icon

Ako odísť od partnera a získať financie?

16. dec 2024

Dobrý den,
Neodsudte ma hneď. Šetrím na odchod od partnera. Mame syna odkladam čo sa da. Mám kartu od jeho uctu na nákupy ktoré ale kontroluje. Hotovosť vyberať nesmiem. Je možnosť nakupit niekde a tovar následne vrátiť za hotovosť ? Viem že to nemôže byt vysoka suma. Ale aspoň nieco. Aby videl nakup možno drogerie potravín oblečenie pre syna ktoré by som následne vrátila ?

Strana
z2
falbala132
17. dec 2024

v Lidli vracaju tiez hotovost

misanthropicdann
17. dec 2024

Ste manželia?
Ak nie dopustis sa TC a môže ta potahat po súdoch.
Ak ste vyber všetko zbal veci a zmizni.

ina2405
18. dec 2024

Ak si fakt v blbej situácii, odíď vtedy, keď bude na účte dosť peňazí a z toho zaplať nájom...ja viem, nie je to fér voči chlapovi, ale ak by som mala byť s tyranon, alebo alkoholikom, spravím aj toto...lebo šetriť budeš takýmto spôsobom veľmi dlho

ina2405
18. dec 2024

@karolinakr to je chyba aj žien, že na toto pristúpia v začiatkoch. Jasné, že je to hnus.

nelka93
18. dec 2024

@misanthropicdann nebudú manželia. Píše odchod od priatela

reggiericky
18. dec 2024

Prepáč ale ty máš chlapa alebo idiota žiadať vsetko napoli ako male dieta ved ste rodina predsa

netoppierka
18. dec 2024

Platila som kartou a tiež som bola vrátiť tovar a v pohode mi dali peniaze pred mesiacom

netoppierka
18. dec 2024

@maranco a to ako môže banka zistiť že používam mužovu kartu. To nám vysvetli

lienka.7
18. dec 2024

@autorka tesco, lidl, kaufland... všade ti vrátia hotovosť.

aliziana
18. dec 2024

Však ale ak aj vracajú na kartu, to nemusí byť na tú istú, pokiaľ viem... daj svoju, ak máš...

maranco
18. dec 2024

@netoppierka jedna možnosť ak si zapneš zabezpečenie karty na základe polohy mobilu a druhá ak použiješ kartu uloženú v mobile na platbu a na inom mieste platíš plastovou tak je jasné že majiteľ karty nemôže byť naraz v dvoch mestách a niekto zneužil jeho kartu

maranco
18. dec 2024

@netoppierka muž má dať vydať novú kartu s tvojím menom k svojmu účtu, vtedy je to čistý spôsob a neporuší podmienky banky

zuzinka888
19. dec 2024

@maranco za svoj zivot som mala a mam ucet vk viacerych bankach- vybavovany este osobne , a nikdy mi nebolo povedane ze kartou mozem platit iba ja- odkial mas take info prosim.

tinqua
19. dec 2024

Neviem si predstaviť celkom ako sa toto da robiť, tak aby si to nevšimol a aj si si ušmejdila niečo čo ti vie pomôcť. Súdy pri určovaní výživného zohľadňujú, keď je žena na rd a nemusíte byť manželia. Skús kontaktovať centrum slniečko, na vlastné oči som videla, čo sa začalo diať, keď s nimi začala kamarátka a to nemala za muža živnostníka na turnuse, ale vysokú sarzu zo štátnej správy a boli mu nanič vsetky konexie. Nasli jej a detom bývanie okamžite, dostala pravne zastupovanie a hlavne obrovsku psychicku podporu a silu do boja.

maranco
19. dec 2024

@zuzinka888 prečítaj si podmienky od banky ku karte, nesmieš prezrádzať PIN nikomu, ani poskytovať svoj účet tretej strane
keď budeš v banke spýtaj sa či môžeš požičiavať svoju kartu niekomu

maranco
19. dec 2024

@zuzinka888 napríklad najväčšia banka SLSP

luliu
19. dec 2024

@matkahelka už dlho nevracajú hotovosť, vrátia len tak ako si platila

matkahelka
19. dec 2024

@luliu kde?

luliu
19. dec 2024

@matkahelka tesco

matkahelka
19. dec 2024

@luliu mne vratili v sobotu aj vcera.a okrem mna tu bolo par komentov s rovnakou skusenostou ako moja

Strana
z2