Ako oznámiť manželovi prácu na Chatujuci.com?
Ahojte,ako povedať manželovi/partnerovi,že si privyrábam na chatujuci.com? Tuším,že nebude nadšený,ale nechcem to tajiť
Milacik, vies ako som si minule kupila tie topanocky o ktorych som tvrdila, ze stali 50€? Tak aby si vedel stali 250 a zarobila som si na nich chatovanim na hanbatej stranke. Kedze s peniazmi nevychadzame, tak budem pokracovat a nabuduce kupim tie drahe obkladacky do kupelne o ktorych dlho snivam ale doteraz sme si ich nemohli dovoli, lebo nebolo na nich penazi. Ked s bude darit, tak zarobim aj na krasnu romanticku dovolenku v lete
A kolko sa hybu zarobky? Poskulujem po jednej kabele
Ja by som nepovedala, keď si len privyrábaš.
Jožko, počuj môj, tie fašírky,ktoré teraz ješ sú kúpené zo zárobku na chate. A chutí ti? 🤭
Možno aj on Ti tam píše a ani o tom nevieš😃
Asi si mu to mala povedať predtym,ako si začala.
Ak ste sa spoznali až neskôr,fuuu,tak neviem....
Mily manzel, vobec si ta nevazim a nemam ziadnu moralku. Za peniaze som teraz ochotna chatovat, neskor aj ine. Utec odo mna cim skor a hladaj stastie ake si zasluzis.
Nuz, priamo. A najlepsie skor, ako na to pride nahodou sam.
Co bude potom, to uvidis.
Alebo s tym skonci, kym o tom nevie a zahlad stopy.
Preco si mu to nepovedala pred tym? Lebo nebude nadseny je podla mna velmi optimisticke vyjadrenie 🤷♀️ privyrabas si, lebo mate existencne problemy a chyba vam na splatku hypoteky alebo si privyrabas, aby na kabelku bolo? Mozno podla toho bude aj reagovat
A nebolo by lepsie s tym proste skoncit a najst si normalnu brigadu, ked potrebujes peniaze? Lebo toto je take, ze ani do zivotopisu pre dalsieho zamestnavatela sa to uplne nehodi…
A inak muzovi nie je podozrive, ze zrazu mas extra prachy, nepyta sa?
nevieš , možno bude s tým ok... možno. 😉
nezarobis dostatocne, tak robim xy toto
Hmm normálne má to zaujalo to sa naozaj na niečom takomto dá zarábať 😂 ja by som mu to nehovorila veď sú to len správy a nerobíš to preto že ťa to baví teda asi ale len pre peniaze nie sú to videá ani fotky tak na čo...
@veronika2316 hm tak ty si veru tolerantna zena 🙂, lebo ja by som teda inak reagovala, ak by to bolo naopak a dozviem sa, ze moj partner si chatuje o sexe s cudzimi zenami 🙂 pre mna by to veru len spravy a fotky neboli 😂 ale ja som asi stara konzerva
Teba je teda radost mat za manželku/partnerku.
Nijako, skonci s tym, kym sa to nedozvie.
Tomu sa vravi marketing, sa cudujem kolko mamiciek naletelo 🫣
No mňa tiež zaujíma, že koľko sa zarába, mám pocit, že to robí jedna moja suseda 🫢🫢🫢🫢
Povedz mi koľko mesačne zarabas. Veď ja seknem s pracou a budem cely deň na telefóne písať ako ďateľ. Síce neviem ako to chlapovi vysvetlím,ale skúsiť môžem. Obávam sa však,že si okamžite pobalí veci a mlčky s nadvihnutým obočím mi ukáže prostredník.
Ja by som s tým OK teda nebol.
Si nájdi takú prácu aby si nemala výčitky svedomia.
Nie vsetky peniaze stoja za to...
coze a to si akoze nevsimol, ze si pises o sexe na nete s cudzimi chlapmi? :O to je slepy ci ako,
skonci s tym....a nerob to viac a nic nehovor..
Pokiaľ len píšeš, ani by som nehovorila. Načo?
Mam kamošky co takto zarábali keď som bola mladá. Šli sme na diskotéku, stretli sme sa u nich na byte a srandu sme si robili z chlapov.
Proste nerieš.

Fero je jedna vec ktorú by som ti chcela povedať asi nebudeš nadšený ale škrie ma to. Privyrábam si na chatujuci.com. to je taký chat kde si píšem s chlapi o sexuálnych veciach a oni si za to platia. Som ochotná s tým skončiť keď sa ti niečo také nepáči. Čo na to hovoríš? Mrzí ma to.