Ako pomôcť 27 ročnému kamarátovi, ktorý je single?
Mam velmi dobrého kamarata, ktory je ale uz 2 roky nestastny pretoze je single, ma 27 rokov. Hovorila som mu viackrat ze to vobec nie je problem, ze si moze zivot uzivat, niekam sa posunut, venovat sa zalubam a ta laska pride. Ale on sa iba ubija a mne je to luto, aj ked viem ze prave kvoli tomuto je zenami odmietany, pretoze stale sa iba lutuje.
Uz naozaj neviem co by pomohlo. Podla mna nemusi byt kazdeho zivot iba taky, ze sa ozeni a ma dieta. Viem, ze po tom tuzi, lenze snazim sa mu vyvsetlit, ze nech vytazi z toho, co ma teraz. Tak to robim aj ja, tiez som teraz single momentalne, cize snazim sa mu otvorit oci ze to nie je zle. Neviem ak mate vo svojom okoli takych ludi, ci muzv ci zeny, co by ste este poradili?
@nostres no ty si basa.. a co si chcela povedat, ze keby nebol namysleny, tak by za to nemohol, lebo by mal akoze malo prilezitosti alebo "iba smolu"? Ty ako uvazujes, ved podla tvojej logiky by vsetci namysleni boli single
@esteregres fíha ty musíš byť iná veštica keď z pár viet robíš hneď záver 😂👍 a mimochodom ja som ťa nikde neoznačila, moja odpoveď nesmerovala tebe, tak sa prosím ťa staraj o seba... Nemienim sa stenou baviť a strácať čas 🙂pekný večer

@esteregres klepkam si k tvojim myšlienkovým pochodom 🤦🤦🤦😂 lebo inak sa k tomu vyjadriť nemôžem 🙂