icon

Ako odpustiť, zabudnúť a ísť ďalej?

marca1331
27. dec 2014

ahojte zienky mam problem ktory ma hrozne nici...no nwm ani kde a ako zacat.. Velmi mlada som sa vydala a byvala so svokrovcami,ktory ma vyhadzovali ,urazali ,ponizovali,proste 3 roky stale mali nejaky problem,..uz som sama chvala bohu ale vedla nich cize citim ich ako nejaky tmavy tien za mojim chrbtom..a mam 2 deti ,,a nemozem povedat zleho slova lebo ich nadovsetko miluju a so vsetkych vnucat najviac,nikdy neodmietli strazenie..a ano od kedy sme sami tak nam pomahaju,su mily, ale ja nedokazem a ani nechcem mat s nimi nic..vzdy ked ich vidim sa odohrava v mojej hlave vzdy jedna z nasich hadok mam pocit ze sa zblaznim.aj ked si vezmu deti k sebe som ako na ihlach ja uz nwm... Manzelovi stale vycitam co bolo ako ma k nim mohol zobrat,a ako mohol zacat stavat vedla nich,nikdy mi nedovolil odist vraj ma miluje ..ano moj manzel je skvely otec aj manzel len ja sa neviem zmierit s tym co bolo..a ako to je..chcem zit volne ,lenze oni su stale s nami... A ani nehovorim po tom pobyte u nich je zomna total vynervovany clovek ...som kludna ked som s detmi som stastna ..lenze nikdy nwn kedy ich uvidim vo dverach..ako nevadi mi ze pridu na navstevu len ten pocit tie zle spomienky co stym.

Strana
z2
pribinak
27. dec 2014

Ked su vztahy zle a mas pocit, ze ta to dalej nepusti, tak to vyspikuj!!!! Vystriehni kedy bude svagrina u svokry, chod tam a natvrdo otvor temu, svagrina a jej deti, co mozes stratit? Vztahy su zle, horsie to uz byt nemoze?

Dobre sa pohadat a zdravo si pokricat je niekedy jediny liek

mickao
27. dec 2014

Jej sa to raz vrati. Ohovara svojho "frajera" (manzelovho brata), ohovara svokru, ohovara mna a vlastne vsetkych. Ju kedysi manzel opustil koli druhej a zobral si so sebou aj 2 starsie deti. Mladsie ostalo s nou. Ale neviem preco to tak bolo. Myslim, ze ona je nestastna sama zo seba.

Strana
z2