icon

Ako obnoviť dôveru a manželstvo po nevere?

bob_1
1. jan 2024

Manželka si píše s chlapom. Aj keď som ju požiadal aby si s ním nepísala, povedala že je len kamarat a bude si písať. Po viacerých výmenách názorov a hádkach povedala že si s ním prestáva písať. Vravela že on nemá s tým nič spoločne že som sa jej nevenoval 3 roky a že jej pohár pretiekl. Momentálne skrýva telefón vypína si zvuky a aj internet. Neviem čo si mám o tom myslieť. Ona vraví že nemá predlmnou tajnosti. Ako mám obnoviť manželstvo keď ju stále milujem. Mame dve deti a žijem len pre nich troch. Dosť sa koli tomu trápim. Neviem sa vrátiť do normálu.

Strana
z2
birika
3. jan 2024

@gabriela2952 podvadzat? zo slov urazeneho pana je jasne, ze podvadza...a ako vies, ze tie 3 roky nepodvadzal on?

bob_1
autor
3. jan 2024

@birika Ja som nepodvadzal lebo milujem svoju ženu. Mám dve krásne deti a aj ženu ktoru by som nedal za nič na svete. Vraví mi že ma nepodvadza.

gabriela2952
3. jan 2024

@birika reagujem len na to, čo napísal. Proste mi to príde neferove, aj keď na ňu 3 roky kaslal.

birika
4. jan 2024

@gabriela2952 ja by som musela pocut aj vyjadrenie manzelky

birika
4. jan 2024

@bob_1 ak ti vtedy verila ona, musis verit aj ty teraz

gabriela2952
4. jan 2024

@birika tak jen zavolaj

bob_1
autor
4. jan 2024

@gabriela2952 komu mám zavolat

simca06022011
4. jan 2024

vies, tri roky si sa jej nevenoval... tym by som zacala. Clovek moze mat znamych, priatelov.. tym ze sa vydam, alebo mam partnera moj zivot nekonci. A ak sa mi niekto nevenuje, najdem si niekoho kto sa mi venovat bude. Nemusi ist vobec o nic viac.

birika
4. jan 2024

@gabriela2952 ja? mne je uplne jedno kto ako zije, len nikdy si nerobim nazor ak pocujem len jednu stranu...a 3 roky nevenovania sa vlastnej manzelke nie je normalne

bob_1
autor
4. jan 2024

@birika neviem ako to myslela 3 roky ale snažil som sa jej venovať ako som vedel ale asi nedostacujuco.

gabriela2952
4. jan 2024

@bob_1 birika písala ze by musela počuť aj vyjadrenie manželky.

@birika tak to mala ukončiť ona keď sa jej nevenoval a nie mu záhybat. Len to by sme tu potom nemohli nič riešiť lebo x tém je iba od jednej osoby kde sa ta druha nevie vyjadriť.

birika
4. jan 2024

@gabriela2952 uz sa nevyjadrujem - nema to zmysel, ani vyznam. Tvrdenie ze zahyba? smiesne..pekny den

duratlicka
12. máj 2024

@bob_1 Prečítaj si knihu 5jazykov lásky. Zachránila mi manželstvo, keď mi zašibalo rovnako ako Tvojej žene.

Strana
z2