icon

Ako povedať novému partnerovi, že s bývalým mám pôžičky na moje meno?

patresska
25. máj 2023

Ahojte , viem mnohé ma odsúdite chápeš odsúdila som aj ja seba a nechcem sni aby ste boli tu na mňa v komentoch zle môžem si zato sama . Zalubena, mladá, sprostá sľuboval mi spoločný zivot prsteň na ruke. Zobrala som pôžičky rozišli sme sa platím ich doteraz sú na moje meno nedá sa s tým nič.. viem bola to chyba poučila som sa trpim teraz kedy cela výplata ide na splátky. Našla som si niekoho koho milujem sme spolu 3 roky ale nevie o tom bojím sa mu to povedať chce spoločnú budúcnosť , 3 krát som už odmietla prsteň bojím sa budúcnosti ci ma neodsúdi ci to pochopí nevuem ako mu to povedať …. Bojím sa čo bude ďalej ako spoločne bývanie keď k tomu príde ..nemám sa ani komu vyrozprávať z tohto vedia ro len rodičia ktory ma vôbec nepodporili a vyhadzujú mi to na oči stále . Som psychicky už na dne nezvladam to.

Strana
z2
babulkomale
25. máj 2023

@oonnaganamakusai to si si spojila dva opisy dokopy. To vsetko nepise autorka.

domkakvet
25. máj 2023

@patresska dost podla mna zalezi aj od toho aka ke to suma.

sasa1310
25. máj 2023

@patresska 3x si odmietla prsteň? A dôvod si dala aký?

lalilla
25. máj 2023

Nehnevaj sa na mna ale budes rada ak este budes zadana ked mu to povies po 3 rokoch! Musela som si to viackrat precitat.
Kazdy robi chyba a nesie nasledky, ale tri roky tajit ze mas dlzoby na roky este na krku? Fuha to nvm ci by som rozdychala, dost podstatnu vec tak dlho tajit. Drzim palce

mogaa
25. máj 2023

@patresska moj názor je že si mu to mala povedať skôr....takto po 3rokoch to bude brať ako klamstvo....mala si mu to povedať ked ti prvý krát ponúkol prsteň.....povedať mu dôvod prečo nie....

martinka13
25. máj 2023

Fuha 3 roky, to je už dosť dlhá doba. Treba mu to povedať priamo. Nie je to dôvod, aby Ťa prestal mať rád.

syslik81
25. máj 2023

@patresska ak je toho vela pories to osobnym bankrotom a s priatelom si sadni a povedz to na rovinu

marca12
25. máj 2023

Nezavidim ti takuto situaciu. Na mna keby niekto po 3 rokoch vyvalil,ze ma pozicky asi ma slahne. Ale tak laska prekona aj taketo veci. Povedz mu to cim skor. Aj tebe sa ulavi a mozno ta prekvapu svojou reakciou a pomoze ti ich splatit. Nechapem ale preco si byvaleho nedala na sud a nevymahala od neho tie peniaze.

mamutka
25. máj 2023

@patresska povedz, že mu chceš vysvetliť, prečo si už tri krát odmietla prsteň. Pretože to ho určite zožiera a nechápe to. Potom už len normálne, že máš obrovský zavazok z minulosti. A pokračuj v rozprávaní

denisah6
Autor odpoveď zmazal
marseillefan
25. máj 2023

Na tvojom mieste by som sa skôr bál, že ťa nechá kvôli tomu, že mu opakovane dávaš košom pri ponuke na sobáš... ja by som na jeho mieste už veru nestrácal čas.

daniela2202
25. máj 2023

@patresska psychicky bude on na dne, si vypočítavá, 3 roky to tajíš

mamula20
Odpoveď bola odstránená
duppka13
26. máj 2023

Mna zaujalo, ze ex ten byt predal. To je ako mozne ked na nom bola hypoteka a zalozne pravo? na to by si banka posvietila a este aj novy kupujuci by nemohol spravit prepis vlastnickeho prava a tiez by to zrejme riesil. Bud autorka nehovori celu pravdu alebo je to lahko vymahatelne

mamula20
Odpoveď bola odstránená
patresska
autor
26. máj 2023

@duppka13 byt bol len na neho jemu dali rodičia cca 45000 eur ostatné bralo on hypotéku bol len na jeho byt ja som mala len spotrebný úver na prerabku nebol na mňa napísaný ani nič bolo to 4 roky dozadu hypotéky boli lacnejšie aj všetko a byt predal a je niekde v Nemecku alebo Holansku neviem

mamula20
Odpoveď bola odstránená
sszuzu8
26. máj 2023

Refinanc? Poštová banka môže pomôcť.

beronsche
26. máj 2023

@patresska tvoj problem nie je primarne ta pozicka, ale to, ze tuto skutocnost zatajujes 3 roky!
Neostava ti nic ine, ako sa s priatelom uprimne porozpravat a dufat, ze to on stravi..
Hlavne to neodkladaj!

viera27
26. máj 2023

@patresska ved to mi nebolo jasne,kedze hypoteka by sa z predaja vysporiadala. Takze mas na sebe zaveseny spotrebak? Predpokladam,ze cisto na svoje meno,paradicka. No,prestan nicit aj cudzie zivoty. Partner ma pravo to vediet a rozhodnut sa. Tu mu jednoznacne klames. Vsak normalne sa postav celom a hotovo. Ci co si myslis,dokedy sa to bude dat takto tahat?

lenkakravcova
26. máj 2023

@patresska fuuu, keby mi 3 roky takto niekto klamal.. No neviem neviem.
Hneď na začiatku si mu to mala povedať.

ropucha6
26. máj 2023

O aku sumu sa jedna? Mozes riesit refinanc, bankrot alebo sa zatat a splatit to s 2-3 robotami. Da sa vselico. Horsie je, ze to tajis taku dlhu dobu. Asi ho moc nemilujes, ked k nemu nie si uprimna.

Strana
z2