Ako odísť od partnera a získať financie?
Dobrý den,
Neodsudte ma hneď. Šetrím na odchod od partnera. Mame syna odkladam čo sa da. Mám kartu od jeho uctu na nákupy ktoré ale kontroluje. Hotovosť vyberať nesmiem. Je možnosť nakupit niekde a tovar následne vrátiť za hotovosť ? Viem že to nemôže byt vysoka suma. Ale aspoň nieco. Aby videl nakup možno drogerie potravín oblečenie pre syna ktoré by som následne vrátila ?
Ste manželia?
Ak nie dopustis sa TC a môže ta potahat po súdoch.
Ak ste vyber všetko zbal veci a zmizni.
Ak si fakt v blbej situácii, odíď vtedy, keď bude na účte dosť peňazí a z toho zaplať nájom...ja viem, nie je to fér voči chlapovi, ale ak by som mala byť s tyranon, alebo alkoholikom, spravím aj toto...lebo šetriť budeš takýmto spôsobom veľmi dlho
@karolinakr to je chyba aj žien, že na toto pristúpia v začiatkoch. Jasné, že je to hnus.
@misanthropicdann nebudú manželia. Píše odchod od priatela
Prepáč ale ty máš chlapa alebo idiota žiadať vsetko napoli ako male dieta ved ste rodina predsa
Platila som kartou a tiež som bola vrátiť tovar a v pohode mi dali peniaze pred mesiacom
@maranco a to ako môže banka zistiť že používam mužovu kartu. To nám vysvetli
Však ale ak aj vracajú na kartu, to nemusí byť na tú istú, pokiaľ viem... daj svoju, ak máš...
@netoppierka jedna možnosť ak si zapneš zabezpečenie karty na základe polohy mobilu a druhá ak použiješ kartu uloženú v mobile na platbu a na inom mieste platíš plastovou tak je jasné že majiteľ karty nemôže byť naraz v dvoch mestách a niekto zneužil jeho kartu
@netoppierka muž má dať vydať novú kartu s tvojím menom k svojmu účtu, vtedy je to čistý spôsob a neporuší podmienky banky
@maranco za svoj zivot som mala a mam ucet vk viacerych bankach- vybavovany este osobne , a nikdy mi nebolo povedane ze kartou mozem platit iba ja- odkial mas take info prosim.
Neviem si predstaviť celkom ako sa toto da robiť, tak aby si to nevšimol a aj si si ušmejdila niečo čo ti vie pomôcť. Súdy pri určovaní výživného zohľadňujú, keď je žena na rd a nemusíte byť manželia. Skús kontaktovať centrum slniečko, na vlastné oči som videla, čo sa začalo diať, keď s nimi začala kamarátka a to nemala za muža živnostníka na turnuse, ale vysokú sarzu zo štátnej správy a boli mu nanič vsetky konexie. Nasli jej a detom bývanie okamžite, dostala pravne zastupovanie a hlavne obrovsku psychicku podporu a silu do boja.
@zuzinka888 prečítaj si podmienky od banky ku karte, nesmieš prezrádzať PIN nikomu, ani poskytovať svoj účet tretej strane
keď budeš v banke spýtaj sa či môžeš požičiavať svoju kartu niekomu
@zuzinka888 napríklad najväčšia banka SLSP
@matkahelka už dlho nevracajú hotovosť, vrátia len tak ako si platila
@luliu kde?
@matkahelka tesco
@luliu mne vratili v sobotu aj vcera.a okrem mna tu bolo par komentov s rovnakou skusenostou ako moja

v Lidli vracaju tiez hotovost