Ako obnoviť dôveru a manželstvo po nevere?
Manželka si píše s chlapom. Aj keď som ju požiadal aby si s ním nepísala, povedala že je len kamarat a bude si písať. Po viacerých výmenách názorov a hádkach povedala že si s ním prestáva písať. Vravela že on nemá s tým nič spoločne že som sa jej nevenoval 3 roky a že jej pohár pretiekl. Momentálne skrýva telefón vypína si zvuky a aj internet. Neviem čo si mám o tom myslieť. Ona vraví že nemá predlmnou tajnosti. Ako mám obnoviť manželstvo keď ju stále milujem. Mame dve deti a žijem len pre nich troch. Dosť sa koli tomu trápim. Neviem sa vrátiť do normálu.
@birika reagujem len na to, čo napísal. Proste mi to príde neferove, aj keď na ňu 3 roky kaslal.
@gabriela2952 ja by som musela pocut aj vyjadrenie manzelky
@birika tak jen zavolaj
@gabriela2952 komu mám zavolat
vies, tri roky si sa jej nevenoval... tym by som zacala. Clovek moze mat znamych, priatelov.. tym ze sa vydam, alebo mam partnera moj zivot nekonci. A ak sa mi niekto nevenuje, najdem si niekoho kto sa mi venovat bude. Nemusi ist vobec o nic viac.
@gabriela2952 ja? mne je uplne jedno kto ako zije, len nikdy si nerobim nazor ak pocujem len jednu stranu...a 3 roky nevenovania sa vlastnej manzelke nie je normalne
@gabriela2952 uz sa nevyjadrujem - nema to zmysel, ani vyznam. Tvrdenie ze zahyba? smiesne..pekny den
@bob_1 Prečítaj si knihu 5jazykov lásky. Zachránila mi manželstvo, keď mi zašibalo rovnako ako Tvojej žene.

@gabriela2952 podvadzat? zo slov urazeneho pana je jasne, ze podvadza...a ako vies, ze tie 3 roky nepodvadzal on?