nevidim zeby autorka pisala ze ujo je chory, infekcny

sidicek
17. feb 2023

Tvoj názor ho nezaujíma, nespráva sa k vám dobre a ty si necháš ohroziť dieťa ,len aby sa neurazil?

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
tiumen
18. feb 2023

@dodo1981 tak slečna to tu radšej vzdala 🤣 už ju netreba označovať

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
kataina
18. feb 2023

kde píše o tom, že je ujo chory? ja to nevidím v atorkinych prispevkoch

tiumen
18. feb 2023

@kataina možno to mala v profile

kataina
18. feb 2023

@tiumen dik

dominkaveronika
18. feb 2023

@anicka182 aj to čítam dookola a tiež nevidim

jana_eyre_2
18. feb 2023

@anicka182 už som sa bála že neviem čítať lebo príspevok a reakcie som si čítala 4x a nikde to nevidím 😅

karolinakr
18. feb 2023

@tiumen to su take vykriky do tmy, niekto sa na niečo spyta a z 10 odpovedi dostane 9 ano a 1 ne, tak sa urazí a hned zbrklo ujde z fora. Pritom nejde o nič

nini1978
18. feb 2023

@karolinakr prepáč,ale tak ani psovi,normálne som si predstavila ako mu to tak niekto hovorí a bola to biedna predstava...

zuzanka2302
18. feb 2023

@karolinakr mate este znamych? lebo ja by som sa s vami urcite nestretavala ked takto bezne komunikujete

Strana
z2