Ako povedať manželovi, že dcérka nie je jeho?
Ahojte vsetci, v prvom rade Prosim Vsetkych aby ma neodsudzovali pretoze nevedia cim som pred 3rokmi v manzelstve presla. V skratke: mali sme rodinneho priatela s ktorym som sa poznala roky casom sme zacali komunikovat spolu castejsie ako by to bolo normalne. Nasla som v nom vsetko co u mojho manzela nebolo (aj ked v tej dobe sme boli manzelmi iba 4roky) mal pre mna pochopenie...vedel ma vypocut bol pozorny... Ochotny pomoct...no mala som v nom vsetko co u manzela nie. Casom sme sa stretavali aj intymne....trvato to zruha 3mesiace. Potom sme to ukoncili ale ja som v kratkom case zistila ze cakam babo. Bola som najstastnejsi clovek na svete. Ani v najhirsom sne by ma nenapadlo ze by to nemuselo byt manzelovo. Ved sme si davali tak strasne velky pozor... No ked mala prisla na svet a pri prepustani mi odovzdali ockovaci preukaz a v nom mala zapisanu inu krvnu skupinu ako mame mi s manzelom bolo mi vsetko jasne (my s manzelom sme obaja 0+ a mala je B+) Ja uz nechcem zit v klamstve... Chcem mu povedat pravdu ale poradte mi ako zvolit ten spravny sposob...rozmyslam uz rok nad rozvodom, ale som od manzela financne zavisla a nema mi kto pomoct ☹
A este nazaver nic nelutujem... Lebo ak by som jeho nestretla malicku by som asi dodnes nemala a ja som po babätku strasne tuzila 🙂)
@billam aha, cize dieta, ktore ma napr. krvnu skupinu 0 sa odrazu stane A?...hm...tak to si prosim vysvetlit...dakujem. 😀
@snezienka07 podobnych clankov ti viem najst xy...sorry, ale mam statnice z Molekulovej cytogenetiky /HNPCC, FAP,Peutz-Jeghers Syndrom.../a uz nemozem čítať taketo bludy, co tu niektoré píšete....nie je to pravidelne, ale opakujem MOZE sa stat a to max.do roka, že sa krvna skupina zmeni - nie vsak rh faktor.
@snezienka07 a státnicu som robila u doc.Mistrika.
@billam ok, takze hlavna otazka znela, ze zena aj jej manzel su krvne skupiny 0 a dietatu sa zistila krvna skupina B, cize po roku bude mat 0...kedze sa krvna skupina moze menit...hm, kde potom zmizlo B a odkial sa tam vobec vzalo??? 😀
@snezienka07 v takomto prípade nie! Meni sa len AB....nikdy nie len 0, alebo A, či B.
@billam no ved, tak preco tu takymito vynimocnymi pripadmi, ktore sa jej vlastne vobec netykaju mutia hlavu...o to ide...
Potom si baba mysli, ze jej dieta v roku zmeni krvnu skupinu a vsetko bude ok...
@snezienka07 ja som len reagovala na to, že sa vehementne a zborovo tvrdilo, že KS sa nikdy nezmeni.
@billam ok beriem.
@snezienka07 "ok beriem" znamena "ospravedlnujem sa"? 🙂
Hm?
@sissmiss to hovoris ty...nehovor za mna...ked sa niekomu potrebujes ospravedlnit...tak prosim.. 😎
@snezienka07 urcite sa mam komu ospravedlnit, dakujem za zrkadlo 😉
@majkasko Ja by som urobila takto... http://www.p-test.cz/p-test-slovensko/?gclid=CI...
Objednala by som si sadu...urobila ster sebe, dcete a tomu milencovi (nie manželovi) a počkala na vysledok... ak si teda nemala ešte iných milencov ...ak nebude otcom milenec..tak je biootcom manžel.... viac by som to neriešila...
kocky a co poviete na to ked obaja rodicia su tmavy vlasy a oci hnede a dieta je blondinka s modrymi ocami? Je to podla Vas mozne?
@denka01 ano je to mozne... vyzor sa moze zdedit po hocikom, moja dcera sa najviac z rodiny podoba na priatelovho bratranca a ociska ma velikanske po mojej sestre:P no... a to som uuuurcite nemala z inym chlapom nikdy nic spolocne 🙂)))) A je blondinka brckava.. a ja som hnedovlasa, priatel ciernovlasy... a obidvaja mame totalne rovne vlasy (aj sme mali🙂 A dalsia vec, dietatu tie vlasy mozu este stmavnut, tak sa moze stat ze bude mat v 20tke hnede vlasy 🙂) - Ak teda ide o babo...
@cerez @majkasko nie neni manzelova ak maju obidvaja krvnu skupinu 0 musi aj dietatko mat 0. Ak ma dietatko B a matka 0 otec moze mat krvnu skupinu B alebo AB.
@majkasko ak nechces zit v klamstve tak to mazelovi povedz, si myslim ze aj tak sa to skor ci neskor dozvie 😉 ...a radit Ti ako mu to povedat je tazke nevieme aky mate medzi sebou vztah...spravne slova musis najst len Ty sama. 😒 Drzim palce.
@verronicka ak nema prehlad o krvnych skupinach alebo ho to nezaujima, nemusi sa to nikdy dozvediet🙂)) ale inak pravdu hovoris..
co to tu je 😅 😅 😅 krvave jatka 😀
samozrejme ze mu to mas povedat a mozno to aj vie 🙂 prijime to a tebe sa ulavi 🙂 neskor by to aj dcerka mala vediet ked podrastie 🙂 moj brat sa nahodou dozvedel ze nieje synom mojho otca a trpi doteraz a to ma uz 33 rokov 🙂 aj biologicky otec by sa mal zaujimat o malu 🙂 bude tym vsetkym trpiet len malicka 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠nikdy biologickeho otca nepoznal a snazi sa ho najst
@verronicka áno, na začiatku príspevku som si uznala, že som sa pomýlila. Ale ďakujem!
Inak baby podla odhadov mozno az 10% muzov vychovava kukucie mladatko. A pravda nahodou v tomto pripade vyjde najavo skutocne zriedkakedy.
@simca06022011 ...no nemusi sa dozvediet mas pravdu 🙂 sameho by ho to ani nenapadlo ze by nemala byt jeho,tak naco by patral po nejakych skupinach 😀 Skor som myslela ze ona mu to chce casom aj tak povedat...len najst tu vhodnu chvilu 😀
@cerez ok 🙂 no tych prispevkov je tu vela necitala som vsetky, prepac 😀
@verronicka v pohode

@billam a ja genetiku nastudovanu mam a ty? 😎