icon

Ako odhalím podvodníka zneužívajúceho moju mamu?

kristina23433
21. mar 2025

Dobry den . Mam pocit ze mama si píše s podvodníkom a bojim sa ze mu da vsetky úspory . Chcem jej to dokazat ale neviem ako to zistiť skusala som sat fotku do google nic

Ako odhalím podvodníka zneužívajúceho moju mamu?Ako odhalím podvodníka zneužívajúceho moju mamu?
Strana
z2
ajka10000
21. mar 2025

No tak na pokeci je vela neferovych ludi mala by si mama dat pozor.

klementinka58
21. mar 2025

Jasny americky vojak, lekar....😃😃😃😃 vdovec

kristina23433
autor
21. mar 2025

@klementinka58 neviete niekto meno? Mozno to by ju presvedčilo

liz_lemon
21. mar 2025

tie fotky mozu byt kludne vytvorene AI

anna777115
21. mar 2025

Akurát včera začala na JOJ relácia, ktorá sa zaoberá takýmito prípadmi, tak nech si to maminka pozrie, lebo skončí na ulici zadlžená do smrťi.

tenerifka
21. mar 2025

Boze, vsetko sivovlasi plesnivci ako cez kopirak

hiro
21. mar 2025

https://pimeyes.com/en
PimEyes - Face Search Engine
Paci, tu mas vysledky:
https://pimeyes.com/en/results/BGG_250321dkg0jy...
Vyzera ze je to nejaky Sergio ale odkazy su platene...

zuzana76
21. mar 2025

@kristina23433 ta fotka moze byt upravena, vytvorena AI, raz som niekde citala, ze jednej zene sa ozval Brad Pitt a este jej aj videa poslal z nemocnice, kde rozpraval, ako ju lubi, pozdravoval ju a co ja viem co, tiez vytvorene AI a vraj surne potrebuje vyplatit fakturu za nemonćnicu, ale teraz nevie ist do banky a hned potom ako sa uzdravi pride za nou. Boze, tie zeny naletia na fakt vsetko ako keby nemali mozog. Urcite by si Brad Pitt vybral nejaku "chudobnu" slovenku, aby zaplatila jeho ucet a urcite je do nej zalubeny. Tu pomoze jedine mame asi zrusit internet, alebo ju fakt kontrolovat, komu pise, mat pristup k jej uctom aj v banke. Ta zena z vcerajsieho dokumentu klamala a aj andalej tomu blbovi posielala peniaze. Potom v noci isiel este aj film na tuto temu.

zuzana76
21. mar 2025

film sa volal - Podviedol ma milionar, mame pusti nech si pozrie

liz_lemon
21. mar 2025

daj jej precitat pribehy inych zien https://www.google.com/search?q=zena+naletela+p...

kristina23433
autor
21. mar 2025

@hiro fuha ,takto ked nezaplatím nevidím nic

kristina23433
autor
21. mar 2025

@tenerifka strašne

7miriam77
21. mar 2025

Snažila by som sa mame vysvetliť a varovať ju, že určite od nej bude nejakým spôsobom pýtať peniaze a to je už dôkaz toho, že ju klame a chce ju len obrať o úspory,pretože slušný, čestný človek si predsa nebude pýtať peniaze od ženy,ktorú ani osobne nepozná. Šla by som touto cestou....plus by som jej dala prečítať dáke články podvedených žien,tie príbehy sú ako cez kopirák....možno sa mama spamätá

kristina23433
autor
21. mar 2025

@liz_lemon to je ako?

hiro
21. mar 2025
kristina23433
autor
21. mar 2025

@hiro ďakujem krásne ,ked to zblizim mam to rozmazazane

tenerifka
21. mar 2025

@kristina23433 kebyze si aspoñ daju namahu a vytvoria nejakeho fesneho ciernovlaseho 30-tnika.....ale kto by sa ulakomil na hentu starinu, ved to uz ani moc neudrzi....

kristina23433
autor
21. mar 2025

@7miriam77 nejde to

anna777115
21. mar 2025

@tenerifka Však, to sú kandidáti pre rovnako starú skupinu žien. Rozvedených, vdov a sklamaných. To, je cieľová skupina takýchto mafiánskych skupín. Za pár teplých slov, sú schopné darovať aj obličku. Smutné.

hiro
21. mar 2025

https://www.sergiogarciastudios.com/portfolio/p...
Aha, tak ten Sergio je fotograf, tu by mala byt niekde ta fotka ale neviem sa k tomu dopracovat.

tenerifka
21. mar 2025

@anna777115 ano viem, ale aj tak..... Ja mam 51 rokov, ak by som za 10 rokov zostala vdova ci rozvedena, urcite si nezavesim ani v realite (nieto este virtualne) na krk hento.... Maximalne by som si nasla mladsieho frajera (ozajstneho) na obcasne pobavenie...

zuzana76
21. mar 2025

@kristina23433 AI - umelou inteligenciou - nerealni ludia

mandzula
21. mar 2025

@tenerifka je pochopiteľné, že sa nechytí každá, ale stále sú tu, bohužiaľ, ženy, ktoré v túžbe po láske a pocite, že sú pre niekoho dôležité, naletia. My nie sme cieľovka, farmy alebo jednotlivci ich oslovia stovky, tisíce a keď sa nájde len jedna ochotná raz za rok, sú spokojní. V Reflexe bola nedávno pani, ktorú dcéra musela čiastočne pozbaviť spôsobilosti na právne úkony, aby neprehajdákala celý majetok. A keď hovorila tá oklamaná pani, bola ako pod vplyvom sekty, ešte svojho vyvoleného upozorňovala na svoju "zlú" dcéru.

indiankaindi
21. mar 2025

@kristina23433 vysvetli mamine, že pokiaľ si od nej nepýta peniaze alebo údaje o karte, tak nech sa mamina baví a užíva si to (každý potrebuje občas zdvihnúť sebavedomie a ak je to neškodné, tak prečo nie). Ale varuj ju, že akonáhle bude chcieť čo len na poštovnú známku, nech ho blokuje.

mandzula
21. mar 2025

Autorka, nájdi v archíve Markízy časť Reflexu, kde sa hovorilo presne o takej, čo naletela.

kitycat
21. mar 2025

@kristina23433 treba mame povedat, nech sa uprimne zamysli, co moze pobuknut fesakovi 1000km daleko.
Nech ho pozve

la_dolce_vita
21. mar 2025

Hmm, typicky slovensky osamely gentleman na Pokeci 🙂)

april171
21. mar 2025

@la_dolce_vita presne, to na niektorých tvárach jednoducho vidieť, že nie je slovanského pôvodu

bielasovicka
21. mar 2025

@tenerifka ved ten je pre jej mamu, nie pre autorku 😄

Strana
z2