Ako prekonať túžbu po manipulátorovi?
Ženy. potrebujem poradiť, povzbudiť. Zaľúbila som sa do nesprávneho chlapa. Manipulátor s narcistickymi sklonmi a ešte je aj úplne toxický. Všetky tie popisy a definície na neho totalne sedia. A ja si to plné uvedomujem že toto nie je človek s ktorým budem šťastná a mať pokojný život. Náš román trval necelý rok. Kontakt s ním som prerušila cca pred dvoma mesiacmi. Lenže pracujeme v rovnakej firme a niekedy ho stretávam. Nerozprávame sa. ani sa nezdravime a tvárime sa že vzájomne neexistujeme. Myslela som si, že čím dlhšie budem bez kontaktu, tak to bude pre mňa ľahšie. Ale opak je pravdou. Ja ako keby som zabudala na to všetko zlé čo sa mi nepáčilo a v hlave ostáva len to pozitívne. Dnes mám strašnú krízu a chcem sa mu ozvať. Čo robiť aby som to nespravila. Naozaj sa sústreďujem na seba. V práci sa mi začalo viac dariť, viac cvičím, domácnosť som hádam v živote nemala takú vyupratovanu len aby som stále bola v nejakej činnosti a ani nepomyslela na ten telefón. Máte skúsenosti kedy vás prešla túžba s nevhodným partnerom ostávať v kontakte?

S tým rozhovorom som to myslela vážne ak chces. Ja som odchádzala a vracala sa niekoľkokrát... Nebolo to také jednoduché udržať sa dlhodobo.
Nech aj tanky padajú, ignoruj, nevrat sa ani keby ti kúpil dom kde budeš len ty na liste vlastníctva!