Ako pomôcť mame s psychickými problémami?
Ahojte mám taký problém popravde myslím že mama potrebuje návštevu psychiatra a myslím to v dobrom pre jej zdravie. Posledný asi pol rok sa s ňou nedá vydržať stále je agresívna,nechce aby sme k nej chodili,keď niečo kúpime hneď posiela peniaze lebo aby niekto niečo nevykrikal atď pritom nikto jej nič nevykrika....stále sa cíti že niekto proti nej niečo má...čo sa týka domu tak začala všetko deliť keď brat kúpi napríklad koreniny nejaké tak ona začne riešiť že nech si to vezme k sebe načo jej to domov nosí atď... proste je úplne odtiahnutá od nás nechce nás a už nás to prestáva baviť a chodíme sem viac menej len kvôli otcovi....popravde dosť nás boli to že prídeme a ona stále vyvolava konflikty a doslova nás nechce ....neviete nám niečo poradiť ako jej pomôcť alebo niečo???
Nemá bokovku?????alebo otec.A majú krízu,,,samozrejme pred Vami sa hrajú na ,,slušných manželov,,,,Poznám taky pripad
Nám sa maminka takto zmenila a mala nádor na mozgu, mala 59 rokov. Ale nepíšem že to musí byť váš prípad.
Moja mama mňa takto odmietala. Nechcela, aby som tam chodila. Mala rakovinu. Už tu nieje.
Podľa mňa jej niečo zistili a nechce povedať...
No nasa starka ked sa z ničoho nic zacala takto chovat, deti ju vzali dr bolo vela vysetrení na mr zistili ze jej chyba siva hmota v mozgu neviem ako sa to vyliecilo ale po nejakej dobe jej to preslo a znovu sa zacala dobre chovat

@marcella1979 ja sibmyslim tiez. Bud hormonalne daco, alebo daco jej tlaci na urcitu cast mozgu a preto je agresivna