icon

Ako povedať novému partnerovi, že s bývalým mám pôžičky na moje meno?

patresska
25. máj 2023

Ahojte , viem mnohé ma odsúdite chápeš odsúdila som aj ja seba a nechcem sni aby ste boli tu na mňa v komentoch zle môžem si zato sama . Zalubena, mladá, sprostá sľuboval mi spoločný zivot prsteň na ruke. Zobrala som pôžičky rozišli sme sa platím ich doteraz sú na moje meno nedá sa s tým nič.. viem bola to chyba poučila som sa trpim teraz kedy cela výplata ide na splátky. Našla som si niekoho koho milujem sme spolu 3 roky ale nevie o tom bojím sa mu to povedať chce spoločnú budúcnosť , 3 krát som už odmietla prsteň bojím sa budúcnosti ci ma neodsúdi ci to pochopí nevuem ako mu to povedať …. Bojím sa čo bude ďalej ako spoločne bývanie keď k tomu príde ..nemám sa ani komu vyrozprávať z tohto vedia ro len rodičia ktory ma vôbec nepodporili a vyhadzujú mi to na oči stále . Som psychicky už na dne nezvladam to.

Strana
z2
sheila121
Odpoveď bola odstránená
januska12323
25. máj 2023

Určite mu to povedz čím skôr. Kam si myslí, že dávaš peniaze?

patresska
autor
25. máj 2023

@januska12323 nežije ešte spolu nevidí do mojich financií takže nevie o ničom .

kvetinka75
25. máj 2023

určite mu to povedz. Aspoň zistíš ako ťa miluje. Ak áno, pomôže ti

patresska
autor
25. máj 2023

@sheila121 to že ostáva mi ešte dosť splatiť .. viem som zdravá to ke základ sú aj horšie veci len ma to mrzí a boli ..

colsami
25. máj 2023

Na aku vec/veci si brala pozicky? Ich aj vyuzivas stale? Ci to bolo len rozhajdakanie pozicanych penazi?
Kolko To este chyba, ked si z toho na dne?

luccija
25. máj 2023

@patresska koľko musíš splatiť sú to roky?
Tak či tak na to príde, keď začnete spolu bývať uľaví sa Ti ja by som mu to povedala.Zalezi od sumy a času, keď to nie je už dlho tak nie.

sirka9
25. máj 2023

Povedz mu to. Chyby môže robiť každý. Ak ta ma rad pochopí to. Možno ti pomôže sa toho zbaviť. Aj tak to raz praskne a potom by to bolo horšie než keby si mu to povedala. A navyše, ak si odmietla už 3 krát prsteň, musíš mu dat na to sakra dobrý dôvod. To by mohol zobrať ešte horšie, že ho odmietas

beata_k
25. máj 2023

@patresska Ma pravo to vediet. Uz ste spolu velmi dlho. Trochu ho tahas za nos. Ak mu to vadi, mohol uz mat zenu i dieta s inou.

colsami
25. máj 2023

A ak planujete spolocnu buducnost, ste spolu roky a uz ta ziadal o ruku a odmietla si... Cim skor si nalejte cisteho vina a daj naporiadok. Aby si este neprisla o nadejne vyzerajuceho partnera, za tvoju neuprimnost a zatajovanie celkom podstatnych veci do spolocneho zivota (kedze ho planujete). A to budes v depke nielen z penazi ale aj z toho ze ti krachne vztah.

dudos
25. máj 2023

@patresska mala som v minulosti známu, tiež mala pôžičku, veľkú, po ex frajerovi (krásny mužný chlap), zdrhol do zahraničia a tam si našiel známosť. Bola zúfalá, nahnevaná a frustrovaná. Čo viem, tak teraz ma milujúceho a starostlivé muža (takého obyčajného pre niekoho neslaného nemastného - týmto opisom mi nejde o hanenie ale len o utvorenie obrazu si o danej situácii), majú spolu tri deti.
Týmto som len chcela napísať, že dôvera vo vzťahu je najviac. A aj to, že život je ako horská drahá. Raz si na samom spodku a raz úplne pri nebesiach.

patresska
autor
25. máj 2023

@dudos to mám je plánovali sme budúcnosť tiež našiel si inu mňa nechal je ani neviem kde bolo to invertovaný on zobral hypotéku na byt na pôžičku na prerabku byt bol len na neho keďže rodičia ku dávali nejaké peniaze samozrejme byt predal je nebiem kde ja pôžičku platím … bol tiež krásny chlap a teraz mám obyčajného chlap a z dediny jednoduchý šikovný pracovitý a milujem hi neskutočne .. len sa bojím no

sheila121
Odpoveď bola odstránená
januska12323
25. máj 2023

Povedať to musíš, ak s tebou ostal aj po odmietnutí prsteňa neverím, že kvôli pôžičke odíde. Horšie by bolo keby to zistí inou cestou, potom ti už nebude veriť.

divokykonik
25. máj 2023

No tak čo, stalo sa, poučila si sa, ak ťa má skutočne tento muž rád, tak pochopí, čo sa stalo. 3 roky sú už fasa dlho, nechápem na čo ešte čakáš. Vyklop mu to niekedy pri pohári vína trebárs, nečakaj ďalšie mesiace, roky.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
25. máj 2023

Povedz mu to, ved splacat to budes rovnako aj nadalej, iba o tom bude vediet s tebe bude lahsie.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mladena
25. máj 2023

@patresska neurobila si to naschvál a vlastne žiaden zločin si tým nespáchala, skôr ty si zostala odrbaná, tak ak je tvoj partner normálny pochopí to a skôr sa bude snažiť hľadať riešenia situácie. Horšie robí vo vzťahu neúprimnosť v takýchto dôležitých veciach, takže za mňa zdôver sa mu stým čo najskôr!

rebrambora
25. máj 2023

3 roky a on o tebe nevie vsetko?
🤦‍♀️

mladena
25. máj 2023

a čim dlhšie to budeš odkladať tým to bude pre teba ťažšie, úprimne myslela som že ste pár mesiacov spolu, povedz čo najskôr

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
vler
25. máj 2023

Autorka robis jednu chybu za druhou. Dobre, pozicky si nabrala ked si bola mlada a hlupa. Ale teraz zatajujes sucasnemu partnerovi svoju financnu situaciu zatialco odmietas jeho navrhy na sobas hoci vravis ze ho milujes. Uz po prvej ziadosti o ruku si mu mala povedat co je vo veci

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
mariska1989
25. máj 2023

A tie peniaze sa minulý na čom vlastne z tej pôžičky??? Není riešenie ísť za ním a nech ti s tým pomôže? Myslím bývali alebo nech zvyšok vyplatí . A tvojmu to povedať sadnúť a normal povedať nemá ťa prečo odsúdiť však to nebolo v čase keď si bola s ním ale s ex .každý robí chyby

puertorico
25. máj 2023

tak ja by som dala ex na súd. veď to sa dá preukázať že si brala úver na byt, on ho predal ....

0kristina0
25. máj 2023

Znova tu mame pekny priklad toho ako mate dojaky meter. Nie je to tak davno, cu tu pisala baba, ze priatel ma dlhy, ak sa nemylim, tak vsetky radili utekat. A tu hľa, kolko pochopenia pre autorku.
Teraz k veci, autorka uvedomujes si, ze toto je dovod na rozchod? Musel by ta riadne milovat aby ti toto odpustil a zostal s tebou.

vler
25. máj 2023

@0kristina0 autorkin partner nie je ten kto polozil otazku, preto su odpovede ake su : radu hlada dlznik nie partner dlznika

martul
25. máj 2023

@patresska ja by som to videla ako dôvod na rozchod. Ale nie tie pôžičky, ale to že som s niekým 3 roky!!!! A nie je úprimný a nepovie mi všetko.
Takže to držím palce, povedz mu to a uvidíš. Ja by som sa na jeho mieste rozišla s tebou. Úprimnosť, vzájomná dôvera je základ vo vzťahu.

deti95060810
25. máj 2023

povedz čím skôr - možno aj on má nejaké to tajomstvo...

Strana
z2