icon

Ako presmerovať číslo

region
22. aug 2018

Ahojte.Vie mi niekto poradit.Ako presmerovat len jedno cislo?Jedna sa mi oto,ze nechcem,aby manzelovi volalo a pisalo jedno cislo.Ako to mam urobit,ze vzdy ked to cislo jemu zavola,alebo napise sms nech ten hovor pride na moj telefon?Nech sa dovola mne?Dakujem

dominika6
•
Autor odpoveď zmazal
•
dominika6
•
22. aug 2018

myslím že sa dá iba zablokovať..

fefe123
•
22. aug 2018

veď zavolaj operátorovi, hneď budeš vedieť, či je to možné

fokuska
•
22. aug 2018

@region Vyries si problem s manzelom a nemusis mu ty blokovat cisla :D

sissy27
•
22. aug 2018

@region no a manžel tiež nechce, aby mu volalo "to číslo" a bol by rád, keby volalo tebe? 😂
Mimochodom, nevolá mu číslo ale osoba a tá - ak zrovna nie je taká jednoduchá ako ty - tak určite bude vedieť zavolať aj z iného telefónu alebo sa s manželom spojiť inak.
Rob poriadky s manželom, nie s "číslom", on má voči tebe záväzky.
A nie, to čo ty chceš, sa nedá. Dá sa zablokovať, ale len to číslo, nie osoba.

wikisara
•
22. aug 2018

V telefóne musíš mať tie nastavenia na presmerovanie hovoru, nie je to ťažké. Alebo sa potom do telefónu dá stiahnuť aplikácia, niečo ako čierna listina, tam zadáš to číslo a keď bude ten človek volať alebo písať tak mu napíše, že je telefón vypnutý aj keď nie je

sissy27
•
22. aug 2018

@wikisara presmerovanie sa nedá spraviť na jedno číslo, iba na úplne všetky prichádzajúce hovory. Blokovať jedno číslo sa dá, ale len to číslo, nie osoba - stačí, aby zavolala z iného telefónu alebo použila funkciu CLIR, napísala email...

beky1813
•
22. aug 2018

Ty si riadna stihacka. A pesmerovat jedno cislo sa neda, nepozeraj tolko americkych filmov

pupavocka101
•
22. aug 2018

neviem, co by ti na to povedal, ak by toto zistil. podla mna by ste si to mali vyriesit spolu na priamo z oci do ociiiii a nie robit taketo somariny za jeho chrtom, potom by to bolo isto este horsie ako to je

ankaevka
•
22. aug 2018

ale no dievčatá, nemyslite hneď na to, že ho kontroluje alebo on podvádza..môjmu mužovi zvyknú volať z jednej firmy, ktorá ho otravuje s investíciami..tiež ma poprosil aby som s tým niečo spravila lebo už mu to liezlo na nervy, tak som to číslo blokla

fokuska
•
22. aug 2018

@ankaevka Napisala: "nechcem aby manzelovi..." - nie manzel nechce, spolu nechceme, ale JA nechcem a chce ze ked uz vola alebo pise, nech to ide na jej telefon. Takze nechce blokovat, chce vediet kto je, chce vediet co pise v smske, chce mozno s tou osobou hovorit... a znie to tak, ze menazel o tom vobec nema vediet.

region
autor
•
22. aug 2018

@ankaevka prosim ta ako sa to cislo da zablokovat?

ankaevka
•
22. aug 2018

@region ja mám huawei, keď si zobrazím číslo, tak dole mám tri čiarky, po kliknutí na ne mi dá možnosť pridať číslo na čiernu listinu

moonlight1210
•
22. aug 2018

@region od kamosky viem, ze na iphone sa to robi priamo pod tym cislom. otvoris si to cislo a posledna polozka je Blokovat.