icon

Ako oznámiť manželovi prácu na Chatujuci.com?

26. jan 2025

Ahojte,ako povedať manželovi/partnerovi,že si privyrábam na chatujuci.com? Tuším,že nebude nadšený,ale nechcem to tajiť

buberova
26. jan 2025

Fero je jedna vec ktorú by som ti chcela povedať asi nebudeš nadšený ale škrie ma to. Privyrábam si na chatujuci.com. to je taký chat kde si píšem s chlapi o sexuálnych veciach a oni si za to platia. Som ochotná s tým skončiť keď sa ti niečo také nepáči. Čo na to hovoríš? Mrzí ma to.

viestta
26. jan 2025

Milacik, vies ako som si minule kupila tie topanocky o ktorych som tvrdila, ze stali 50€? Tak aby si vedel stali 250 a zarobila som si na nich chatovanim na hanbatej stranke. Kedze s peniazmi nevychadzame, tak budem pokracovat a nabuduce kupim tie drahe obkladacky do kupelne o ktorych dlho snivam ale doteraz sme si ich nemohli dovoli, lebo nebolo na nich penazi. Ked s bude darit, tak zarobim aj na krasnu romanticku dovolenku v lete

basulaak
26. jan 2025

A kolko sa hybu zarobky? Poskulujem po jednej kabele

koniarova
26. jan 2025

Ja by som nepovedala, keď si len privyrábaš.

zuzanita1609
26. jan 2025

Jožko, počuj môj, tie fašírky,ktoré teraz ješ sú kúpené zo zárobku na chate. A chutí ti? 🤭

enmery
26. jan 2025

Možno aj on Ti tam píše a ani o tom nevieš😃

terezka1947
26. jan 2025

Asi si mu to mala povedať predtym,ako si začala.
Ak ste sa spoznali až neskôr,fuuu,tak neviem....

freepalestine
26. jan 2025

Mily manzel, vobec si ta nevazim a nemam ziadnu moralku. Za peniaze som teraz ochotna chatovat, neskor aj ine. Utec odo mna cim skor a hladaj stastie ake si zasluzis.

moonlight1210
26. jan 2025

Nuz, priamo. A najlepsie skor, ako na to pride nahodou sam.

Co bude potom, to uvidis.

Alebo s tym skonci, kym o tom nevie a zahlad stopy.

petamich
26. jan 2025

Preco si mu to nepovedala pred tym? Lebo nebude nadseny je podla mna velmi optimisticke vyjadrenie 🤷‍♀️ privyrabas si, lebo mate existencne problemy a chyba vam na splatku hypoteky alebo si privyrabas, aby na kabelku bolo? Mozno podla toho bude aj reagovat

sissy27
26. jan 2025

A nebolo by lepsie s tym proste skoncit a najst si normalnu brigadu, ked potrebujes peniaze? Lebo toto je take, ze ani do zivotopisu pre dalsieho zamestnavatela sa to uplne nehodi…
A inak muzovi nie je podozrive, ze zrazu mas extra prachy, nepyta sa?

deti95060810
26. jan 2025

nevieš , možno bude s tým ok... možno. 😉

zobaka
26. jan 2025

nezarobis dostatocne, tak robim xy toto

rozculena
26. jan 2025
veronika2316
26. jan 2025

Hmm normálne má to zaujalo to sa naozaj na niečom takomto dá zarábať 😂 ja by som mu to nehovorila veď sú to len správy a nerobíš to preto že ťa to baví teda asi ale len pre peniaze nie sú to videá ani fotky tak na čo...

petamich
26. jan 2025

@veronika2316 hm tak ty si veru tolerantna zena 🙂, lebo ja by som teda inak reagovala, ak by to bolo naopak a dozviem sa, ze moj partner si chatuje o sexe s cudzimi zenami 🙂 pre mna by to veru len spravy a fotky neboli 😂 ale ja som asi stara konzerva

grof_monte_christo
26. jan 2025

Teba je teda radost mat za manželku/partnerku.

domkakvet
26. jan 2025

Nijako, skonci s tym, kym sa to nedozvie.

cyberk
26. jan 2025

Tomu sa vravi marketing, sa cudujem kolko mamiciek naletelo 🫣

mamickalisticka
26. jan 2025

No mňa tiež zaujíma, že koľko sa zarába, mám pocit, že to robí jedna moja suseda 🫢🫢🫢🫢

svetlonos
26. jan 2025

@cyberk
ale ved to ti je furt. Ti co zo tealne ro ia, ani veľmi nepusu. Raz v dvoch tenach sa vyjadrila jednavuzivatelka, ze to robia spolu s muzom a v jej prípade som mala uplne pochopenie.
Inak tu sa to objavuje neustále, kto sa chiti.

lenkasarka
26. jan 2025

Povedz mi koľko mesačne zarabas. Veď ja seknem s pracou a budem cely deň na telefóne písať ako ďateľ. Síce neviem ako to chlapovi vysvetlím,ale skúsiť môžem. Obávam sa však,že si okamžite pobalí veci a mlčky s nadvihnutým obočím mi ukáže prostredník.

jozeffezoj
26. jan 2025

Ja by som s tým OK teda nebol.
Si nájdi takú prácu aby si nemala výčitky svedomia.
Nie vsetky peniaze stoja za to...

yasina
26. jan 2025

coze a to si akoze nevsimol, ze si pises o sexe na nete s cudzimi chlapmi? :O to je slepy ci ako,
skonci s tym....a nerob to viac a nic nehovor..

nikitka444
1. feb 2025

Pokiaľ len píšeš, ani by som nehovorila. Načo?
Mam kamošky co takto zarábali keď som bola mladá. Šli sme na diskotéku, stretli sme sa u nich na byte a srandu sme si robili z chlapov.
Proste nerieš.