icon

Ako pomôcť dieťaťu u ženy s psychickými problémami?

lauradd
4. okt 2025

Dobry den, chcem sa opytat co sa da urobit ak viem o zene ktora caka dieta ale dotycna nieje psychicky na tom dobre a vela ludi sa domnieva ze to dieta bude pri nej trpiet. Da sa s tym nieco urobit?

Strana
z2
pribinak
4. okt 2025

@lauradd no jedine kontaktovať socialku

anonym_59dee1
4. okt 2025

Takych je aj tu vela, a nic s tym neurobis.

anonym_77de2c
4. okt 2025

@lauradd ako vieš dopredu ako bude dieťaťu?? že bude zlou mamou?? t.j. odsudzuješ ju skôr ako sa stala matkou? smutne, možno radšej pomôcť ako súdiť...

lauradd
autor
4. okt 2025
@anonym_77de2c

@lauradd ako vieš dopredu ako bude dieťaťu?? že bude zlou mamou?? t.j. odsudzuješ ju skôr ako sa stala matkou? smutne, možno radšej pomôcť ako súdiť...

@anonym_77de2c okolie vidi ako sa sprava, aku ma narusenu psychiku ako krici po vsetkom co sa pohne ako plieska z dvermi ako krici a nadava a ako robi vsetko to, co by tehotne zeny nemali robit...a kazdy co jej chce pomoct tak mu vynada, pouraza ho a pisle kade lahsie... Fakt si myslite ze bude velmi dobrou matkou?

anonym_5cb0e3
4. okt 2025

@lauradd nie, nedá. Dieťa si už vybralo svoju matku. Ty s tým nič neurobíš.

dunajranger
4. okt 2025

Ak je žena tehotná a ohrozuje seba či dieťa, je tam možnosť podať oznámenie o podozrení z ohrozenia dieťaťa, aj anonymne na ÚPSVaR. Ak ide o obavy do budúcna (po pôrode) tak môžu sociálni pracovníci z ÚPSVaR už pred narodením dieťaťa sledovať situáciu a pripraviť opatrenia (napr. sociálny dohľad, pomoc rodine, dočasné opatrenia po pôrode). Ak sa neskôr ukáže, že matka nie je schopná sa o dieťa postarať, môže byť dieťa dočasne umiestnené do náhradnej starostlivosti.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
lauradd
autor
4. okt 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 mam averziu ak mi niekto na drzovku tyka ale ok budeme sa teda rozpravat po tvojom!
Nieje prepracovana ked cely zivot nikde nerobila a okolie a dalsich x ludi vidi presne to co som tu uz napisala takze bud rychlejsie pises ako citas alebo necitas vobec len pises kraviny!!!
Ty ju snad poznas??? Ty snad vidis ake spravanie ma a ako na vsetko podrazdene reaguje??? Uz som to tu volakemu anonymovi pisala tak si to aj ty anonym precitaj a potom reaguj!!! A velmi chabe ked nemas odvahu pisat pod svojim menom ale s hovavat sa za anonym!!!!!!!!

zmrzlinka2021
4. okt 2025

@lauradd chces tej žene pomôcť?

lauradd
autor
4. okt 2025
@zmrzlinka2021

@lauradd chces tej žene pomôcť?

@zmrzlinka2021 nie, chcem pomoct tomu dietatu

zmrzlinka2021
4. okt 2025
@lauradd

@zmrzlinka2021 nie, chcem pomoct tomu dietatu

@lauradd tak najprv pomáhaj jeho mamine

lauradd
autor
4. okt 2025
@zmrzlinka2021

@lauradd tak najprv pomáhaj jeho mamine

@zmrzlinka2021 a ty si najprv precitaj ako reaguje osoba ktorej chce vela ludi pomoct!!!!!!

zmrzlinka2021
4. okt 2025
@lauradd

@zmrzlinka2021 a ty si najprv precitaj ako reaguje osoba ktorej chce vela ludi pomoct!!!!!!

@lauradd v Tom prípade jej nepomôžes. Na to sú tu úrady.

lauradd
autor
4. okt 2025
@zmrzlinka2021

@lauradd v Tom prípade jej nepomôžes. Na to sú tu úrady.

@zmrzlinka2021 a co si myslis ze preco som sa pytala co sa da s takym pripadom robit???
Len dvaja ludia v tejto diskusii to pochopili a poradili mi!!! Ostaní uplne od veci...

anonym_8f5ef3
4. okt 2025
@lauradd

@anonym_285 mam averziu ak mi niekto na drzovku tyka ale ok budeme sa teda rozpravat po tvojom!
Nieje prepracovana ked cely zivot nikde nerobila a okolie a dalsich x ludi vidi presne to co som tu uz napisala takze bud rychlejsie pises ako citas alebo necitas vobec len pises kraviny!!!
Ty ju snad poznas??? Ty snad vidis ake spravanie ma a ako na vsetko podrazdene reaguje??? Uz som to tu volakemu anonymovi pisala tak si to aj ty anonym precitaj a potom reaguj!!! A velmi chabe ked nemas odvahu pisat pod svojim menom ale s hovavat sa za anonym!!!!!!!!

@lauradd Nahlás to, ale veľa od toho nečakaj. Decko jej odoberú v krajnom prípade, často až keď bude jej výchovou a starostlivosťou poznačené navždy. A keď bude nahlasovaná opakovane. Inak ju budú len kontrolovať a dohovárať jej. A zober do úvahy aj genetiku. Matka nie je ok, ten, čo ju oplodnil bude určite podobný, inak by si s ňou nezačal a z dieťaťa, ktoré sa narodí takejto dvojici vyrastie rovnaký genetický odpad.

anonym_872326
4. okt 2025

@lauradd jej muž čo na to hovorí? V prvom rade on by mal na ňu dohliadnuť aby neubližovala dieťaťu

anonym_f5b67c
4. okt 2025
@lauradd

@lauradd ty tiez nevyzeras, ze zvladas svoje emocie prave najlepsie...

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
lauradd
autor
4. okt 2025
@anonym_f5b67c

@lauradd ty tiez nevyzeras, ze zvladas svoje emocie prave najlepsie...

@anonym_f5b67c ano pri takych bukvicach ako ty sa prestavam ovladat!!!

anonym_f5b67c
4. okt 2025
@lauradd

@anonym_f5b67c ano pri takych bukvicach ako ty sa prestavam ovladat!!!

@lauradd hmm, mozno tebe by bolo dobre odobrat deti tiez... 😏
...ale ty znies ako ze ziadne ani nemas... si presne typ ktory ide kazdemu na nervy, tak sa necujud ze na teba spominana 'matka' reaguje podrazdene a tresne dverami 😆

lauradd
autor
4. okt 2025
@anonym_f5b67c

@lauradd hmm, mozno tebe by bolo dobre odobrat deti tiez... 😏
...ale ty znies ako ze ziadne ani nemas... si presne typ ktory ide kazdemu na nervy, tak sa necujud ze na teba spominana 'matka' reaguje podrazdene a tresne dverami 😆

@anonym_f5b67c aj ty musis liezt ludom poriadne na nervy nehovoriac o tvojich detoch...to je pre nich vyhra mat taku matku ako ty... 😂

vladuska20
4. okt 2025
@lauradd

@anonym_f5b67c aj ty musis liezt ludom poriadne na nervy nehovoriac o tvojich detoch...to je pre nich vyhra mat taku matku ako ty... 😂

@lauradd ved to dieta este ani narodene neni,ak chodi na poradne tak jej ho nik nevezme,vsetko dodrziava ako ma.Zabudate vsetcia na hormony,ktore su teraz tak rozhadzane,ze staci taka chytra osoba a taniere lietaju okolo.Takze klud a nohy v teple.

lauradd
autor
4. okt 2025
@vladuska20

@lauradd ved to dieta este ani narodene neni,ak chodi na poradne tak jej ho nik nevezme,vsetko dodrziava ako ma.Zabudate vsetcia na hormony,ktore su teraz tak rozhadzane,ze staci taka chytra osoba a taniere lietaju okolo.Takze klud a nohy v teple.

@vladuska20 ty ju poznas? btw,nechodi nikam, nic nedodrziava, a ona ma taku povahu stale aj ked nebola tehotna... a tu staci jedna premudlela osoba ktora nema ani sajnu o narusenej psychike tej osoby ale mudrosti tu rozdava na pockanie,takze klud nohy si strc pod stol a uz ma usetri tvojich domnienok!!!!!

anonym_4a0a06
4. okt 2025
@lauradd

@vladuska20 ty ju poznas? btw,nechodi nikam, nic nedodrziava, a ona ma taku povahu stale aj ked nebola tehotna... a tu staci jedna premudlela osoba ktora nema ani sajnu o narusenej psychike tej osoby ale mudrosti tu rozdava na pockanie,takze klud nohy si strc pod stol a uz ma usetri tvojich domnienok!!!!!

@lauradd Nwbudes ty nahodou milenka jej muza a takto sa idete proti nej spolu spiknut?

anonym_f5b67c
4. okt 2025
@lauradd

@lauradd hlavne ze ty si stelesnenim pokoja a harmonie 🫠🧘🏽‍♀️

vladuska20
4. okt 2025
@lauradd

@lauradd sa spravas narusene ale iba tyyyy

lauradd
autor
4. okt 2025
@vladuska20

@lauradd sa spravas narusene ale iba tyyyy

@vladuska20 ano ked dochadza argumentacia su na rade urazky... nic nove pod slnkom od priemerneho cloveka...

vladuska20
4. okt 2025
@lauradd

@vladuska20 ano ked dochadza argumentacia su na rade urazky... nic nove pod slnkom od priemerneho cloveka...

@lauradd ved tu do kazdej len utocis

lauradd
autor
4. okt 2025
@anonym_f5b67c

@lauradd hlavne ze ty si stelesnenim pokoja a harmonie 🫠🧘🏽‍♀️

@anonym_f5b67c ano to som...

anonym_f5b67c
4. okt 2025
@lauradd

@anonym_f5b67c ano to som...

@lauradd skvele, som na teba hrda. A teraz sa skus naucit dat ten pokoj aj ostatnym 😘 mozno potom prestanu plieskat dverami v tvojej spolocnosti...

Strana
z2